Tuesday, February 01, 2011

FUUUYOOO.. RANGKUMAN JANUARI 2011

Pertama-tamanya ku panjatkan kesyukuran kepada Allah s.w.t kerana tika ini dan saat ini ku masih mengecapi keindahan kehidupan.. Alhamdulilah.. FUUUYOOO korang jangan pitam pulak statement ku macam ini ok.. haha.. Kadang kala kita perlu jugak gelak ketawa dan kadang kala kita perlu seiyes kan? Itu kan antara warna-warni kehidupan.. ceewaah.. hehe


Alhamdulilah nukilan dan coretan sepanjang Januari 2011 amat indah dan mempersonakan.. Bila di imbaukan kembali awal Januari, ku telah membuat 1 rombakkan besar-besaran di dunia blog FUUUYOOO MR.WAN dengan menyaksikan perubahan pada header dan keseluruhannya.. suka tak?? ngee

headernya..

footernya..

Lembaran Januari 2011 juga ku dimeriahkan dengan kehadiran ke majlis-majlis keramaian antaranya..



Menenangi tiket eksklusif AJL 25 dan ke post party memang amat happy sekali sesiapa yang terlepas dan tersasar dari landasan hanya klik ini


Kecerian ku di sambung lagi dengan kemeriahan bercuti di Melaka bersama Abang Amir, Qarl, Fanzi dan Anas.. Tiga entri ku lakukan iaitu


Setelah kepulangan ku dari Melaka beberapa hari kemudian kami sekeluarga dikejutkan dengan "orang baru" ke dalam keluarga En Ab Rahman.. jelas terpancar keceriaan dan kebahagian daripada keluarga ku ini..



20 Januari amat memberikan detik bersejarah kepada ku pada setiap tahun kerana tarikh keramat ku untuk melangkah lagi 1 umur ke 1 umur.. Alhamdulilah tahun ini ku 23 tahun.. target kahwin umur 30 ok kan?? huhu



Untuk tahun 2011 ini, ku menjejakkan kaki ke Istana Budaya untuk menyaksikan Teater Muzikal Tun Mathathir 2 amat mengembirakan sekali dan berasa teruja sekali..



Kemudian tanggal 25 Januari dimeriahkan lagi dengan ulang tahun kelahiran kakak ipar ku dan tanggal 30 Januari detik bersejerah bagi ayahanda tercinta yang kini genap umurnya 59 Tahun



Di bulan Januari ini juga ku tidak melepaskan peluang untuk memasuki pelbagai contest dari blogger-blogger yang hebat antaranya



Tiga sudah mengetahui keputusan, yang penting ketiga-tiga ku kalah.. hahaha tak apa rezeki masing-masing yang penting kesokongan ku pada blogger tercapai jugakkan..

Inilah dia kenangan dan memori terindah hasil Rangkuman Januari 2011 yang akan pasti di kenang dan tercatit dalam sejarah indah ku.. Alhamdulilah permulaan tahun 2011 berjalan lancar dan begitu ceria sekali.. Anda bagaimana? Sama-sama kita doakan yang terbaik dan terindah daripada Yang Maha Esa.. InsyAllah...



Bisik buzz: Dunia ini ibarat pentas.. Kita adalah pelakonnya.. Maka berlumba-lumbalah beramal supaya hidup bahagia di dunia dan akhirat..

SALAM FUUUYOOO~





20 comments:

biella93 said...

permulaan tahun yg bagos . hehehhe . semoga dpt jalani khidupan sterusnya dgn lbey baik . uhuh :)

AiDa AzRyN said...

hehe.. insyAllah pasni ada rezeki wan menang.. jgn putus asa ye.. :D

Suka ayat tang bisik buzz tu.. :)

Joe_Hans said...

mulerkan hidup cheff dengan secawan nescafe yer laen kali... tadaaaa...

Notacomei :_) said...

Alhamdulillah, syukur, memang ceria kehidupan Encik Syazwankan kan kan hihihihi :_)

JIJI YU said...

ko donlot je wan software tu...senang je

DanieL AdiE said...

wah....entry nie best!

rangkuman yg best...adie x terfikir pon nak wat mcm nie..

DOUBLE THUMBS UP!

FarhanaDr said...

Ho hoi.. Siap ade rangkumanssss lagi kanssss.. Dasat adinda wan kita ni.. Ngeeee.. :D

Semoga bulan-bulan yang mendatang nanti akan lebih fuuuyooo untuk anda ye.. Heeeee.. :)

Mr.IX said...

happenig blog awal th 2011 ni.....nice

Amir Rayyan said...

alhamdulillah...selesai sudah bulan pertama...:)

MIZZ SUE said...

fuyooo...masuk feb.dah..

::FAIZ FARISH:: said...

ni namanya Blog diari.... eh jap. entri diari...hehe

syuwai said...

kalau ada rezeki pasti wan menang gak tu ^^

p/s da entri pasal ang..hee perkara yang memalukan dalam hidup korang ??

pipoq said...

fuuuyoooo..suka tul bisik buzz tu..

FariehanIbrahim [LBC] said...

fuuuyooo,
entry yg sgt nice, rangkuman tuu.
terbaekkk lh mr. wan, xD
like2!

atenzone said...

takpe, rajin masuk contest.

last2 menang jugak nanti. :)

nora said...

aku baca ulang 3 kali kot
tapi...still tak pecaye
ko ke yg tulis nih


ENTRY HOT : Pakej Lengkap

NICK IRFAN said...

mcm2 kenangan ada... hehe

E.d.Y said...

GA awak busuk ada disitu..huhu

EIPUL said...

semoga 2011 lebih membawa makna, hehe
meybelin, kerna diriku lebih bermakna

niesz said...

alhamdulillah..semue nye bjalan lancar.. :) ape plak plan lepas ni ek..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com