Saturday, January 01, 2011

FUUUYOOO... LAMBARAN BARU DUNIA BLOG 2011



FUUUYOOOOOOOOOOOO Sudah 2011! ini bermakna hanya tinggal 20 Hari saja lagi hari bersejarah! hohohoho tapi bukan mahu bicarakan pasal itu... tapi pasal....

blog FUUUYOOO MR.WAN berwajah Baru...sempena Tahun Baru, Dunia Baru, Azam Baru, Niat Baru, Blog pun Baru... ini semua hasil tangan dan hasil kreatif Cik Ramadana Salman aka cicakdanlelabah aka Sri

:: inilah dia ::

Terbaik Dari Ladang.. ku kenal dia dari blog jugak.. mula-mula impian nak masuk contest yang dia buat tapi dok pikir-pikir macam tak dapat je dan mahukan betul-betul 1 Jan 2011 blog ini berwajah baru itu yang sanggup keluarkan sedikit duit poket.. ini adalah pertama kali make over blog upahan daripada orang konon-konon mahukan sesuatu yang eksklusif katanya..hehe

Cik Sri memang sempoi dan sentiasa mendengar pandangan orang best wa cakap lu kerja dengan dia..hehe.. kalau ku suruh makeupkan lagi header tu, oter yang ini itu semulah dia dengan nada gelak selamba je dia buat (tak tahulah dalam hati maki hamun ku ke tak kan..) haha tapi ku percaya dia terbaik! muda lagi kot.. hek hek sesiapa yang mahukan dia silah ke blog dia Cicakdanlelabah

ku hanya kata dengan dia mahukan yang Simple,Nice, Eksklusif dan paling penting mesti nampak FUUUYOOO.. dia punya gelak tak hingat.. dia kata ok..

terima kasih Cik Sri di atas melayan karenah kecerewetan saya ye (cerewet ke??).. dan saya nak mintak maaf kalau awak rasa marah, tension, or geram dengan saya.. saya mintak maaf ye.. (wah da macam hari raya pulak) hehe..

motif gambar ini?? aha biarlah hanya ku saja yang tahu..apa-apa pun inilah Lambaran Baru Dunia Blog FUUUYOOO.. MR.WAN.. terima kasih kepada anda kerana sudi jadi follower ku, singgah dan memberi komen ye harap dengan berwajah baru dapat menyejukan lagi mata anda bila singgah di sini.. hehe..

akhir kata Selamat Tahun 2011.. Selamat Berblog..

Salam FUUUYOOO~





24 comments:

FaizalSulaiman said...

wah wan!!!

sangat eksklusif ok!!!

ps: cek nama wan, ada tak dlm entry harini:)

AiDa AzRyN said...

perghhh... memang fuyooo la wa cakap lu! tahniah2! dah berwajah baru dah pun blog anda ye... hehe..

**Tetiba timbul plak perasaan kejelesan..:P

btw, hape dia yg lg 20 hari tu?erk.. 0_0

:N:A:Z:R:U:L:aziz: said...

nice new header..
ske tgk "galaknya" mata kamu ittew..

Ad Rifza said...

Fuuyyooo cicakdanlelabah..eh eh silap...fuuyooo blog berwajah baru Mr Wan...hehe..Slmt Tahun Baru 2011..:-)

hysman said...

perghhhh matop....
cantek header der...
bile plak nk jd .com buang blogspot kat url tu? hahaa

NICK IRFAN said...

cantik header ko wan! serius aku terjeles jgk la..

mr.syazwan said...

Faizal

thanks.. hehe owh da tgk da cantik!
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aida

haha jeles pulak u pun buat la jugak
hehe.. 20 hari?? haha lu pikirlah sendiri...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ad

thanks abg.. Selamat Tahun 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hysam

perh nak .com pulek..
jauh lagi tu nak kesitu
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

haha TER x pe... haha

~sHy~ said...

fuyooooooooooooooo..nice la wajah baru.....: )

pipoq said...

fuuuyoooo..cantik la rumah baru ko ni wan.

tahun baru ni rumah pun decorate baru dah ye.

mr.syazwan said...

shy

mekaseh... =_=

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
pipoq

meh laa duduk lepak2 umah baur ku ni
hehehe

E.d.Y said...

fuuuyyooooo!!!!!!!

ALYN_C3N1 said...

Waahhhh!!!...syabas bate....hehehe..nk tempah jgk la cm nie..hahaha

DanieL AdiE said...

WOW!!!

BLOG BERWAJAH BARU!

I LOVE IT!!

HIJAU!!


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/salam-2011the-beginning.html

ijat_asni said...

smart ~
suke suke ^_^

Azmi said...

memng fuyoooo la...
haha...

AfiQ said...

hoyeeehh!!! cantik kot!!!!! nk suh cik cicakdanlelabah buat jugak la.. hahaha.. tp nice la.. series.. =)

..hizamirahim.. said...

wow.
dasat.
tahniah3.
XD

mie said...

kena tempah juga ni...
kena lebih elok dari blog ni..
hahaaaa

EIPUL said...

wah, memang chantek blog kamu skang, hehe

cik sri yang buatkan ke? best giler!
=D
nak gak!

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woooooo Fuooo yohhhhh mmg cantik lahhhh wajah baru azam baru.... mmg dahsyat sesangat
Jelous plak rasanya....

Cik ramadana Salman tak mau reka cipta ke kat blog aku ni.... aku offer ni...

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EEEMMM cicak dan labah-labah nak tengok jap nanti...

Nampaknya blog ko mmg bertambah cantik dan menawan kalbu.... mmg lain lahhh bila aku imbau dari yang lepas

SHaRZ said...

ko mmg cantik la wan...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

ADfeez said...

wah header!!! fuyoooooo!!!

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com