Saturday, January 01, 2011

FUUUYOOO... LAMBARAN BARU DUNIA BLOG 2011



FUUUYOOOOOOOOOOOO Sudah 2011! ini bermakna hanya tinggal 20 Hari saja lagi hari bersejarah! hohohoho tapi bukan mahu bicarakan pasal itu... tapi pasal....

blog FUUUYOOO MR.WAN berwajah Baru...sempena Tahun Baru, Dunia Baru, Azam Baru, Niat Baru, Blog pun Baru... ini semua hasil tangan dan hasil kreatif Cik Ramadana Salman aka cicakdanlelabah aka Sri

:: inilah dia ::

Terbaik Dari Ladang.. ku kenal dia dari blog jugak.. mula-mula impian nak masuk contest yang dia buat tapi dok pikir-pikir macam tak dapat je dan mahukan betul-betul 1 Jan 2011 blog ini berwajah baru itu yang sanggup keluarkan sedikit duit poket.. ini adalah pertama kali make over blog upahan daripada orang konon-konon mahukan sesuatu yang eksklusif katanya..hehe

Cik Sri memang sempoi dan sentiasa mendengar pandangan orang best wa cakap lu kerja dengan dia..hehe.. kalau ku suruh makeupkan lagi header tu, oter yang ini itu semulah dia dengan nada gelak selamba je dia buat (tak tahulah dalam hati maki hamun ku ke tak kan..) haha tapi ku percaya dia terbaik! muda lagi kot.. hek hek sesiapa yang mahukan dia silah ke blog dia Cicakdanlelabah

ku hanya kata dengan dia mahukan yang Simple,Nice, Eksklusif dan paling penting mesti nampak FUUUYOOO.. dia punya gelak tak hingat.. dia kata ok..

terima kasih Cik Sri di atas melayan karenah kecerewetan saya ye (cerewet ke??).. dan saya nak mintak maaf kalau awak rasa marah, tension, or geram dengan saya.. saya mintak maaf ye.. (wah da macam hari raya pulak) hehe..

motif gambar ini?? aha biarlah hanya ku saja yang tahu..apa-apa pun inilah Lambaran Baru Dunia Blog FUUUYOOO.. MR.WAN.. terima kasih kepada anda kerana sudi jadi follower ku, singgah dan memberi komen ye harap dengan berwajah baru dapat menyejukan lagi mata anda bila singgah di sini.. hehe..

akhir kata Selamat Tahun 2011.. Selamat Berblog..

Salam FUUUYOOO~





Comments (24)

On January 1, 2011 at 6:34 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

wah wan!!!

sangat eksklusif ok!!!

ps: cek nama wan, ada tak dlm entry harini:)

 
On January 1, 2011 at 7:30 AM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

perghhh... memang fuyooo la wa cakap lu! tahniah2! dah berwajah baru dah pun blog anda ye... hehe..

**Tetiba timbul plak perasaan kejelesan..:P

btw, hape dia yg lg 20 hari tu?erk.. 0_0

 
On January 1, 2011 at 7:58 AM , :N:A:Z:R:U:L:aziz: said... [Reply to comment]

nice new header..
ske tgk "galaknya" mata kamu ittew..

 
On January 1, 2011 at 8:00 AM , Ad Rifza said... [Reply to comment]

Fuuyyooo cicakdanlelabah..eh eh silap...fuuyooo blog berwajah baru Mr Wan...hehe..Slmt Tahun Baru 2011..:-)

 
On January 1, 2011 at 9:43 AM , hysman said... [Reply to comment]

perghhhh matop....
cantek header der...
bile plak nk jd .com buang blogspot kat url tu? hahaa

 
On January 1, 2011 at 2:55 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

cantik header ko wan! serius aku terjeles jgk la..

 
On January 1, 2011 at 4:06 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

Faizal

thanks.. hehe owh da tgk da cantik!
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aida

haha jeles pulak u pun buat la jugak
hehe.. 20 hari?? haha lu pikirlah sendiri...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ad

thanks abg.. Selamat Tahun 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hysam

perh nak .com pulek..
jauh lagi tu nak kesitu
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

haha TER x pe... haha

 
On January 1, 2011 at 4:33 PM , ~sHy~ said... [Reply to comment]

fuyooooooooooooooo..nice la wajah baru.....: )

 
On January 1, 2011 at 6:32 PM , pipoq said... [Reply to comment]

fuuuyoooo..cantik la rumah baru ko ni wan.

tahun baru ni rumah pun decorate baru dah ye.

 
On January 1, 2011 at 8:37 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

shy

mekaseh... =_=

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
pipoq

meh laa duduk lepak2 umah baur ku ni
hehehe

 
On January 1, 2011 at 9:39 PM , E.d.Y said... [Reply to comment]

fuuuyyooooo!!!!!!!

 
On January 1, 2011 at 10:17 PM , ALYN_C3N1 said... [Reply to comment]

Waahhhh!!!...syabas bate....hehehe..nk tempah jgk la cm nie..hahaha

 
On January 1, 2011 at 11:18 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

WOW!!!

BLOG BERWAJAH BARU!

I LOVE IT!!

HIJAU!!


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/salam-2011the-beginning.html

 
On January 2, 2011 at 12:26 AM , ijat_asni said... [Reply to comment]

smart ~
suke suke ^_^

 
On January 2, 2011 at 2:02 AM , Azmi said... [Reply to comment]

memng fuyoooo la...
haha...

 
On January 2, 2011 at 2:17 AM , AfiQ said... [Reply to comment]

hoyeeehh!!! cantik kot!!!!! nk suh cik cicakdanlelabah buat jugak la.. hahaha.. tp nice la.. series.. =)

 
On January 2, 2011 at 2:22 AM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

wow.
dasat.
tahniah3.
XD

 
On January 2, 2011 at 5:56 AM , mie said... [Reply to comment]

kena tempah juga ni...
kena lebih elok dari blog ni..
hahaaaa

 
On January 2, 2011 at 9:23 AM , EIPUL said... [Reply to comment]

wah, memang chantek blog kamu skang, hehe

cik sri yang buatkan ke? best giler!
=D
nak gak!

 
On January 2, 2011 at 3:10 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woooooo Fuooo yohhhhh mmg cantik lahhhh wajah baru azam baru.... mmg dahsyat sesangat
Jelous plak rasanya....

Cik ramadana Salman tak mau reka cipta ke kat blog aku ni.... aku offer ni...

 
On January 2, 2011 at 3:11 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EEEMMM cicak dan labah-labah nak tengok jap nanti...

Nampaknya blog ko mmg bertambah cantik dan menawan kalbu.... mmg lain lahhh bila aku imbau dari yang lepas

 
On January 2, 2011 at 5:55 PM , SHaRZ said... [Reply to comment]

ko mmg cantik la wan...

 
On January 2, 2011 at 8:13 PM , b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [Reply to comment]

selamat tahun baru

 
On January 2, 2011 at 10:59 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

wah header!!! fuyoooooo!!!