FUUUYOOO Mr.Wan masuk contest lagi... kali ini tema dia Fesyen.. Macam unik bukan contest ini?? sebab itu ku sertai.. Pengajur contest ini adalah En. EJAJA

Klik Banner untuk maklumat lanjut


Lepas tengok blog Adie join, memang ku nak sangat join tapi macam malu.. Takkan tiba-tiba masuk macam tu je tanpa ada orang tag kan huhu.. Malu ler.. Kebetulan dalam jam 10++ pm En Hizami tag ku untuk contest ini.. Ku rasa happy gila terkinja-kinja cari gambar.. Tapi dalam pukul 11 pm macam tu En Qarl pulak tag ku untuk contest yang sama ini.. FUUUYOOO itu menandakan mereka mengalakkan ku untuk join contest ini kan.. so ku gigihkan membuatnya..


Terdapat 10 Tema Fesyen Pakaian yang bakal ku tunjolkan.. Ye tuan-tuan dan puan-puan sekalian.. Sebelum ku kaki mengorak langkah untuk Catwalk di karpet FUUUYOOO ini dan sebelum ku pose situ sana sini.. Better korang berikan tepukan paling gemuruh kat ku cepat supaya mood gementar ku reda dan berasa confident bila catwalk di karpet FUUUYOOO ini.. tepuk tepuk tepuk... hahaha


Dengan bangganya terimalah THE ONLY ONE : 10 FESYEN FUUUYOOO MR.WAN!


1) THE ONLY ONE : FESYEN PAHLAWAN


:: Dengan gaya tersendiri inilah fesyen pahlawan Melayu abad ini ::


2) THE ONLY ONE : FESYEN BAJU KEBANGSAAN



:: Tidak sah kalau kita sebagai Anak Malaysia dan anak Melayu tidak memakai baju kebangsaan kita iaitu baju Melayu.. Biar mati anak jangan mati adat ::


3) THE ONLY ONE: FESYEN INDIA



:: Punjabbi amat sinomin dengan kaum India ::


4) THE ONLY ONE: FESYEN CINA



:: 1 Malaysia! Tidak hairan kalau kaum lain sesekali berpakaian Cina ::


5) THE ONLY ONE: FESYEN KOPRAT

:: Berpakaian koprat amat sesuai untuk seseorang yang bekerjaya ::


6) THE ONLY ONE: FESYEN BAJU F1



:: Kemeja F1 pakaian rasmi khas untuk AJK Kolej Meranti, Uitm Shah Alam ::


7) THE ONLY ONE: FESYEN SANTAI



:: Gaya santai dan simple sesuai untuk remaja masa kini yang inginkan sesuatu yan selamber dan ringkas ::


8) THE ONLY ONE: FESYEN ROCK



:: Jaket jeans dan di kalerkan rambut dengan warna merah amat sesuai untuk penampilan berimej Rock! Yeah3! ::


9) THE ONLY ONE: FESYEN VEST





:: Keistimewaan vest ini adalah dari segi sulaman tangan yang diilham sendiri oleh model ini.. di bahagian depannya diletakan sulaman dikeliling leher dan poketnya dan paling menarik di belakangnya terdapat sulaman berhuruf "S" iaitu memberi simbolik pada namanya SYAZWAN ::


10) THE ONLY ONE: FESYEN BATIK



:: Pakaian Batik ini tajaan khas oleh Micheal Shu (ini tak tipu ok).. Pakaian batik ini sesuai untuk kaum Adam yang kini sudah menjadi kemestian dan kelaziman untuk pekerja awam di sektor kerajaan (abaikan model perempuan itu ye.. huhu) ::


FUUUYOOOO Setelah 10 Fesyen di peragakan oleh Mr.Wan.. Kini kita beralih pula kepada model: (anda kena tag)





bisik buzz: Mood kembali ke dunia realiti sebenar semula.. haha.. Amacam ok tak?? haha.. Fesyen-fesyen itu hanya sekadar untuk suka-suka je.. Sebenarnya ku taklah sehebat mana pun dalam berfesyen ini.. Ikut dan je..huhu

bisik buzz 2: Hope pihak penganjur En. Ejaja masih membuka penyertaan untuk contest ini sampai 12 malam ini.. Menang kalah perkara ke dua untuk difikirkan janji kepuasan dan memeriahkan penyertaan blog rakan itu tema utama..


SALAM FUUUYOOO~





Comments (41)

On January 31, 2011 at 3:39 AM , lea said... [Reply to comment]

FuYooooo....

mcm2 baju Wan pakai..

memang kaki fesyen neh

 
On January 31, 2011 at 3:54 AM , mye said... [Reply to comment]

wah..
unik len dr yg len..
hehe..
gudluck!

 
On January 31, 2011 at 3:56 AM , Notacomei :_) said... [Reply to comment]

Nasib baiklah pakai baju batik bukan kain batik hihihihi :_)

 
On January 31, 2011 at 4:17 AM , annfrendly said... [Reply to comment]

wew... wan memang sempoi abes...
mmg pandai bergaye wan ni... ade yg rock, santai, smart.. perghhhh.. stylo... i luv ur style.

 
On January 31, 2011 at 6:38 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

perghhh

leh menang ni!

 
On January 31, 2011 at 7:48 AM , Lelaki Ini said... [Reply to comment]

wah..
sgt bagus ek..
macam2 baju pakai!

 
On January 31, 2011 at 8:44 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

goodluck!!!

 
On January 31, 2011 at 9:03 AM , MIZZ SUE said... [Reply to comment]

wah!! kagum!! good luck!

 
On January 31, 2011 at 9:06 AM , mie said... [Reply to comment]

memang 1 mlaaysia..
nak kena vote ni..
ehehee

 
On January 31, 2011 at 10:18 AM , miss afifa said... [Reply to comment]

yg time pakai baju batik tu kacak.hehe

 
On January 31, 2011 at 10:53 AM , nelly said... [Reply to comment]

wah ...
boleh menang ..
hehehe

 
On January 31, 2011 at 10:57 AM , hysman said... [Reply to comment]

ni mmg betul2 1M nih..
hehe...
smart ar beb...
mmg leh jd model nih..
terbaek!!!
:)

to der,yg baju F1 tu bkn ke namenyer baju korporat..hehe...

 
On January 31, 2011 at 11:16 AM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

wow.
dasat2.
mmg boleh bukak butik la!
XB

 
On January 31, 2011 at 11:24 AM , hawiz said... [Reply to comment]

gud lux...

 
On January 31, 2011 at 11:47 AM , apezs shah said... [Reply to comment]

salam

wah bestnya... meletop2 picture semua tu hehe..

 
On January 31, 2011 at 11:53 AM , AYIE said... [Reply to comment]

KANDE..!
NAPE TAK MASUKKAN FESYEN BAJU ISLAMIK YANG SERBA PUTIH TU..?
UNIK TU.. HIHIHI..
SUKE NO.4.. KANDE SGT KIUT.. KONGSI2..

 
On January 31, 2011 at 12:28 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

and we have the winner..

mr Syazwann...!

smart2..paling smart pic 2nd last...merah hitam! sgt2 smart..

 
On January 31, 2011 at 1:21 PM , Zuewairy said... [Reply to comment]

gud luck syazwan!!
FUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!

 
On January 31, 2011 at 1:31 PM , AfiQ said... [Reply to comment]

gituu la!!!! smart2!!! teringin nk pkai pkain india tu.. pnjam bole? hahaha

 
On January 31, 2011 at 2:04 PM , ONLY ONE said... [Reply to comment]

tq sbb join

 
On January 31, 2011 at 2:04 PM , iskandarzulkarn9 said... [Reply to comment]

terbaikk aa luu bro..!
gua tabik spring sama luu!!haha
boleh menang nihh..
haha

 
On January 31, 2011 at 2:19 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

ni kalau ferin amat nampak ni... Menangis ni... Habisla, Semua Model takleh cari Makan....

 
On January 31, 2011 at 2:22 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

hahaha... dah tgk entri nie... xyah buat pun tape... pemenangnye dah ada da... ekekeke..
lgpun aD org kg jah.. haha xtau fesyen huhu~ :)

 
On January 31, 2011 at 2:28 PM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

fesyen batik,

kanda nampak macam model tak berbayar tau.hehehe

all the best kandaku

 
On January 31, 2011 at 4:44 PM , EIPUL said... [Reply to comment]

wow,

ko memang terbaik ar
ada 10 jenis fesyen
u kill it bro!!!
kekeke


hopefully ko menang, tak tahan tgk fesyen rock tu, kekeke

 
On January 31, 2011 at 5:14 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

fuyooo! smart la wan!

 
On January 31, 2011 at 5:20 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

lupa ko kena tag!

 
On January 31, 2011 at 5:43 PM , JIJI YU said... [Reply to comment]

cam artis dah ko ni..ehhe

 
On January 31, 2011 at 10:04 PM , E.d.Y said... [Reply to comment]

perrgghhh..terbaik..good luck

 
On January 31, 2011 at 11:02 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Fuh.. Ngeri we olls nengok.. Macam model terhangat dah u olls.. Ekekeke.. :p

All the best adinda wan.. :)

 
On January 31, 2011 at 11:41 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

ko kena tag lagi.. hehe

 
On February 1, 2011 at 1:26 AM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

alamak...ramainyer yg joint contest nie... malangnyer hencik johan xreti bergaya lar..hanya mampu melihat.....ngeeeee.. best of luck!

 
On February 1, 2011 at 3:09 AM , Cap Api said... [Reply to comment]

mmg bergaya r.. xtahu sgt ttg fesyen nih.. heheh..

 
On February 1, 2011 at 8:27 AM , misz molecule said... [Reply to comment]

mr kite suke berfesyen xpe..








mmg berbaloi klu masuk..





















byk pitcha:)

 
On February 1, 2011 at 8:56 AM , syuwai said... [Reply to comment]

WAH~.. memang fuy0ooo!

gud luk!

 
On February 1, 2011 at 2:12 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

fuyooooo....
boleh tanya pendapat wan tentang fesyen ni
hehe
xD

 
On February 1, 2011 at 2:30 PM , Pencacai Alim said... [Reply to comment]

gud luck..gud luck

 
On February 1, 2011 at 2:32 PM , nuur an nor said... [Reply to comment]

tiada perkataan lain selain :-
fuyoooooooooooo

 
On February 1, 2011 at 10:41 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

Gudluck! Sure wan menang nyer! :)
thanx cuz tag! nanti aida join ye..

 
On February 2, 2011 at 4:41 PM , nora said... [Reply to comment]

aku suka no2
sebab time tu muka ko nampak cam budak baik gile woh

 
On February 8, 2011 at 9:58 AM , niesz said... [Reply to comment]

fuuuuyyyyyoooooo!mcm2 bj ade..smart2!wan ensem lorh..ekekeke..