Monday, January 31, 2011

CONTEST BLOG ONLY ONE : 10 FESYEN FUUUYOOO MR.WAN!

FUUUYOOO Mr.Wan masuk contest lagi... kali ini tema dia Fesyen.. Macam unik bukan contest ini?? sebab itu ku sertai.. Pengajur contest ini adalah En. EJAJA

Klik Banner untuk maklumat lanjut


Lepas tengok blog Adie join, memang ku nak sangat join tapi macam malu.. Takkan tiba-tiba masuk macam tu je tanpa ada orang tag kan huhu.. Malu ler.. Kebetulan dalam jam 10++ pm En Hizami tag ku untuk contest ini.. Ku rasa happy gila terkinja-kinja cari gambar.. Tapi dalam pukul 11 pm macam tu En Qarl pulak tag ku untuk contest yang sama ini.. FUUUYOOO itu menandakan mereka mengalakkan ku untuk join contest ini kan.. so ku gigihkan membuatnya..


Terdapat 10 Tema Fesyen Pakaian yang bakal ku tunjolkan.. Ye tuan-tuan dan puan-puan sekalian.. Sebelum ku kaki mengorak langkah untuk Catwalk di karpet FUUUYOOO ini dan sebelum ku pose situ sana sini.. Better korang berikan tepukan paling gemuruh kat ku cepat supaya mood gementar ku reda dan berasa confident bila catwalk di karpet FUUUYOOO ini.. tepuk tepuk tepuk... hahaha


Dengan bangganya terimalah THE ONLY ONE : 10 FESYEN FUUUYOOO MR.WAN!


1) THE ONLY ONE : FESYEN PAHLAWAN


:: Dengan gaya tersendiri inilah fesyen pahlawan Melayu abad ini ::


2) THE ONLY ONE : FESYEN BAJU KEBANGSAAN



:: Tidak sah kalau kita sebagai Anak Malaysia dan anak Melayu tidak memakai baju kebangsaan kita iaitu baju Melayu.. Biar mati anak jangan mati adat ::


3) THE ONLY ONE: FESYEN INDIA



:: Punjabbi amat sinomin dengan kaum India ::


4) THE ONLY ONE: FESYEN CINA



:: 1 Malaysia! Tidak hairan kalau kaum lain sesekali berpakaian Cina ::


5) THE ONLY ONE: FESYEN KOPRAT

:: Berpakaian koprat amat sesuai untuk seseorang yang bekerjaya ::


6) THE ONLY ONE: FESYEN BAJU F1



:: Kemeja F1 pakaian rasmi khas untuk AJK Kolej Meranti, Uitm Shah Alam ::


7) THE ONLY ONE: FESYEN SANTAI



:: Gaya santai dan simple sesuai untuk remaja masa kini yang inginkan sesuatu yan selamber dan ringkas ::


8) THE ONLY ONE: FESYEN ROCK



:: Jaket jeans dan di kalerkan rambut dengan warna merah amat sesuai untuk penampilan berimej Rock! Yeah3! ::


9) THE ONLY ONE: FESYEN VEST





:: Keistimewaan vest ini adalah dari segi sulaman tangan yang diilham sendiri oleh model ini.. di bahagian depannya diletakan sulaman dikeliling leher dan poketnya dan paling menarik di belakangnya terdapat sulaman berhuruf "S" iaitu memberi simbolik pada namanya SYAZWAN ::


10) THE ONLY ONE: FESYEN BATIK



:: Pakaian Batik ini tajaan khas oleh Micheal Shu (ini tak tipu ok).. Pakaian batik ini sesuai untuk kaum Adam yang kini sudah menjadi kemestian dan kelaziman untuk pekerja awam di sektor kerajaan (abaikan model perempuan itu ye.. huhu) ::


FUUUYOOOO Setelah 10 Fesyen di peragakan oleh Mr.Wan.. Kini kita beralih pula kepada model: (anda kena tag)





bisik buzz: Mood kembali ke dunia realiti sebenar semula.. haha.. Amacam ok tak?? haha.. Fesyen-fesyen itu hanya sekadar untuk suka-suka je.. Sebenarnya ku taklah sehebat mana pun dalam berfesyen ini.. Ikut dan je..huhu

bisik buzz 2: Hope pihak penganjur En. Ejaja masih membuka penyertaan untuk contest ini sampai 12 malam ini.. Menang kalah perkara ke dua untuk difikirkan janji kepuasan dan memeriahkan penyertaan blog rakan itu tema utama..


SALAM FUUUYOOO~





41 comments:

lea said...

FuYooooo....

mcm2 baju Wan pakai..

memang kaki fesyen neh

mye said...

wah..
unik len dr yg len..
hehe..
gudluck!

Notacomei :_) said...

Nasib baiklah pakai baju batik bukan kain batik hihihihi :_)

annfrendly said...

wew... wan memang sempoi abes...
mmg pandai bergaye wan ni... ade yg rock, santai, smart.. perghhhh.. stylo... i luv ur style.

FaizalSulaiman said...

perghhh

leh menang ni!

Lelaki Ini said...

wah..
sgt bagus ek..
macam2 baju pakai!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

goodluck!!!

MIZZ SUE said...

wah!! kagum!! good luck!

mie said...

memang 1 mlaaysia..
nak kena vote ni..
ehehee

miss afifa said...

yg time pakai baju batik tu kacak.hehe

nelly said...

wah ...
boleh menang ..
hehehe

hysman said...

ni mmg betul2 1M nih..
hehe...
smart ar beb...
mmg leh jd model nih..
terbaek!!!
:)

to der,yg baju F1 tu bkn ke namenyer baju korporat..hehe...

..hizamirahim.. said...

wow.
dasat2.
mmg boleh bukak butik la!
XB

hawiz said...

gud lux...

apezs shah said...

salam

wah bestnya... meletop2 picture semua tu hehe..

AYIE said...

KANDE..!
NAPE TAK MASUKKAN FESYEN BAJU ISLAMIK YANG SERBA PUTIH TU..?
UNIK TU.. HIHIHI..
SUKE NO.4.. KANDE SGT KIUT.. KONGSI2..

DanieL AdiE said...

and we have the winner..

mr Syazwann...!

smart2..paling smart pic 2nd last...merah hitam! sgt2 smart..

Zuewairy said...

gud luck syazwan!!
FUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!

AfiQ said...

gituu la!!!! smart2!!! teringin nk pkai pkain india tu.. pnjam bole? hahaha

ONLY ONE said...

tq sbb join

iskandarzulkarn9 said...

terbaikk aa luu bro..!
gua tabik spring sama luu!!haha
boleh menang nihh..
haha

::FAIZ FARISH:: said...

ni kalau ferin amat nampak ni... Menangis ni... Habisla, Semua Model takleh cari Makan....

ADfeez said...

hahaha... dah tgk entri nie... xyah buat pun tape... pemenangnye dah ada da... ekekeke..
lgpun aD org kg jah.. haha xtau fesyen huhu~ :)

Hazzy Ishak said...

fesyen batik,

kanda nampak macam model tak berbayar tau.hehehe

all the best kandaku

EIPUL said...

wow,

ko memang terbaik ar
ada 10 jenis fesyen
u kill it bro!!!
kekeke


hopefully ko menang, tak tahan tgk fesyen rock tu, kekeke

NICK IRFAN said...

fuyooo! smart la wan!

NICK IRFAN said...

lupa ko kena tag!

JIJI YU said...

cam artis dah ko ni..ehhe

E.d.Y said...

perrgghhh..terbaik..good luck

FarhanaDr said...

Fuh.. Ngeri we olls nengok.. Macam model terhangat dah u olls.. Ekekeke.. :p

All the best adinda wan.. :)

NICK IRFAN said...

ko kena tag lagi.. hehe

Joe_Hans said...

alamak...ramainyer yg joint contest nie... malangnyer hencik johan xreti bergaya lar..hanya mampu melihat.....ngeeeee.. best of luck!

Cap Api said...

mmg bergaya r.. xtahu sgt ttg fesyen nih.. heheh..

misz molecule said...

mr kite suke berfesyen xpe..








mmg berbaloi klu masuk..





















byk pitcha:)

syuwai said...

WAH~.. memang fuy0ooo!

gud luk!

Eazy Izzuddin said...

fuyooooo....
boleh tanya pendapat wan tentang fesyen ni
hehe
xD

Pencacai Alim said...

gud luck..gud luck

nuur an nor said...

tiada perkataan lain selain :-
fuyoooooooooooo

AiDa AzRyN said...

Gudluck! Sure wan menang nyer! :)
thanx cuz tag! nanti aida join ye..

nora said...

aku suka no2
sebab time tu muka ko nampak cam budak baik gile woh

niesz said...

fuuuuyyyyyoooooo!mcm2 bj ade..smart2!wan ensem lorh..ekekeke..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com