FUUUYOOO Daniel Adie buat contest Give Away ler.. gila tak mahu join.. First time Daniel Adie anjurkan kot.. bermula dari 20 Januari 2011 (FUUUYOOO hari jadi ku tu.. ) hingga 27 Januari 2011.. so ku masih berpeluang untuk menang.. menang dan terus menang.. ceewahh.. haha.. terima kasih kepada Abang Amir kerana sudi tag Wan ye.. hehe

senang, mudah, simple dan cepat itu dia tema contest Give Away Daniel Adie: Diary Motivation 2011 korang kira 1 sampai 10 rasanya tak sampai 10 da siap kot entri ini.. tak percaya? cuba buat.. haha.. dengan berbekalkan sedikit bakat yang like2 ku ni ku nak berpantun untuk contest ini boleh?? kalau anda tak suka tidak apa.. Adie suka kan Adie kan.. *angguk cepat jangan bagi kemaluan Wan terdedah.. haha.. kali ini pantun 2 kerat je laa ye en Adie... dengarkan..

Pertama kali membuat pertandingan,
Tahniah pada tuan yang rupawan.

Muka pucat tercekik longan,
Pada Wan dilupa jangan.

Hari-hari makan sardin,
Hari ini baru nak join

Terlompat-lompat macam sawan,
Dek dairy menjadi taruhan.

Melambai-lambai bagaikan ratu,
Boleh kiranya mendapakan satu.

Bergelek singgul si mas idayu
Apa pun nak ucap thank you.



tengok tu kesian tulis diari harian kat kertas je... tak kesian ke? >.<

Kini tiba masanya untuk ku tag orang pulak:

Biela Sapine





bisik buzz: orang tangan KIDAL itu HEBAT! ^_^

SALAM FUUUYOOO~





Comments (16)

On January 24, 2011 at 11:01 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Thanx 4 joining my GA..

Best of luck ya..

 
On January 24, 2011 at 11:03 PM , ijat_asni said... [Reply to comment]

Melambai-lambai bagaikan ratu,
ko hengat ko ratu ?!!!

 
On January 24, 2011 at 11:14 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

ko kidal rupanya wan.. hehhee

 
On January 24, 2011 at 11:51 PM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

haha.
kagom dgn statement ijat!!!
XD

 
On January 25, 2011 at 6:21 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

goodluck wan!

faizal pun kena tag GA ni..baru nak buat.hehehe

 
On January 25, 2011 at 7:27 AM , mie said... [Reply to comment]

gud luck!!!
gue tulis diari dengan ipad buatan sendiri..
ehehehehe

 
On January 25, 2011 at 9:06 AM , nora said... [Reply to comment]

hahhaha tetiba aku terjatuh suka ngan ijat_asni

ada orang kata kat aku (org kata haa) org tangan kidal ni kan diorg kan kuat berangan

Oooo patut ar ko buat lambaian ratu, mesti ko tgh berangan ko jadi ratu kan (aku faham...aku faham)

 
On January 25, 2011 at 10:10 AM , pipoq said... [Reply to comment]

thanks a lot for tagging me..nanti ku pikirkan samada nak menyertainya atau tak..hehehe..dah nak dekat dateline ni..

 
On January 25, 2011 at 10:45 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

fuhyooo
panjang ko tulis diary hehe
xD

 
On January 25, 2011 at 11:06 AM , Biela Sapine said... [Reply to comment]

Wahh kene buat ka ? Haha
Wan siap pantun woo woo
Caya lahh. Hehe

 
On January 25, 2011 at 12:31 PM , niesz said... [Reply to comment]

gud luck..hehe..fuyoo!

 
On January 25, 2011 at 2:07 PM , lea said... [Reply to comment]

ngah tulis diari ke tu?
ingatkan lukis otomen..hehe

 
On January 25, 2011 at 2:54 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

hm... Good Luck

 
On January 25, 2011 at 2:54 PM , MIZZ SUE said... [Reply to comment]

aloh..akak lg la xde ..hihi..good luck

 
On January 25, 2011 at 3:28 PM , Ad Rifza said... [Reply to comment]

Fuuyyyooo masuk jgn takmasuk..hehe

 
On January 25, 2011 at 3:28 PM , Ad Rifza said... [Reply to comment]

Fuuyyyooo masuk jgn takmasuk..hehe