Monday, January 24, 2011

GIVEAWAY DANIEL ADIE: DIARY MOTIVATION 2011

FUUUYOOO Daniel Adie buat contest Give Away ler.. gila tak mahu join.. First time Daniel Adie anjurkan kot.. bermula dari 20 Januari 2011 (FUUUYOOO hari jadi ku tu.. ) hingga 27 Januari 2011.. so ku masih berpeluang untuk menang.. menang dan terus menang.. ceewahh.. haha.. terima kasih kepada Abang Amir kerana sudi tag Wan ye.. hehe

senang, mudah, simple dan cepat itu dia tema contest Give Away Daniel Adie: Diary Motivation 2011 korang kira 1 sampai 10 rasanya tak sampai 10 da siap kot entri ini.. tak percaya? cuba buat.. haha.. dengan berbekalkan sedikit bakat yang like2 ku ni ku nak berpantun untuk contest ini boleh?? kalau anda tak suka tidak apa.. Adie suka kan Adie kan.. *angguk cepat jangan bagi kemaluan Wan terdedah.. haha.. kali ini pantun 2 kerat je laa ye en Adie... dengarkan..

Pertama kali membuat pertandingan,
Tahniah pada tuan yang rupawan.

Muka pucat tercekik longan,
Pada Wan dilupa jangan.

Hari-hari makan sardin,
Hari ini baru nak join

Terlompat-lompat macam sawan,
Dek dairy menjadi taruhan.

Melambai-lambai bagaikan ratu,
Boleh kiranya mendapakan satu.

Bergelek singgul si mas idayu
Apa pun nak ucap thank you.



tengok tu kesian tulis diari harian kat kertas je... tak kesian ke? >.<

Kini tiba masanya untuk ku tag orang pulak:

Biela Sapine





bisik buzz: orang tangan KIDAL itu HEBAT! ^_^

SALAM FUUUYOOO~





16 comments:

DanieL AdiE said...

Thanx 4 joining my GA..

Best of luck ya..

ijat_asni said...

Melambai-lambai bagaikan ratu,
ko hengat ko ratu ?!!!

NICK IRFAN said...

ko kidal rupanya wan.. hehhee

..hizamirahim.. said...

haha.
kagom dgn statement ijat!!!
XD

FaizalSulaiman said...

goodluck wan!

faizal pun kena tag GA ni..baru nak buat.hehehe

mie said...

gud luck!!!
gue tulis diari dengan ipad buatan sendiri..
ehehehehe

nora said...

hahhaha tetiba aku terjatuh suka ngan ijat_asni

ada orang kata kat aku (org kata haa) org tangan kidal ni kan diorg kan kuat berangan

Oooo patut ar ko buat lambaian ratu, mesti ko tgh berangan ko jadi ratu kan (aku faham...aku faham)

pipoq said...

thanks a lot for tagging me..nanti ku pikirkan samada nak menyertainya atau tak..hehehe..dah nak dekat dateline ni..

Eazy Izzuddin said...

fuhyooo
panjang ko tulis diary hehe
xD

Biela Sapine said...

Wahh kene buat ka ? Haha
Wan siap pantun woo woo
Caya lahh. Hehe

niesz said...

gud luck..hehe..fuyoo!

lea said...

ngah tulis diari ke tu?
ingatkan lukis otomen..hehe

::FAIZ FARISH:: said...

hm... Good Luck

MIZZ SUE said...

aloh..akak lg la xde ..hihi..good luck

Ad Rifza said...

Fuuyyyooo masuk jgn takmasuk..hehe

Ad Rifza said...

Fuuyyyooo masuk jgn takmasuk..hehe

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com