Thursday, January 06, 2011

GIVEAWAY EDY : AWAK BUSUK!

CONTEST GIVE AWAY EDY: AWAK BUSUK!


Buat pertama kalinya ku join jugak contest si EDY ini dulu dia buat ku tak join.. bukan apa ku da kenal dia selalu lawat dan komen blog dia dan dia pun sama so tak baik la tak tolong kawan-kawankan.. so ini dengan rasminya ku join GIVEAWAY EDY: AWAK BUSUK! kalau ku busuk bagilah cepat EDY perfume tu leh spray banyak-banyak sikit.. hahaha.. semudah 4 cara je untuk masuk contest ini.. letak banner ini, jadi follower, tag seorang lelaki dan seorang perempuan dan letakkan link kita itu sahaja...


nama orang yang di tag adalah:


Kanda Mie

Dinda Aie




Comments (15)

On January 6, 2011 at 12:09 PM , E.d.Y said... [Reply to comment]

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

 
On January 6, 2011 at 12:30 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

good luck wan!!! ;D
fuyoooooooooo~

 
On January 6, 2011 at 12:31 PM , syuwai said... [Reply to comment]

gud luck !

 
On January 6, 2011 at 12:31 PM , niesz said... [Reply to comment]

gud luck bro..ehe..

 
On January 6, 2011 at 12:35 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

ok, takde nama saya... hehehehee tq

 
On January 6, 2011 at 1:19 PM , eqbalzack said... [Reply to comment]

selamat berjaya wan!

 
On January 6, 2011 at 1:24 PM , nora said... [Reply to comment]

AWAK BUSUK!

lalallallallaa
ok dah babai

 
On January 6, 2011 at 1:30 PM , n@jwamz said... [Reply to comment]

best of luck:)

 
On January 6, 2011 at 1:49 PM , pipoq said... [Reply to comment]

fuuuyooo pun masuk GA busuk ?

tips : kalo nak menang, jangan mandi sehingga tarikh 12 januari..

hehehe

 
On January 6, 2011 at 2:15 PM , cik bebel sentiasa said... [Reply to comment]

gudluck!!!!

 
On January 6, 2011 at 3:41 PM , Oasis said... [Reply to comment]

hmmm..klu tak busuk gak tak leh menang la ni?

 
On January 6, 2011 at 3:49 PM , AfiQ said... [Reply to comment]

hek3... comel jep giveaway nie.. good luck wan.. =D

 
On January 6, 2011 at 3:59 PM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

perghh..

cmner la actually nak jawab gA nie.. hahhaa

 
On January 8, 2011 at 5:41 AM , mie said... [Reply to comment]

gue di tag ye..
akan diselesaikan kemudian..

 
On January 8, 2011 at 1:37 PM , butterflyana said... [Reply to comment]

Good Luck!
:)