Thursday, January 06, 2011

GIVEAWAY EDY : AWAK BUSUK!

CONTEST GIVE AWAY EDY: AWAK BUSUK!


Buat pertama kalinya ku join jugak contest si EDY ini dulu dia buat ku tak join.. bukan apa ku da kenal dia selalu lawat dan komen blog dia dan dia pun sama so tak baik la tak tolong kawan-kawankan.. so ini dengan rasminya ku join GIVEAWAY EDY: AWAK BUSUK! kalau ku busuk bagilah cepat EDY perfume tu leh spray banyak-banyak sikit.. hahaha.. semudah 4 cara je untuk masuk contest ini.. letak banner ini, jadi follower, tag seorang lelaki dan seorang perempuan dan letakkan link kita itu sahaja...


nama orang yang di tag adalah:


Kanda Mie

Dinda Aie




15 comments:

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

ADfeez said...

good luck wan!!! ;D
fuyoooooooooo~

syuwai said...

gud luck !

niesz said...

gud luck bro..ehe..

::FAIZ FARISH:: said...

ok, takde nama saya... hehehehee tq

eqbalzack said...

selamat berjaya wan!

nora said...

AWAK BUSUK!

lalallallallaa
ok dah babai

n@jwamz said...

best of luck:)

pipoq said...

fuuuyooo pun masuk GA busuk ?

tips : kalo nak menang, jangan mandi sehingga tarikh 12 januari..

hehehe

cik bebel sentiasa said...

gudluck!!!!

Oasis said...

hmmm..klu tak busuk gak tak leh menang la ni?

AfiQ said...

hek3... comel jep giveaway nie.. good luck wan.. =D

SyahmiFikri said...

perghh..

cmner la actually nak jawab gA nie.. hahhaa

mie said...

gue di tag ye..
akan diselesaikan kemudian..

butterflyana said...

Good Luck!
:)

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com