FUUUYOOOO... setelah seminggu majlis Parti Budiey.com berlangsung, baru hari ini sempat post.. lama jugak ku peram boleh katakan boleh jadi jeruklah.. haha.. al-kisahnya ku banyak show boleh?? haha.. korang pasti kenal Budiey.com kan.. visitor dia sampai cecah puluh-puluh ribu kalau korang tak pernah masuk blog dia dan tak kenal dia alamatnya sila sign out blog anda sekarang jugak.. haha ok2 gurau-gurau sajo..

ini keknya.. temanya Hijau dan Putih.. Hijau tu macam da kena je dengan FUUUYOOO da tu kan.. haha

Qarl, Budiey & Mr.FUUYOOO

sebenarnya blog Budiey.com sudah mencecah 4 tahun.. dengan tidak langsung Budiey sendiri mengadakan parti ler... kebetulan ku Pemenang N0.2 contest Qarl iaitu Project My 15 so dapatlah join minatang ini.. pemenang paling lambat dapat hadiah.. katanya.. haha.. parti ini ok la.. this is my first time pergi so ok la..

ini antara gambar-gambar sekitar majlis tersebut..




dapat bergambar manja dengan Farahwahida..

dapat berkenalan dengan Liyana Jasmin




dapat berkongsi kecantikkan dengan Ning Baizura.. haha cantik ke??


dapat tengok filem Khurafat free..

dapat mendengar nyanyi dari Imran Ajmain


dapat tangkap leleh dengan Sadhi Saddi


inilah dia sebahagian yang hadir.. tetap nak duduk depan dengan perasaan boleh menonjolkan muka.. haha

kita orang balik bukan berlenggang kangkung je.. tapi tetap bawak buah tangan.. antara penaja-penaja yang sudi memberikan sumbangan.. FUUUYOOO hebatkan..

FUUUYOOO dan lebih bermakna ku dapat cabutan bertuah dan memenangi sebuah set cawan elektrik tajaan Dockers..


bisik buzz: Doakan yang terbaik untuk kakak ku yang kini sedang bertarung nyawa untuk melahirkan anak keduanya.. amin

SALAM FUUUYOOO~





Comments (14)

On January 17, 2011 at 7:06 AM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

wow.
best gile.
dapat cabutan bertuah?
huhu.

moga kakak anda selamat hendaknya.
amin.

 
On January 17, 2011 at 7:24 AM , EIPUL said... [Reply to comment]

wah banyak gila kamu dapat
paling jeles sebab liyana jasmay
nak jugak amek gambar ngan dia
huhu

 
On January 17, 2011 at 10:06 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

walaweeeehh..selonok!!!!


*hop kakak wan baik2...amin~~~

 
On January 17, 2011 at 10:45 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

terbaik ar wan!!!

harap sama dengan blogger lain, semoga kakak wan baik2 je ye!

 
On January 17, 2011 at 10:59 AM , red chopsticks said... [Reply to comment]

nk laptop slevee!!!!

 
On January 17, 2011 at 10:59 AM , red chopsticks said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
 
On January 17, 2011 at 12:17 PM , lea said... [Reply to comment]

comel kek tue...

jelesla ngan wan

 
On January 17, 2011 at 3:08 PM , Qarl said... [Reply to comment]

wah bestnye dpt g parti budiey

xajak pun

 
On January 17, 2011 at 3:16 PM , Lelaki Ini said... [Reply to comment]

wah!!!!
besh2!
jmpe byk artis plak tue ek!

 
On January 17, 2011 at 4:36 PM , syuwai said... [Reply to comment]

wah~

memang fuy00oo..!

paling menarik kek tu la..hehe

p/s Kisah Malam Piala Suzuki

 
On January 17, 2011 at 5:22 PM , pipoq said... [Reply to comment]

apesal encik wan kejang je bergambar ngan farawahidatu ? hehehe..

wow..aku doakan kakak encik wan selamat melahirkan anak..bole la post entri baby nanti..

 
On January 17, 2011 at 6:37 PM , niesz said... [Reply to comment]

jealous lagi..haha..mmg mntap!

 
On January 17, 2011 at 7:04 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

jeles aku tgk dgn ko dgn artis pmpuan tu sbb dorg smua cantik2 belaka jeles2(bila la aku nak dpt bergmbr dgn aryis plak? hmm) hehehe

 
On January 17, 2011 at 7:34 PM , E.d.Y said... [Reply to comment]

ko mmg artis la