Monday, January 17, 2011

FUUUYOOO... ULANG TAHUN PARTI BUDIEY KE-4

FUUUYOOOO... setelah seminggu majlis Parti Budiey.com berlangsung, baru hari ini sempat post.. lama jugak ku peram boleh katakan boleh jadi jeruklah.. haha.. al-kisahnya ku banyak show boleh?? haha.. korang pasti kenal Budiey.com kan.. visitor dia sampai cecah puluh-puluh ribu kalau korang tak pernah masuk blog dia dan tak kenal dia alamatnya sila sign out blog anda sekarang jugak.. haha ok2 gurau-gurau sajo..

ini keknya.. temanya Hijau dan Putih.. Hijau tu macam da kena je dengan FUUUYOOO da tu kan.. haha

Qarl, Budiey & Mr.FUUYOOO

sebenarnya blog Budiey.com sudah mencecah 4 tahun.. dengan tidak langsung Budiey sendiri mengadakan parti ler... kebetulan ku Pemenang N0.2 contest Qarl iaitu Project My 15 so dapatlah join minatang ini.. pemenang paling lambat dapat hadiah.. katanya.. haha.. parti ini ok la.. this is my first time pergi so ok la..

ini antara gambar-gambar sekitar majlis tersebut..




dapat bergambar manja dengan Farahwahida..

dapat berkenalan dengan Liyana Jasmin




dapat berkongsi kecantikkan dengan Ning Baizura.. haha cantik ke??


dapat tengok filem Khurafat free..

dapat mendengar nyanyi dari Imran Ajmain


dapat tangkap leleh dengan Sadhi Saddi


inilah dia sebahagian yang hadir.. tetap nak duduk depan dengan perasaan boleh menonjolkan muka.. haha

kita orang balik bukan berlenggang kangkung je.. tapi tetap bawak buah tangan.. antara penaja-penaja yang sudi memberikan sumbangan.. FUUUYOOO hebatkan..

FUUUYOOO dan lebih bermakna ku dapat cabutan bertuah dan memenangi sebuah set cawan elektrik tajaan Dockers..


bisik buzz: Doakan yang terbaik untuk kakak ku yang kini sedang bertarung nyawa untuk melahirkan anak keduanya.. amin

SALAM FUUUYOOO~





14 comments:

..hizamirahim.. said...

wow.
best gile.
dapat cabutan bertuah?
huhu.

moga kakak anda selamat hendaknya.
amin.

EIPUL said...

wah banyak gila kamu dapat
paling jeles sebab liyana jasmay
nak jugak amek gambar ngan dia
huhu

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

walaweeeehh..selonok!!!!


*hop kakak wan baik2...amin~~~

FaizalSulaiman said...

terbaik ar wan!!!

harap sama dengan blogger lain, semoga kakak wan baik2 je ye!

red chopsticks said...

nk laptop slevee!!!!

red chopsticks said...
This comment has been removed by the author.
lea said...

comel kek tue...

jelesla ngan wan

Qarl said...

wah bestnye dpt g parti budiey

xajak pun

Lelaki Ini said...

wah!!!!
besh2!
jmpe byk artis plak tue ek!

syuwai said...

wah~

memang fuy00oo..!

paling menarik kek tu la..hehe

p/s Kisah Malam Piala Suzuki

pipoq said...

apesal encik wan kejang je bergambar ngan farawahidatu ? hehehe..

wow..aku doakan kakak encik wan selamat melahirkan anak..bole la post entri baby nanti..

niesz said...

jealous lagi..haha..mmg mntap!

NICK IRFAN said...

jeles aku tgk dgn ko dgn artis pmpuan tu sbb dorg smua cantik2 belaka jeles2(bila la aku nak dpt bergmbr dgn aryis plak? hmm) hehehe

E.d.Y said...

ko mmg artis la

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com