Thursday, December 09, 2010

MY 15


banner MY 15

lagi 1 contest daripada Qarl MY 15 katanya.. garu sini garu sana dok pikiaq apa yang nak letak 15 perkara/item/ suka dll pasal diri kita.. hampir 2 hari gak la pikir.. dan akhirnya ini hasilnya.. tak tahulah ini yang di maksudhkan ke tak layan jelah.. kalau ada rezeki 20 JAN (brithday) sebagai hadiah adalah.. tak ada cuba lain kali hoho...

1 CINTA

ya memang semua kalangan kita CINTA ibu bapa kita bukan?? WAN CINTA kan mereka.. mereka adalah idola WAN.. AB RAHMAN dan LONG SAPIAH.. I LOVE U..

1 KIBLAT

ini bukan propa..ini betul-betul.. WAN setiap kali sedih, susah, senang WAN mengadu pada-NYA.. kita sebagai umat Islam wajib mengikut perintahNya.. 1 KIBLAT kita sujud, 1 KIBLAT juga kita taat

1 KEMEWAHAN

dunia sekarang perlukan KEMEWAHAN.. duit..duit dan duit.. sama ada kemewahan kita ada sederhana atau lebih itu terpulang pada rezeki kita.. apa WAN nak cakap pasal 1 KEMEWAHAN duit amat penting.. dengan duit kita akan melancarkan hidup kita.. (ini pandangan diri sendiri) (di ingatkan ini hanya duit pinjam sajo bukan duit WAN pun.. belum pernah lagi dapat sebegini rupa lagi)

1 IMPIAN

kenal tak rumah sapa?? iya teratak DATO SITI NURHALIZA.. jarak rumah WAN dengan rumah dia tak sampai 2 minit je.. WAN pernah masuk rumah DATO SITI.. memang kagum dan besar.. boleh dikatakn setiap hari WAN lalu akan melihat rumah DATO SITI.. bukan nak tengok dia tapi WAN memasang 1 IMPIAN untuk mendapatkan rumah seindah ini.. tak salah kalau memasang IMPIAN tinggi menggunung bukan?? itu bagi memotivasikan diri kita sendiri..

1 PENGALAMAN

PEGALAMAN yang WAN rasa amat-amat best dari kecil WAN teringin nak jadi pengapit pengantin akhirnya terlaksana jua.. PENGALAMAN ini sungguh berharga.. best! sudah naik pelamin rasa macam nak duduk pulak kerusi pengantin tu.. hahaha

1 SEMANGAT

SEMANGAT WAN hadirnya bila mereka ini ada iaitu anak-anak buah WAN sekarang ada 4 orang. WAN percaya dan yakin sedikit sebanyak SEMANGAT WAN datang daripada mereka.. walaupun WAN menghadapi masalah bila melihat raut wajah mereka dan telatah mereka hati mula tenang, damai dan bahagia.. terima kasih amirul, kamalia, iskandar dan darwisy..

1 IGAUAN

terus terang WAN cakap WAN mempunyai 1 IGAUAN bila bertemu kucing! WAN takut, geli, gerun dengan binatang ini ada dekat-dekat dengan WAN jauh-jauh ok.. jangan ler gelak.. ini betul-betul.. huhu WAN seiyes takut maybe sebab dia berbulu dan ganas.. hoho lagipun WAN hormat kucing sebab itu WAN tak mahu dekat dengan dia kot.. (jawapan sedapkan hati)

1 TERAPI

jangan tak caya mengurut adalah 1 TERAPI yang best dan stim bila kena.. haha dengan mengurut kita akan rasa releks, tenang dan badan mula rasa ringan.. TERAPI ini WAN selalu lakukan sewaktu di kolej UITM sebab ada seorang rakan ini pandai mengurut hilang rasa sengal-sengal di badan.. tak caya cubalah.. hehe

1 BANTUAN

WAN ada penyakit asthma atau lelah atau semput.. dengan adanya BANTUAN ini alhamdulilah WAN dapat merasa lega.. lelah WAN akan datang time sejuk, batuk teruk dan gelak tak hingat dunia waktu malam.. hoho itu akan mendatangkan lelah.. alat BANTUAN ini akan sentiasa berada disisi WAN..

1 POTENSI

TROMBONE itulah salah 1 PONTENSI WAN.. di UITM WAN terlibat dengan BRASS BAND UITM dan alat ini yang main.. bolehlah mainkan kalau lagu UITM DIHATI KU, NEGARAKU itu boleh laa kalau lagu siti agak tercirit kot.. hahaha

1 KEGILAAN

seiyes WAN tka boleh tengok AIR. WAN boleh jadi GILA! GILA nak mandi.. haha WAN suka air.. kalau boleh setiap sejam nak mandi kalau dekat rumah.. WAN GILA AIR.. AIR buat kita tenang dan enjoy... heheh

1 PERMAINAN

PERMAINAN belon sangat best! teringat masa kecik-kecik bila buat besday ke buat acara sukan belon lah menjadi salah 1 PERMAINAN wajib.. belon best sebab dia bulat, lembut, anjal, dan banyak angin.. hahaha

1 KECANTIKAN

WAN tak malu kalau WAN kata 2 kali seminggu WAN akan scrub muka.. ingat perempuan je?? no salah tanggapan tu.. dengan kita berscrub kita akan dapat menghilangkan sel-sel kulit yang da mati dan dia jugak baik untuk kulit untuk kelihatan cerah dan sihat.. KECANTIKAN adalah hak milik setiap insan.. hahahah

1 KESELESAAN

Contact lens or kanta lekap sudah menjadi 1 KESELESAAN buat WAN.. bukan apa tak mahu pakai cermin mata, kadang-kadang WAN pakai jugak tengok tempatlah tapi dengan kanta lekap dia membuatkan WAN lebih SELESA.. al maklumlah penglihatan tidak akan terbatas lebih senang dan lebih lancar.. hehe

1 KEMESTIAN

aha JANGAN GELAK ok! WAN tahu korang pun ada bantal busuk kan kan?? tipu laa kata tak ada.. 1 KEMESTIAN WAN tido dengan bantal busuk! hahaha WAN tak malu buat apa nak malu bantal jugakkan?? tak tahulah kalau korang punya busuk sampai boleh orang pengsan ke kan.. tapi WAN punya tak busuk sangat (tetap ada gak la) sebab sebulan sekali akan basuh sarungnya dan jemur bantalnya.. nak pinjam tak bantal busuk WAN?? wakakakakaka

haaa sekian sahajalah item, perkara, impian, cinta dan sebagainya untuk diri WAN ini.. ada lagi sebenarnya tapi tunggu la contest lain pulak.. hahaha.. semua cerita di atas janganlah di salah ertikan pulak ok... (peringatan tu)


next step si
Qarl suruh tag 3 orang rakan.. so WAN dengan berbesar hati bagi kepada:

AIDA
FAIZ
NORA






33 comments:

FarhanaDr said...

Kanda Wan!!! Jaga kesihatan iyo!! Comel plak dia pakai inhaler.. Kikiki.. Tapi tak leh kecomelan gambar kemewahan.. Mata blink blink you.. Kalau suruh pilih, mana kanda pilih? Dinda ke kemewahan??? Wakakaka.. :p

Sebulan sekali? Okey laa.. Yang di sini tak penah basuh dari kecik lagi.. Lalala..

mRa amira said...

Abg Wannn!! Banyaak gilee duitt tuhhh!! bersusun!1 >.<

bantal busyuukk, ^__^ mra pun ade. eh, heeheeee~

::FAIZ FARISH:: said...

Wan... Fuyooooooooo... tp best la baca...

Fadli [www.mytravellicious.com] said...

huhuh..pakai scrub ekk.....

eazy n atief said...

hahahaha :)
bantal busyukkkk la uncle wan

..hizamirahim.. said...

boleh menang la ni.
haha.
XB

SyahmiFikri said...

hahaha...
betlum tambah 1 MALAYSIA..
hahahhahahahahaha

iskandarzulkarn9 said...

bgus2..
ada potensi..haha

AiDa AzRyN said...

Gudluck ya darl! haha.. XD
psssstttt,takut kucing eh?nak gelak sikit boleh?ekekeke.. >.<

btw thanx cuz tag aida.. ;D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Good luck...ada bantal busyuk 2...hehe..

Pencacai Alim said...

hebat ah

iyllienaz said...

fuyoo..trombone ok..haha..kalau illi, mmg xde bunyi laa..

hysman said...

perghhh..
lu mmg mantop beb..
hahaaa

Eazy Izzuddin said...

mmg fuhyooo
kita serupa 1 bantuan..
perlukan healer..
kalo x semput daku...
huk3

nora said...

aku tak kira aku nk off topic gak. kucing tu...ko jumpa kat ne. ko ek yg culik kucing aku. sampai hati buat camni...bak balik.nak nangis

mie said...

trombone???
hebat, boleh dijemput nnti..
hahaaaa

E.d.Y said...

fuyoooooo..ada bantal busuk..

good luck

Hazzy Ishak said...

amboi amboi bukan main lagi kanda...semuanya ada 1
gud luck

FaizalSulaiman said...

jaga kesihatan, wan!

wish all the best!!

pipoq said...

fuuuyoooo...berapa tahun dah usia bantal musyuk tu ? ni agak2 leh berpisah ke tak ngan musyuk tu ?

Farah Hanim said...

gud luck jugak haha :D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

love, live, life, friends, hopes and lots u wrote here and i could know u more!!
salam ziarah di sini:)

mRa said...

hehe..suke suke suke!
jom boling! haha! tapi ajar dlu!

Liquid said...

warghh incek liquid pon mengurut cmtu jugak..!! uhu

NICK IRFAN said...

mcm2 aku dh thu pasal ko wan... hehe

ALYN_C3N1 said...

power lah!! hahaha..banyak rahsia wan skrang alyn dah tau..kehkehkeh..gud luck man..

ANATI SOKI said...

giler.. rumah dato ct.. style hbis lah!

Qarl said...

wan

menarik!

qarl dh submit links sume ke sponsors

all d very best k!

Wan Gerrard said...

wah menarik2 bro..
tp ape ada bantal bucuk lagi ni wei..hahaha

annfrendly said...

suke entri ni..
baru tau wan ada asma, takut meow..
hahahahaha... ader bantal busuk ;p
kelasss...

memang best laa entri ni...

cik bebel sentiasa said...

tahniah!!!!!!!

Hazzy Ishak said...

kanda menang tempat ke 2
tahniah!!!

mera zati M.z said...

congrats anda menang :)

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com