Sunday, January 23, 2011

FUUUYOOO.. ULANG TAHUN KU KE-23

20 Januari 2011 sudah melabuhkan tirai.. Dengan berpengangkan prinsip Tak Muda Tak Tua hanya Sedang-Sedang Sahaja.. Genaplah umur ku 23 tahun.. Tidak banyak bezanya sambutan pada detik bersejarah itu.. Sambutan Ulang Tahun kali ke 23 hanyalah sederhana sahaja.. Al-maklumlah kedatangan orang baru dalam keluarga En. Ab Rahman membuatkan kami sambut like-like je nak keluar pun susahkan.. hanya kawan je lah ajak keluar..

kali ini mahu kongsilah sedikit gambar kek apabila genapnya umur ku 23 tahun katanya.. ahaha








temanya Merah + Putih katanya.. biasa-biasa je.. tempah last minit sebab teringin sangat nak Cup Cake.. hehe





Cup Cake ini hasil ciptaan Uli Uli Bakers.. mahu tempah calling2 me yo.. haha





Alhamdulilah sudah 23 Tahun menjalani liku-liku kehidupan untuk bergelar seorang manusia yang berguna... ceewah ayat..

Ramai kawan-kawan, mak cik-mak cik yang hantarkan ucapan Selamat Ulang Tahun pada ku.. Alhamdulilah ku sangat-sangat terharu dan teramat gembira sekali... ada jugak insan blogger yang sudi melukis gambar ku..

FUUUYOOO.. seiyes hepi giler kot.. thanks to Afiq...

ada jugak yang berpantun dan macam-macam lagilah seronok, terharu dan terpaku dibuatnya.. hehe.. Bila sebut apa yang diharapkan atau apa yang hajatkan sempena Ulang Tahun Ku ke 23 kali ini, ku hanya boleh berkata ku ingin menjadi insan yang FUUUYOOO kepada agama, bangsa, anak, rakan, teman dan kepada semualah.. insyAllah..

Akhir kata apa yang ku nak ucapkan adalah Terima Kasih buat semua yang telah menorehkan kata-kata indahnya di hari ketika usiaku 23 tahun... Semoga semua hal terbaik yang menjadi harapan di hari ulang tahun ku..amin... InsyAllah mudah-mudahan..


bisik buzz: Penulis blog kini mampu meraih keuntungan sehingg 1 juta setahun... Dahsyatkan.. ku ni baru ciput je nak beli kek pun entah-entah tak lepas kot.. huhu

SALAM FUUUYOOO~





31 comments:

ADfeez said...

wow!!!! sedap2... cup cake tu... hehe... merah merah putih...;D
happi for u wan! :D

dyna syamsuri said...

hepy birthday si tak muda tak tua hanya sedang sedang saja!!!!
semoga panjang umur murah rezeki..amin.

Amir Rayyan said...

sudah sebaya....hehehehe..:)

selamat semuanya insyaAllah...

♥AQMAL♥ said...

fuyoo fuyoo,,best!!happy birthday!!!

AfiQ said...

hayoooh!!!!! cup cake tu sgt chomel!!!!!!!! hehehe,, x sngka wan letak lukisan fiq kat ur blog... hheee.. thanx wan..=)

..hizamirahim.. said...

wah.
comel gile kek tu.
design die pon simple.
XD
less is more.

ijat_asni said...

sumpah kek tu chantek !

AiDa AzRyN said...

haish.. dok time cupcake la time2 cenggini.. haish.. nak satu boleh?haha.. XD

DanieL AdiE said...

CUP kek itu SGT2 CANTIK!!!!!

happy bezday wan...
23 ye..huhuhu..

adie masih 22...masih muda remaja...

nelly said...

wow..
cntik !
mesti sedap.
=)

Liquid said...

nape wa x dpt satu pon kek tu eh.??

Mr.IX said...

cantik n kretif btol cupcake tu kan..

mie said...

wow!!
cantik cupcakes tu..
eheheeee

mye said...

cntik + chumel r cup cake tu..
hehe

Heidi Shafiq said...

peh cute giler kek.. hepi besday beb.. :)

DAUD said...

lawa kek,
sedap?

EIPUL said...

cantiknya cupcake, pos kat sini barang sebijik 2 hehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

alolOo, tomey2 sih kek tuh!
xsggp nk mkn, haha xD

btw, hepi bornday. moga trus success n mkin macho. =D

MIZZ SUE said...

akak xde kek tahun ni..tapi ganti ngan donut beg apple..hihi..mkn sampai pengsan

aqish basir said...

selamat hari lahir
semoga pnjg umr=)

asybedazzle said...

birthday tahun ni aku nk cupcake jugak! haha

hamzah ian said...

sedap lak gua tgk kek tu.. grrr

Melati said...

Happy Birthday Syazwan!

yea kamu masih sedang-sedang saja =))

Doa Untuk Allah

share bilik tidur

::FAIZ FARISH:: said...

mintakla sikit cup cake tu... ish.... hheeee

NICK IRFAN said...

jeles la aku tgk kek tu... sbb aku sambut besday xpnh makan kek selalu mak aku belanja nasi kandar jer...

pipoq said...

tercapai tak impian nak 1000 ucapan tu ? hehehe..

makin meningkat usia ni kene la makin banyak ingat pada usia yang kita dah tinggalkan tu..

Oasis said...

Fuyooo...selamat ulang tahun. Smoga sentiasa fuyooooo ok. Cup cake tu sgt menghairahkan. Fuh, mesti best kan.

Nurul Afiqah said...

menarik cupcake 2!!btw, happy belated b'day

nora said...

waaa ko jahat arrr

kata nk pos satu kat aku

mana????

niesz said...

eh, kite same baya..hehe..xtipu ek sbb besday niesz bln 3 nnti..so still 23..haha..

happy besday ya :) hope pnjg umur n d murah kan rezki..

DaK CoMoT said...

epy belated besday...ngeeee comel cupcake tuh...aishhh nak jugakkkkk

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com