Sunday, January 23, 2011

FUUUYOOO.. ULANG TAHUN KU KE-23

20 Januari 2011 sudah melabuhkan tirai.. Dengan berpengangkan prinsip Tak Muda Tak Tua hanya Sedang-Sedang Sahaja.. Genaplah umur ku 23 tahun.. Tidak banyak bezanya sambutan pada detik bersejarah itu.. Sambutan Ulang Tahun kali ke 23 hanyalah sederhana sahaja.. Al-maklumlah kedatangan orang baru dalam keluarga En. Ab Rahman membuatkan kami sambut like-like je nak keluar pun susahkan.. hanya kawan je lah ajak keluar..

kali ini mahu kongsilah sedikit gambar kek apabila genapnya umur ku 23 tahun katanya.. ahaha








temanya Merah + Putih katanya.. biasa-biasa je.. tempah last minit sebab teringin sangat nak Cup Cake.. hehe





Cup Cake ini hasil ciptaan Uli Uli Bakers.. mahu tempah calling2 me yo.. haha





Alhamdulilah sudah 23 Tahun menjalani liku-liku kehidupan untuk bergelar seorang manusia yang berguna... ceewah ayat..

Ramai kawan-kawan, mak cik-mak cik yang hantarkan ucapan Selamat Ulang Tahun pada ku.. Alhamdulilah ku sangat-sangat terharu dan teramat gembira sekali... ada jugak insan blogger yang sudi melukis gambar ku..

FUUUYOOO.. seiyes hepi giler kot.. thanks to Afiq...

ada jugak yang berpantun dan macam-macam lagilah seronok, terharu dan terpaku dibuatnya.. hehe.. Bila sebut apa yang diharapkan atau apa yang hajatkan sempena Ulang Tahun Ku ke 23 kali ini, ku hanya boleh berkata ku ingin menjadi insan yang FUUUYOOO kepada agama, bangsa, anak, rakan, teman dan kepada semualah.. insyAllah..

Akhir kata apa yang ku nak ucapkan adalah Terima Kasih buat semua yang telah menorehkan kata-kata indahnya di hari ketika usiaku 23 tahun... Semoga semua hal terbaik yang menjadi harapan di hari ulang tahun ku..amin... InsyAllah mudah-mudahan..


bisik buzz: Penulis blog kini mampu meraih keuntungan sehingg 1 juta setahun... Dahsyatkan.. ku ni baru ciput je nak beli kek pun entah-entah tak lepas kot.. huhu

SALAM FUUUYOOO~





Comments (31)

On January 23, 2011 at 11:27 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

wow!!!! sedap2... cup cake tu... hehe... merah merah putih...;D
happi for u wan! :D

 
On January 23, 2011 at 11:33 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

hepy birthday si tak muda tak tua hanya sedang sedang saja!!!!
semoga panjang umur murah rezeki..amin.

 
On January 23, 2011 at 11:41 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

sudah sebaya....hehehehe..:)

selamat semuanya insyaAllah...

 
On January 23, 2011 at 11:47 PM , ♥AQMAL♥ said... [Reply to comment]

fuyoo fuyoo,,best!!happy birthday!!!

 
On January 24, 2011 at 12:16 AM , AfiQ said... [Reply to comment]

hayoooh!!!!! cup cake tu sgt chomel!!!!!!!! hehehe,, x sngka wan letak lukisan fiq kat ur blog... hheee.. thanx wan..=)

 
On January 24, 2011 at 12:20 AM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

wah.
comel gile kek tu.
design die pon simple.
XD
less is more.

 
On January 24, 2011 at 12:21 AM , ijat_asni said... [Reply to comment]

sumpah kek tu chantek !

 
On January 24, 2011 at 12:32 AM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

haish.. dok time cupcake la time2 cenggini.. haish.. nak satu boleh?haha.. XD

 
On January 24, 2011 at 12:47 AM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

CUP kek itu SGT2 CANTIK!!!!!

happy bezday wan...
23 ye..huhuhu..

adie masih 22...masih muda remaja...

 
On January 24, 2011 at 1:00 AM , nelly said... [Reply to comment]

wow..
cntik !
mesti sedap.
=)

 
On January 24, 2011 at 1:34 AM , Liquid said... [Reply to comment]

nape wa x dpt satu pon kek tu eh.??

 
On January 24, 2011 at 3:03 AM , Mr.IX said... [Reply to comment]

cantik n kretif btol cupcake tu kan..

 
On January 24, 2011 at 6:15 AM , mie said... [Reply to comment]

wow!!
cantik cupcakes tu..
eheheeee

 
On January 24, 2011 at 7:37 AM , mye said... [Reply to comment]

cntik + chumel r cup cake tu..
hehe

 
On January 24, 2011 at 8:40 AM , Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

peh cute giler kek.. hepi besday beb.. :)

 
On January 24, 2011 at 9:55 AM , DAUD said... [Reply to comment]

lawa kek,
sedap?

 
On January 24, 2011 at 10:27 AM , EIPUL said... [Reply to comment]

cantiknya cupcake, pos kat sini barang sebijik 2 hehe

 
On January 24, 2011 at 11:32 AM , FariehanIbrahim [LBC] said... [Reply to comment]

alolOo, tomey2 sih kek tuh!
xsggp nk mkn, haha xD

btw, hepi bornday. moga trus success n mkin macho. =D

 
On January 24, 2011 at 12:02 PM , MIZZ SUE said... [Reply to comment]

akak xde kek tahun ni..tapi ganti ngan donut beg apple..hihi..mkn sampai pengsan

 
On January 24, 2011 at 12:39 PM , aqish basir said... [Reply to comment]

selamat hari lahir
semoga pnjg umr=)

 
On January 24, 2011 at 3:00 PM , asybedazzle said... [Reply to comment]

birthday tahun ni aku nk cupcake jugak! haha

 
On January 24, 2011 at 3:34 PM , hamzah ian said... [Reply to comment]

sedap lak gua tgk kek tu.. grrr

 
On January 24, 2011 at 3:37 PM , Melati said... [Reply to comment]

Happy Birthday Syazwan!

yea kamu masih sedang-sedang saja =))

Doa Untuk Allah

share bilik tidur

 
On January 24, 2011 at 3:57 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

mintakla sikit cup cake tu... ish.... hheeee

 
On January 24, 2011 at 5:05 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

jeles la aku tgk kek tu... sbb aku sambut besday xpnh makan kek selalu mak aku belanja nasi kandar jer...

 
On January 24, 2011 at 5:38 PM , pipoq said... [Reply to comment]

tercapai tak impian nak 1000 ucapan tu ? hehehe..

makin meningkat usia ni kene la makin banyak ingat pada usia yang kita dah tinggalkan tu..

 
On January 24, 2011 at 6:22 PM , Oasis said... [Reply to comment]

Fuyooo...selamat ulang tahun. Smoga sentiasa fuyooooo ok. Cup cake tu sgt menghairahkan. Fuh, mesti best kan.

 
On January 24, 2011 at 10:17 PM , Nurul Afiqah said... [Reply to comment]

menarik cupcake 2!!btw, happy belated b'day

 
On January 25, 2011 at 9:08 AM , nora said... [Reply to comment]

waaa ko jahat arrr

kata nk pos satu kat aku

mana????

 
On January 25, 2011 at 12:32 PM , niesz said... [Reply to comment]

eh, kite same baya..hehe..xtipu ek sbb besday niesz bln 3 nnti..so still 23..haha..

happy besday ya :) hope pnjg umur n d murah kan rezki..

 
On January 25, 2011 at 3:27 PM , DaK CoMoT said... [Reply to comment]

epy belated besday...ngeeee comel cupcake tuh...aishhh nak jugakkkkk