Tuesday, January 18, 2011

FUUUYOOO... KAMI BAPA MITHALI KAN?

Hari Ke-2 di Melaka.. matlamat ke Melaka ingin melihat Baby Girl Eazy (seorang blogger jugak ok) macam Qarl kata, kami hampir 2 tahun sudah berkenalan.. bermula di blog, ke gathering dan terus menjadi rapat.. korang boleh macam tu?? Hebat bukan kita orang.. ini baru di katakan Satu Jiwa, Satu Hati.. haha..

NAMA: SOPHEA MEDINA BINTI MOHD ATIF

TARIKH LAHIR: 3 JANUARI 2011


BERAT BABY: 2.75 KG


JAM: 10.44 pm



comel bukan? Ku paling suka bau baby.. tambah-tambah lagi di bantal dan tilam dia arhh stim kot.. huhu


bersama Mamanya Eazy..

terimalah cendera hati dari kami untuk "awek" baru kami.. hope "awek" suka ye.. haha

ini pula calon-calon Bapa Mithali:

Anas aka Pak Long Sophea Medina.. amacam ada tak gaya dia?? haha

Qarl.. Bapa Mithali macam kureng je kot tapi Bapa Paling Glam dialah pemenangnya.. haha

Abang Amir mempunyai ciri-ciri Bapa Mithali.. tengok tu sedap Sophea Medina tidur dalam dakapan al- maklum la "tilam vono yang hempuk" sedaplah.. hahaha (abang gurau-gurau je)

ku?? haha. ya ampun tak berani nak dukung.. takut ku mamah dan ratah dia je kang.. sekadar memberi Love Bite je boleh la.. opss.. haha.. tapi still dalam Bapa Mithali kan kan? huhu

Fanzi?? ermm dia alahan pada kanak-kanak.. so dia tak leh tercalon..huhuhu

khas nasihat dan pesanan buat Eazy dan Atif dalam pantun:

Tumbuh subur tepian kali
Berdiri teguh pohonan jati
Buat anak senang sekali
Jaga anak kesabaran dihati

Pinang muda dibelah dua
Anak burung mati diranggah

Dari muda sampai ke tua

Ajaran baik jangan diubah


Datang sari
dari New Delhi
Disulami emas sungguh kreatif
Sophea Medina kurniaan illahi

Penambah seri Eazy dan Atif

Di tepi jejawi moleh kedidi
Tempat berteduh si anak rusa
Sophea Medina comel sekali
Moga menjadi anak berjasa

bisik buzz: mood berpantun sudah datang.. huhu

SALAM FUUYOOO~





Comments (17)

On January 18, 2011 at 8:50 PM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

wah.
stim dgn bau bayi?
bahaya2.
haha.

 
On January 18, 2011 at 8:53 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

comel sophea medina...:)

 
On January 18, 2011 at 9:02 PM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

comelnyeeeee!!
suke gilaaaaaa bau baby!!!

 
On January 18, 2011 at 9:17 PM , eazy n atief said... [Reply to comment]

alowh sayang sayang mummy ni :)

 
On January 18, 2011 at 9:36 PM , niesz said... [Reply to comment]

comel nye baby nie..comel2!

 
On January 18, 2011 at 9:37 PM , Fanzi Ruji said... [Reply to comment]

takut la pegang baby. takut nnt ada tulang yang patah. hehehe.

 
On January 18, 2011 at 10:07 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

comell...
baby Eazy Insyira
kan2x...
xD

 
On January 18, 2011 at 11:19 PM , aNaS iBraHiM said... [Reply to comment]

baby yg sgt alert dgn camera. asal org tgkp gmbr je, dier celik. ade bakat jd model nie nnt. hehe.. ;P

 
On January 19, 2011 at 3:28 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

anak sedara ko ke wan?

 
On January 19, 2011 at 5:56 AM , mie said... [Reply to comment]

comel baby tu...
hehehee

 
On January 19, 2011 at 9:11 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

comey la baby itu~~

 
On January 19, 2011 at 9:14 AM , ALYN_C3N1 said... [Reply to comment]

wah..wan dh gi melawat ek..kami tuggu die balik kedah kot nk gi..jauh sngt..hehe...

 
On January 19, 2011 at 10:11 AM , mizz sue said... [Reply to comment]

baju pink+baby...wow! cantik..

esok besday kite berduakan..hihi
nak adiah?

 
On January 19, 2011 at 11:41 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

wah wah wah nampak jelas yang kanda bakal bapa mithali.

hehehe

 
On January 19, 2011 at 2:57 PM , Biela Sapine said... [Reply to comment]

Putih nyaa baby tuu. kiss kan. hee

 
On January 31, 2011 at 2:02 PM , aliefcmoi said... [Reply to comment]

tahniah kpd mama dia..best nye..jadi kwn melalui blog..wan,,jom kita jd kwn juga..my link--> http://aliefcmoi.blogspot.com/

 
On March 8, 2011 at 3:26 PM , ღ♥.:miZz.nANa:.♥ღ said... [Reply to comment]

medina cumil sangattttt:)
geram tengok:D
haha..