Monday, January 17, 2011

FUUUYOOO.. PERMATA HATIKU..

FUUUYOOO... Hadiah Ulang Tahun ku pada 20 Januari ini yang paling awal di terima dan tak ternilai adalah "orang baru" dalam keluarga besar En. Ab. Rahman.. "orang baru" sudah memecah tradisi dalam keluarga ini yang sebelum ni di pengang oleh Acunya dalam kedudukan tarikh lahir.. awal 3 hari katanya..


TANGGAL: 17 JANUARI 2011

TEMPAT: HOSPITAL SELAYANG


JAM: 1.40 PETANG


BABY: BOY

BERAT: 3.50 KG

BERSALIN SECARA NORMAL



Telah selamat lahirnya Permata Hatiku lagi seorang... Adik kepada Darwisy Silmi..



FUUUYOOO.. kecik-kecik da alert dengan camera bukan main lagi..huhu



FUUUYOOO mata dia stim je kot.. arh tak leh blah.. haha








FUUUYOOO kecik-kecik da test vokal ye?? bagus!





Alhamdulilah sekarang sudah 5 Permata Hatiku menghiasi dan memeriahkan keluarga besar ini.. yang paling hebat 4 Hero, 1 Heroin.. baguslah tu boleh bantu Acunya nanti kan..

bersama Mummy nye..


FUUUYOOO CASTELLO! haha.. this is my dad ler.. ala-ala bernazar membotakkan kepala katanya.. Ku tak mampu untuk membotakkan kepala atas botak kepala lain mampu la kot.. opss... agagaga..

bisik buzz: Nama masih tidak ada lagi tapi tema dan persoalannya mesti mula dengan huruf D, 2 suka kata dan belakangnya tetap Silmi.. contoh: Darwisy Silmi, Daniel Silmi.. any idea? mana tahu ada nama huruf D yang best boleh kongsikan disini..hehe

SALAM FUUUYOOO~






Align Center

24 comments:

niesz said...

ni adik awk ke..ala..confius la plak niesz nie..ehehe..comel nye baby nie..nk cubit2 je..wat niesz lg xsbr nk jd unty niesz yg vogue..haha..

mr.syazwan said...

ANAK BUAH ler.. adehhh terang2 tulis Acu.. huhu

..hizamirahim.. said...

die tarik vokal sama mcm wan ke?
haha.
nak nama D?
Deepak?
takpon Don?
=.=

Mra Mastura said...

comel nyee!!

hehe..congratx!!

acu jugak ye!? same same! sep sep..

D : danish(intelligent). deen(agama), dawid(prince), dayyan (a mighty ruler), heheh.. X)

Amir Rayyan said...

Damia la...hahahahaha..Damak pon best jugak....:)

comel...:)

SANDRA AZWAN said...

FUYOO, BABY KECHICK YANG COMEY!! SERONOKNYA......SAYA TUMPANG GEMBIRA! HEHE

ADfeez said...

hehe... gmbr no 2 tu .. kecik2 da pandai cari mana camera.. siap jeling lg.. hehehe
tahniah!!! :D

anda dispank!!!(TAG) :
25 Random things about me...

Liquid said...

Lu bile lagi nak ber-anak..??

Qarl said...

ASSALAMUALAIKUM PAKCIK.. takut jap

haha

danish haqeem

dziya zhafrin

i like dziya

FarhanaDr said...

Nape baby ni lagi comel dari kanda? Cube bagi 10 sebab.. Ekekeke.. Pape pun, tahniah.. Satu bulan ler.. :)

ijat_asni said...

D for Dadu !
yes~~
i like

cik yatt said...

jngn ltak daniel..degil..cari at sini..http://namanamaislam.com/

AYIE said...

hahaha.. bru nk tnye soalan same.. adik ke? anak buah ke?
owhh kande anak bongsu la ni?? pggil acu nih??
hruf D?
darus syifaa..
heh

eazy n atief said...

erm.bagi name
dayyan silmi - dayyan means pemerintah yang agung
:) fuyooo.sebaya medina ni.masuk waiting list ye

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Cumilnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mie said...

don silmi??
heheheee

FaizalSulaiman said...

comel ok!

E.d.Y said...

alahai..comelnya anak ko..:p

Eazy Izzuddin said...

comelnya....
nak anak buah
tp x leh..
ak yg sulung...
so kena tgg abgnye kawen br la
adik2 ada ank buah
ops!
hehe

::FAIZ FARISH:: said...

lebatnya rmbt dia

SyahmiFikri said...

eh2.. besar gak baby nie..

mungkin macam pakcik nye koett.. lalaa

mizz sue said...

aloh2 comeinyeeeeeeeee

pipoq said...

kepala yang lain tu bukan dah sememangnya botak ke ? ahahahaha

Wan Gerrard said...

botak la bro, baru fuyoo hahaha

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com