Wednesday, January 12, 2011

FUUUYOOO... SERONOK BILA "NASI LEMAK DIA TERTUMPAH? "

Atas kemenangan ku di AJL25 tempoh hari.. ku dapat masuk Post Party untuk sekian kalinya..best jugak walaupun tunggu punya tunggu sampai 1.30 pagi finalist AJL25 tak muncul-muncul pun di Post Party ini.. Ajai kata, mereka masih lagi tengah interview (PC) dengan wartawan.. mata sudah mula kuyu so ku balik je..


tapi ku masih berkesempatan jumpa artis yang duduk sama-sama makan di Post Party itu.. untuk entri kali ini ku mahu tayangkan dahulu Cewek-Cewek Artis Wanita ye.. kawal sikit mata anda itu ye..huhu



Fauziah Latih.. Dia simple dan cantik pada malam itu.. tapi sayang suara dia sekarang sudah tidak ada ummph da kan..


Ku biasa-biasa je dengan Lisa ini nak kata taste tak la sangat biasa-biasa je ala kadar.. tapi kalau da rezeki dapat konpem sebat dan kaut la kan.. haha


Jue memang kegilaan ku.. naik nafsu jumpa dia.. huhu


Nurul Syuhada.. ayu sangat dia.. geramm kot.. nyam nyam.. haha


Ifa Raziah memang kelas..mak hayam no 1 bertahta di hatiku.. haha


nama dia siapa ek? lupa tapi ku kenal dia model iklan rambut Loreal tu.. ku suka rambut dia je..


Ezlynn very friendly.. seronok borak-borak dengan dia..



dari jauh nampak cantik je.. tapi dari dekat macam tengok padang golf.. huhu opsss sori...


Irma.. setelah dia clash dengan Nabil.. Ku lah penganti dia.. seiyes ku suka kecantikan dan keayuan dia..

Marsha macam biasalah dia.. lagu tak banyak pun..album haram ada.. tapi tetap situ sana sini dia ada.. pelik ku..

Farahdhiya ermmmm ok laa..


Nabila ratu pergi toilet... haha..


Fauziah Gous.. ermm macam gitulah..


Fatimah Abu Bakar dengan anaknya.. suka sangat.. Ibu fati tunggu saya nanti di AF erk.. huhu *tibebe




Elly Suryati.. aaa "Nasi Lemak" Dia "Tertumpah" kat my badan laa...gilo ko tak stim.. syokk gila kot.. hahahaha... kak Elly sangat peramah ok.. seronok berborak dengan dia.. we same place tapi jarang jumpa macam mana tu.. haha


ku tak tahu nak letak dia di entri ini ke atau entri lagi satu tapi disebabkan dia pakai ala-ala begitu siap bertudung lagi kan ku gagahkan jugak letak di entri ini bolehkan?? tak salahkan... huhu ini dia Amir Luqman Fashion Designer

SALAM FUUUYOOO~




28 comments:

Liquid said...

senyum lebarrrrr nampak.... jeles gua. eheh

ijat_asni said...

jelez~

AiDa AzRyN said...

hamboi2... syok nooo....
Pssstt:aida suka fauziah gous.. cantik! :)

AiDa AzRyN said...
This comment has been removed by the author.
miss epa said...

sakan eh.hee :)

AYIE said...

kande2..
ingatkan ape td nsik lmak tumpah tu.. hu

Eazy Izzuddin said...

fuhyoooo
jelez la..
dpt tangkap gmbar dengan semua artis
huk3
hehe

Azmi said...

aku ingtkan nasik lemak apa tadi...
cis..haha....

Irma A.Wahid said...

wow...bukan main ramai yg u bergmbr seh.....n komen sume kemain blh mndtgkan slh sgka org jgk tuh..hahaha..tpi syiok oh baca..tergelak2 i~~~ jeles dpt bgnbr dgn sume artis ek..especially IRMA hasmie my sister...huhuhu

Mra Mastura said...

hurm... dgn artis perempuan, xde ah jeles sgt....~

arep_lockermonth said...

hohoh :P ramai !

Fie said...

wahh meriahnya u!

senyuman tu...sgt2 lebar...
dh mcm iklan gigi..hehe :)

Zuewairy said...

itulah yang dikatakan sbg
Cemerlang, Gemilang dan Terbilang..
1 Malaysia!
ngeh3...

mie said...

tu dia..
geng artis rupanya...

FaizalSulaiman said...

fuhhh..perv ye kamu ni wan.hahahahahaha

mizz sue said...

YG PART AKHIR TU BEST..HIHI

ADfeez said...

wow wow wow!!!

kak gee - maintain cantik!
lisa surihani - kiut.. geram!
jue - ermmm... grrr
syuhada - dlu geram. sekarang tidak lg
ifa raziah - nk amik jadi sugarmom
ezyln - kesopanan dlm keganasan
betty - stuju ngan wan :P
irma - kiut miut!!! comeyyy
marsha - gedik.. ekekek
faradhiya - antagonis :P
nabila huda - talent!
fauziah gous - berat rambut :P
elly suriati - nasi lemak? ermm.. hahaha..
aktor yg disegani.. suka lakonan die..:)
wan fuyoo - senyuman tu sama je wan..
hehe nk blaja snyum dr wan nie :P

latest entri :
Percayalah Cakap aku nie!!!
Menantu dan MEntua....

Hazzy Ishak said...

caption gambar last tu tak tahan.HA HA HA

cik bebel sentiasa said...

wahhh,,,,terbaekkkkk

hysman said...

perghh...
hebat....
tapi cik wan dah buncit gayanya sbb tu merasa bnda tu...
hahaha

pipoq said...

sib baik tak pecah seluar tu..ahahaha..

::FAIZ FARISH:: said...

helooooo. jgn brani kutuk MARSHA ok. Nanti ai saman u.........

(AI SUKA MARSHA... Seksi gila... n suka Bibir dia..... Hm.. yummy)

efa said...

wo0..letop la...bestnya dpt pose ngn artis hahaha...

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

..hizamirahim.. said...

haha.
setuju dgn hazzy!
adeh.
mcm mana boleh termasyuk dgn elly suriaty?
=.=

niesz said...

syok nyer..ni yg jeles ni..ehe..so closed..nk jgk!

Oasis said...

Moralnya, semua artis muka licin je. tapi yang last tu cam seram sket nengok.

E.d.Y said...

artis sngt ko..

yg last tu lelaki ke pompuan?selebet betul pondan ni

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com