Atas kemenangan ku di AJL25 tempoh hari.. ku dapat masuk Post Party untuk sekian kalinya..best jugak walaupun tunggu punya tunggu sampai 1.30 pagi finalist AJL25 tak muncul-muncul pun di Post Party ini.. Ajai kata, mereka masih lagi tengah interview (PC) dengan wartawan.. mata sudah mula kuyu so ku balik je..


tapi ku masih berkesempatan jumpa artis yang duduk sama-sama makan di Post Party itu.. untuk entri kali ini ku mahu tayangkan dahulu Cewek-Cewek Artis Wanita ye.. kawal sikit mata anda itu ye..huhu



Fauziah Latih.. Dia simple dan cantik pada malam itu.. tapi sayang suara dia sekarang sudah tidak ada ummph da kan..


Ku biasa-biasa je dengan Lisa ini nak kata taste tak la sangat biasa-biasa je ala kadar.. tapi kalau da rezeki dapat konpem sebat dan kaut la kan.. haha


Jue memang kegilaan ku.. naik nafsu jumpa dia.. huhu


Nurul Syuhada.. ayu sangat dia.. geramm kot.. nyam nyam.. haha


Ifa Raziah memang kelas..mak hayam no 1 bertahta di hatiku.. haha


nama dia siapa ek? lupa tapi ku kenal dia model iklan rambut Loreal tu.. ku suka rambut dia je..


Ezlynn very friendly.. seronok borak-borak dengan dia..



dari jauh nampak cantik je.. tapi dari dekat macam tengok padang golf.. huhu opsss sori...


Irma.. setelah dia clash dengan Nabil.. Ku lah penganti dia.. seiyes ku suka kecantikan dan keayuan dia..

Marsha macam biasalah dia.. lagu tak banyak pun..album haram ada.. tapi tetap situ sana sini dia ada.. pelik ku..

Farahdhiya ermmmm ok laa..


Nabila ratu pergi toilet... haha..


Fauziah Gous.. ermm macam gitulah..


Fatimah Abu Bakar dengan anaknya.. suka sangat.. Ibu fati tunggu saya nanti di AF erk.. huhu *tibebe




Elly Suryati.. aaa "Nasi Lemak" Dia "Tertumpah" kat my badan laa...gilo ko tak stim.. syokk gila kot.. hahahaha... kak Elly sangat peramah ok.. seronok berborak dengan dia.. we same place tapi jarang jumpa macam mana tu.. haha


ku tak tahu nak letak dia di entri ini ke atau entri lagi satu tapi disebabkan dia pakai ala-ala begitu siap bertudung lagi kan ku gagahkan jugak letak di entri ini bolehkan?? tak salahkan... huhu ini dia Amir Luqman Fashion Designer

SALAM FUUUYOOO~




Comments (28)

On January 12, 2011 at 10:54 PM , Liquid said... [Reply to comment]

senyum lebarrrrr nampak.... jeles gua. eheh

 
On January 12, 2011 at 11:15 PM , ijat_asni said... [Reply to comment]

jelez~

 
On January 12, 2011 at 11:26 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

hamboi2... syok nooo....
Pssstt:aida suka fauziah gous.. cantik! :)

 
On January 12, 2011 at 11:26 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
 
On January 12, 2011 at 11:34 PM , miss epa said... [Reply to comment]

sakan eh.hee :)

 
On January 12, 2011 at 11:41 PM , AYIE said... [Reply to comment]

kande2..
ingatkan ape td nsik lmak tumpah tu.. hu

 
On January 12, 2011 at 11:55 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

fuhyoooo
jelez la..
dpt tangkap gmbar dengan semua artis
huk3
hehe

 
On January 13, 2011 at 12:10 AM , Azmi said... [Reply to comment]

aku ingtkan nasik lemak apa tadi...
cis..haha....

 
On January 13, 2011 at 12:25 AM , Irma A.Wahid said... [Reply to comment]

wow...bukan main ramai yg u bergmbr seh.....n komen sume kemain blh mndtgkan slh sgka org jgk tuh..hahaha..tpi syiok oh baca..tergelak2 i~~~ jeles dpt bgnbr dgn sume artis ek..especially IRMA hasmie my sister...huhuhu

 
On January 13, 2011 at 12:36 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

hurm... dgn artis perempuan, xde ah jeles sgt....~

 
On January 13, 2011 at 12:58 AM , arep_lockermonth said... [Reply to comment]

hohoh :P ramai !

 
On January 13, 2011 at 1:08 AM , Fie said... [Reply to comment]

wahh meriahnya u!

senyuman tu...sgt2 lebar...
dh mcm iklan gigi..hehe :)

 
On January 13, 2011 at 1:30 AM , Zuewairy said... [Reply to comment]

itulah yang dikatakan sbg
Cemerlang, Gemilang dan Terbilang..
1 Malaysia!
ngeh3...

 
On January 13, 2011 at 4:35 AM , mie said... [Reply to comment]

tu dia..
geng artis rupanya...

 
On January 13, 2011 at 7:07 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

fuhhh..perv ye kamu ni wan.hahahahahaha

 
On January 13, 2011 at 7:36 AM , mizz sue said... [Reply to comment]

YG PART AKHIR TU BEST..HIHI

 
On January 13, 2011 at 7:37 AM , ADfeez said... [Reply to comment]

wow wow wow!!!

kak gee - maintain cantik!
lisa surihani - kiut.. geram!
jue - ermmm... grrr
syuhada - dlu geram. sekarang tidak lg
ifa raziah - nk amik jadi sugarmom
ezyln - kesopanan dlm keganasan
betty - stuju ngan wan :P
irma - kiut miut!!! comeyyy
marsha - gedik.. ekekek
faradhiya - antagonis :P
nabila huda - talent!
fauziah gous - berat rambut :P
elly suriati - nasi lemak? ermm.. hahaha..
aktor yg disegani.. suka lakonan die..:)
wan fuyoo - senyuman tu sama je wan..
hehe nk blaja snyum dr wan nie :P

latest entri :
Percayalah Cakap aku nie!!!
Menantu dan MEntua....

 
On January 13, 2011 at 8:57 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

caption gambar last tu tak tahan.HA HA HA

 
On January 13, 2011 at 9:51 AM , cik bebel sentiasa said... [Reply to comment]

wahhh,,,,terbaekkkkk

 
On January 13, 2011 at 12:27 PM , hysman said... [Reply to comment]

perghh...
hebat....
tapi cik wan dah buncit gayanya sbb tu merasa bnda tu...
hahaha

 
On January 13, 2011 at 1:45 PM , pipoq said... [Reply to comment]

sib baik tak pecah seluar tu..ahahaha..

 
On January 13, 2011 at 2:39 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

helooooo. jgn brani kutuk MARSHA ok. Nanti ai saman u.........

(AI SUKA MARSHA... Seksi gila... n suka Bibir dia..... Hm.. yummy)

 
On January 13, 2011 at 3:57 PM , efa said... [Reply to comment]

wo0..letop la...bestnya dpt pose ngn artis hahaha...

 
On January 13, 2011 at 4:34 PM , Mr. Swift said... [Reply to comment]

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

 
On January 13, 2011 at 5:39 PM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

haha.
setuju dgn hazzy!
adeh.
mcm mana boleh termasyuk dgn elly suriaty?
=.=

 
On January 13, 2011 at 6:19 PM , niesz said... [Reply to comment]

syok nyer..ni yg jeles ni..ehe..so closed..nk jgk!

 
On January 13, 2011 at 6:40 PM , Oasis said... [Reply to comment]

Moralnya, semua artis muka licin je. tapi yang last tu cam seram sket nengok.

 
On January 13, 2011 at 8:21 PM , E.d.Y said... [Reply to comment]

artis sngt ko..

yg last tu lelaki ke pompuan?selebet betul pondan ni