Thursday, April 07, 2011

FUUUYOOO... RANGKUMAN MAC 2011




:: Ikon FUUUYOOO bulan Mac ^_^ ::


Bulan Mac sudah melabuhkan tirainya beberapa hari lalu.. Agak lambat jugak untuk ku update sebab ku sibuk sedikit dengan meeting nya dengan pergi outstatio nya.. Ini pun baru balik dari Kuantan kot.. huhu..


Apa-apa pun syukur ku panjatkan keran bulan Mac ku penuh dengan benda baru yang muncul dalam hidup ku antaranya apabila setelah hampir 3 bulan duduk rumah "tanam anggur" kini ku telah ada Dunia Baru


Berkat itu juga ku telah mempunyai Awek Baru Ku.. Kini sudah cecah 1000 km/j kini boleh vom vom vom laju-laju.. hahaha..


Setelah beberapa bulan ku mengidam dan mengimpiankan untuk memiliki Nikon D90 kini sudah berhasil.. Alhamdulilah..


Tirai di bulan Mac ku jua, ku telah memasuki 2 contest iaitu:


Pose Depan Cermin


Ku rasa itu setakat disini dahulu ya..





bisik buzz: Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan ketenangan dan keamanan.. Hidup tanpa pegangan ibarat buih-buih sabun... Bila-bila masa ia akan pecah






SALAM FUUUYOOO~





Comments (27)

On April 7, 2011 at 9:07 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Mac bulan yg sgt bz kan wan.....

 
On April 7, 2011 at 9:13 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

alhamdulillah....:)

 
On April 7, 2011 at 9:45 PM , MR. SYAH said... [Reply to comment]

wah.. bulan mac yg menguntungkan.. kan?

 
On April 7, 2011 at 10:00 PM , missSenget said... [Reply to comment]

pergh..

nampak makin sihat...bagus laa.. :)

 
On April 7, 2011 at 10:31 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Wahhhhhhh!! Kanda wan makin hemcem laa.. Okay pasni kalau kita duk KL, sila belanje kita makan dengan gaji kesepoloh anda ye wahai kanda wan.. Heee.. :)

Moga maju jaya selalu.. Smile!!

 
On April 7, 2011 at 11:43 PM , MIZZ SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

good luck dik..save the date tau..wedding akak 28 mei..bawak adiah besar2 punya//hihi

 
On April 8, 2011 at 12:03 AM , Anna King said... [Reply to comment]

uitt pergi jalan-jalan kuantan x habaq kat aku pon...

 
On April 8, 2011 at 2:25 AM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

patut la dah lme tak nmpk incik fuuuyoo ni update..bz penye..hihi

 
On April 8, 2011 at 10:12 AM , pipoq said... [Reply to comment]

dah berkerjaya ? alhamdulillah..rezeki..

lepas ni nak tunggu berita naik pelamin pulak la..

 
On April 8, 2011 at 10:17 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

pinjam kamera.... blh?

 
On April 8, 2011 at 10:22 AM , nelly said... [Reply to comment]

wah wan ! !
not bad ..
hehehe

 
On April 8, 2011 at 11:12 AM , nurkaloi said... [Reply to comment]

hahah ikon katenyer
layannn~~~ hehehe

dunia and pakwe (kete) pun da adee
nikon uh jer kaloi tak pat lagi...

ngeh ngeh ngeh

 
On April 8, 2011 at 4:23 PM , lea said... [Reply to comment]

wahhh..bule amek gambo lea pasni..

 
On April 8, 2011 at 5:56 PM , FariehanIbrahim [LBC] said... [Reply to comment]

wahhh! incik wan kne masuk contest byk2 lpas nie, bru menang byk2..heee ^_^

moga terus success!

 
On April 8, 2011 at 6:55 PM , Zuewairy said... [Reply to comment]

jom g snap2:) hek3...

3Hari 2Malam Lawatan sambil belajar ke Kuching dan KK

 
On April 9, 2011 at 3:46 AM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

wah2..

smart aih mamat atas tuh!
hehe..

happy april.. LOL

 
On April 9, 2011 at 10:46 AM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

makin smart la kawan gua sekarng ni ye.

 
On April 9, 2011 at 11:07 AM , Nur Farah Hani said... [Reply to comment]

waaaaaaaaaa.. betul2 busy ngan dunia baru dia nih.. ehehehe.., ap apa pun may your life more more fantastic in this month.. aprill..;p

 
On April 9, 2011 at 12:11 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
kereta gear auto dan gear manual

bulan mac ni gaji dah masuk apa kata ko blanjer aku mudah-mudahan berkat hidup ko.. hee... heee...

 
On April 9, 2011 at 5:16 PM , si ngokngek said... [Reply to comment]

phewit dah macam model dh mr.wan..hehe
mac-october:buzy gila

 
On April 9, 2011 at 10:21 PM , niesz said... [Reply to comment]

alhamdulillah,semue impian tercapai..syok tu!heeee..

 
On April 10, 2011 at 12:05 AM , mie said... [Reply to comment]

fuh!!
rangkuman yang sungguh menyeluruh...
eheheee

 
On April 10, 2011 at 10:00 AM , EIPUL said... [Reply to comment]

wow, ko memang sentiasa buat rumusan bulanan ea? hahahaha




taniah ko menang contest, keke

 
On April 10, 2011 at 4:08 PM , i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

eh gmba kt ats tuh lain dr gmba profile blog la.
*tbe2 kaji gmba org plak*

 
On April 11, 2011 at 9:12 AM , arep_lockermonth said... [Reply to comment]

wah! besh da ade nikon..jom snap snap~

 
On April 11, 2011 at 3:49 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

dah ada kamera tu mai sini snap gambar kte ! wee~

 
On April 13, 2011 at 2:25 PM , Tauke Budu said... [Reply to comment]

oke aku masih tak puas hati kau dpaat nikon d90