Saturday, March 19, 2011

CONTEST AKU DAN PINK

Percubaan kali pertama contest di bulan March yang ku masuki.. Kali ini di anjurkan oleh Cik Miera Aziz.. Untuk pengetahuan anda semua, ini adalah kali pertama dia membuat contest so ku dengan tanpa segan silu dan rasa ingin memeriahkannya ku join la.. boleh kan..


Contest ini diberi nama Contest Aku Dan Pink.. FUUUYOOO.. pink u auuuw! Kalau gegirl pakai pink orang akan cakap cute.. Tapi kalau boboy pakai pink orang cakap apa erk? jambu kah? hahaha.. Nak tahu syarat-syaratnya sila klik banner ini..




Dan yang penting pemenang terbahagi kepada dua kategori iaitu Gegirl dan Boboy.. Baru best macam tu kan.. Mana taknya selalu contest-contest di dominasi kaum gegirl.. Kesian boboy..Kalau ada kategori macam ini baru syok sikit.. betulkan..


Tak mahu cakap banyak ku pertaruhkan gambar Aku Dan Pink yang ini...






Itu baju raya tahun lepas kot.. hohoho.. Dan setakat ini, ini je baju pink yang ku ada.. Selamatlah.. Tak kan nak tunjuk seluar dalam pink kot.. Siapa pulak nak jadi modelnya kan.. huhuhu..


So sesiapa yang ada baju pink ke, pergi negara pink ke, bergambar dengan orang pink ke apa lagi masuklah contest ini.. Tapi tapi tapi janganlah sampai post anda bergambar dengan Ayam Pink lak.. huhu.. Last date 20 March.. So cepat-cepat..





bisik buzz: LELAKI + PINK = JAMBU ^_^


SALAM FUUUYOOO~






33 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! menjadi jejaka jambu dihari raya. hehe ;pp

gud luck mr. wan!
nice oke. >.<

FarhanaDr said...

Ehhhh.. Hemsemnye.. Ni sape ni? Haha.. =p

Saya suke lelaki pakai baju melayu teluk belanga.. Raya taun ni teluk belanga okay.. Hahahaha..

Gud luck Wan..

puteri.dyne94 said...

hoho..gudluck..
smart lahh.x nmpk jambu pown.jgn isau..huhu..
=) tute baju!..hehee

btw...gudluck..

Nur Farah Hani said...

saya suka pink.. boleh mauk tak.. ehehehe..

acah ejrk.. memang suka pink.. baju banyak pink tapi gambar yang berpinky tader la pulak..;p

btw good luck..

nelly said...

wah .tampil berani dengan pink !! hehe ..gud luck .

khairul akmal azman said...

wish luck..
wan totally jiwa pink..
sopan santun lg .hehe

AiDa AzRyN said...

fuyoooo.. gudluck k! :D

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Azmer Lias said...

gud luk...
wah,cntik bju rye..
hehe

EIPUL said...

semoga wan fuyyyoooo menang contest ni go go fuyyyooooo!!! haha

Qarl said...

terasa nak masuk

nnt ada masa nak check hard disk

if ada simpan lg la

mye said...

gudluck r mr.syazwan..
hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gudluck r mr.syazwan..Pink tu Merah jambu kan....

F enomena kasih sayang bertaburan merah jambu

E ntah apa yang ada di dalamnya

B anyak orang merasakan bahagia bulan merah jambu

R asa benci berubah sayang hanya karena hari merah jambu

U ntaian doa dan harapan untuk hari merah jambu

A ku hanya ingin berucap selamat dan bahagia untukmu kawan

R asa persahabatan kan selalu terukir di hati kita bersama

I nilah ulang tahun yang bisa kupersembahkan untukmu di sana

Raji berkata said...

anda still macho even in Pink ^^
goood luck weh hohoho

DanieL AdiE said...

Good Luck wan..

Adie pon join contest nie..

Oasis said...

Wan...tak aci tau sbb baju melayu. Tak mencabar sbb baju melayu memang org tak kan pandang pelik kalau warna pink. Hee. Sorru, gurau je lah.

Apa2 pun good luck. Menang nanti jgn lupa blanje.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

Good Luck ..layan layan

Cik Miera Aziz said...

Fuyooooo!!! Ada budak tu join contest kita! :P

Thanks join btw. Good luck! :)

cOnfuSeME said...

u ngan the geng join contest ni kan..haha..anyway gud luck...:P

NICK IRFAN said...

wah! smart jgk ko! gudluck!

Biela Sapine said...

Ehh ehh macho lah Wan dengan berbaju melayu pink, tergoda. Hahaha

arep_lockermonth said...

fuyoooooooooo~ wan!semard lah!gud luck k!!nak join jugak tp xde baju pink la!!aiyoo~

nurkaloi said...

hahaha gile jambu
eah kaloi nak join gak laaa
jom fight
hehehe

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhh...saya pun ada gak baju pink..tapi koyak belakang..sbb trkena bunga api yg anak buah saya main..huhu..kalau tak,,boleh masuk gak..boleh bagi cabaran sikit kat wan ni..haha..good luck bro..

niesz said...

wah!da mcm lelaki melayu terkhir ni..heee..gud luck wan.. :)

puteri ain said...

jambu betul ni..serba pink..
btw good luck .

Cempaka R.Minta said...

hii
cempaka datang

Cik Yatt said...

piNk..piNk..piNk..hhehehe...gL...

Afzainizam said...

=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“Tali timba ditarik perlahan
Terasa sejuk air perigi
Ziarah Blog tanda persahabatan
InsyaAllah hamba datang lagi”

Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. minggu lepas agak sibuk sangat maaf lah yerr...

pink colour fuyohhhhh muvelus feverot awek aku...

syuwai said...

fuyo0oo~

gud luck tau ^^

p/s anda di tag untk join my first GA=) http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html

Heidi Shafiq said...

sgt jambu.. hahaha!!!

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

dik nanti dtg kenduri akak dtg bj pink tau...i like!

Joe_Hans said...

its not pink.. its lighter red...gagaggaga

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com