Saturday, March 19, 2011

CONTEST AKU DAN PINK

Percubaan kali pertama contest di bulan March yang ku masuki.. Kali ini di anjurkan oleh Cik Miera Aziz.. Untuk pengetahuan anda semua, ini adalah kali pertama dia membuat contest so ku dengan tanpa segan silu dan rasa ingin memeriahkannya ku join la.. boleh kan..


Contest ini diberi nama Contest Aku Dan Pink.. FUUUYOOO.. pink u auuuw! Kalau gegirl pakai pink orang akan cakap cute.. Tapi kalau boboy pakai pink orang cakap apa erk? jambu kah? hahaha.. Nak tahu syarat-syaratnya sila klik banner ini..




Dan yang penting pemenang terbahagi kepada dua kategori iaitu Gegirl dan Boboy.. Baru best macam tu kan.. Mana taknya selalu contest-contest di dominasi kaum gegirl.. Kesian boboy..Kalau ada kategori macam ini baru syok sikit.. betulkan..


Tak mahu cakap banyak ku pertaruhkan gambar Aku Dan Pink yang ini...






Itu baju raya tahun lepas kot.. hohoho.. Dan setakat ini, ini je baju pink yang ku ada.. Selamatlah.. Tak kan nak tunjuk seluar dalam pink kot.. Siapa pulak nak jadi modelnya kan.. huhuhu..


So sesiapa yang ada baju pink ke, pergi negara pink ke, bergambar dengan orang pink ke apa lagi masuklah contest ini.. Tapi tapi tapi janganlah sampai post anda bergambar dengan Ayam Pink lak.. huhu.. Last date 20 March.. So cepat-cepat..





bisik buzz: LELAKI + PINK = JAMBU ^_^


SALAM FUUUYOOO~






Comments (33)

On March 19, 2011 at 10:28 PM , FariehanIbrahim [LBC] said... [Reply to comment]

wahhh! menjadi jejaka jambu dihari raya. hehe ;pp

gud luck mr. wan!
nice oke. >.<

 
On March 19, 2011 at 10:34 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Ehhhh.. Hemsemnye.. Ni sape ni? Haha.. =p

Saya suke lelaki pakai baju melayu teluk belanga.. Raya taun ni teluk belanga okay.. Hahahaha..

Gud luck Wan..

 
On March 19, 2011 at 10:41 PM , puteri.dyne94 said... [Reply to comment]

hoho..gudluck..
smart lahh.x nmpk jambu pown.jgn isau..huhu..
=) tute baju!..hehee

btw...gudluck..

 
On March 19, 2011 at 10:58 PM , Nur Farah Hani said... [Reply to comment]

saya suka pink.. boleh mauk tak.. ehehehe..

acah ejrk.. memang suka pink.. baju banyak pink tapi gambar yang berpinky tader la pulak..;p

btw good luck..

 
On March 19, 2011 at 11:28 PM , nelly said... [Reply to comment]

wah .tampil berani dengan pink !! hehe ..gud luck .

 
On March 19, 2011 at 11:32 PM , khairul akmal azman said... [Reply to comment]

wish luck..
wan totally jiwa pink..
sopan santun lg .hehe

 
On March 19, 2011 at 11:53 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

fuyoooo.. gudluck k! :D

 
On March 19, 2011 at 11:57 PM , Lilyel said... [Reply to comment]

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

 
On March 20, 2011 at 12:16 AM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

gud luk...
wah,cntik bju rye..
hehe

 
On March 20, 2011 at 12:32 AM , EIPUL said... [Reply to comment]

semoga wan fuyyyoooo menang contest ni go go fuyyyooooo!!! haha

 
On March 20, 2011 at 12:38 AM , Qarl said... [Reply to comment]

terasa nak masuk

nnt ada masa nak check hard disk

if ada simpan lg la

 
On March 20, 2011 at 2:32 AM , mye said... [Reply to comment]

gudluck r mr.syazwan..
hehe

 
On March 20, 2011 at 3:50 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gudluck r mr.syazwan..Pink tu Merah jambu kan....

F enomena kasih sayang bertaburan merah jambu

E ntah apa yang ada di dalamnya

B anyak orang merasakan bahagia bulan merah jambu

R asa benci berubah sayang hanya karena hari merah jambu

U ntaian doa dan harapan untuk hari merah jambu

A ku hanya ingin berucap selamat dan bahagia untukmu kawan

R asa persahabatan kan selalu terukir di hati kita bersama

I nilah ulang tahun yang bisa kupersembahkan untukmu di sana

 
On March 20, 2011 at 4:41 AM , Raji berkata said... [Reply to comment]

anda still macho even in Pink ^^
goood luck weh hohoho

 
On March 20, 2011 at 11:33 AM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Good Luck wan..

Adie pon join contest nie..

 
On March 20, 2011 at 12:13 PM , Oasis said... [Reply to comment]

Wan...tak aci tau sbb baju melayu. Tak mencabar sbb baju melayu memang org tak kan pandang pelik kalau warna pink. Hee. Sorru, gurau je lah.

Apa2 pun good luck. Menang nanti jgn lupa blanje.

 
On March 20, 2011 at 3:37 PM , b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [Reply to comment]

Good Luck ..layan layan

 
On March 20, 2011 at 7:36 PM , Cik Miera Aziz said... [Reply to comment]

Fuyooooo!!! Ada budak tu join contest kita! :P

Thanks join btw. Good luck! :)

 
On March 20, 2011 at 8:39 PM , cOnfuSeME said... [Reply to comment]

u ngan the geng join contest ni kan..haha..anyway gud luck...:P

 
On March 21, 2011 at 12:57 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

wah! smart jgk ko! gudluck!

 
On March 21, 2011 at 9:35 AM , Biela Sapine said... [Reply to comment]

Ehh ehh macho lah Wan dengan berbaju melayu pink, tergoda. Hahaha

 
On March 21, 2011 at 9:42 AM , arep_lockermonth said... [Reply to comment]

fuyoooooooooo~ wan!semard lah!gud luck k!!nak join jugak tp xde baju pink la!!aiyoo~

 
On March 21, 2011 at 10:44 AM , nurkaloi said... [Reply to comment]

hahaha gile jambu
eah kaloi nak join gak laaa
jom fight
hehehe

 
On March 21, 2011 at 1:46 PM , aLieF si Muncung ManiS said... [Reply to comment]

wahhh...saya pun ada gak baju pink..tapi koyak belakang..sbb trkena bunga api yg anak buah saya main..huhu..kalau tak,,boleh masuk gak..boleh bagi cabaran sikit kat wan ni..haha..good luck bro..

 
On March 21, 2011 at 3:29 PM , niesz said... [Reply to comment]

wah!da mcm lelaki melayu terkhir ni..heee..gud luck wan.. :)

 
On March 21, 2011 at 6:27 PM , puteri ain said... [Reply to comment]

jambu betul ni..serba pink..
btw good luck .

 
On March 22, 2011 at 12:03 AM , Cempaka R.Minta said... [Reply to comment]

hii
cempaka datang

 
On March 22, 2011 at 2:11 AM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

piNk..piNk..piNk..hhehehe...gL...

 
On March 22, 2011 at 2:21 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“Tali timba ditarik perlahan
Terasa sejuk air perigi
Ziarah Blog tanda persahabatan
InsyaAllah hamba datang lagi”

Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. minggu lepas agak sibuk sangat maaf lah yerr...

pink colour fuyohhhhh muvelus feverot awek aku...

 
On March 22, 2011 at 1:20 PM , syuwai said... [Reply to comment]

fuyo0oo~

gud luck tau ^^

p/s anda di tag untk join my first GA=) http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html

 
On March 22, 2011 at 7:14 PM , Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

sgt jambu.. hahaha!!!

 
On March 23, 2011 at 5:53 PM , MIZZ SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

dik nanti dtg kenduri akak dtg bj pink tau...i like!

 
On March 24, 2011 at 6:50 PM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

its not pink.. its lighter red...gagaggaga