Kali ini di tag sendiri rakan ku iaitu Daniel Adie untuk contest yang bertajuk Pose Depan Cermin anjuran XCYBER.. First time dia menganjurkan contest kot.. So sama-sama kita memeriahkannya..

Klik banner ini anda akan dapat info mengenai contest ini ok..


Setelah pikir punya pikir cara pose depan cermin yang unik dan FUUUYOOO (bagi diri ku la diri anda tak tahu pulakkan) ku pertaruhkan gambar ku yang ini...






Nama Model: Syazwan Rahman

Penaja Pakaian: Sdn.Bhd

Lokasi: Teratak Bonda

Props: Cermin Ikea, Kaca Mata Hitam & Songkok

Tema: Cermin Diri Dulu! ^_^


ku serahkan tugasan ini kepada 2 kekanda 2 adinda ku:






bisik buzz: Carta Lagu Mr.Wan untuk bulan ini tiada ye kerana ada sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.. harap maklum..




SALAM FUUUYOOO~





Comments (24)

On March 29, 2011 at 11:32 AM , efa said... [Reply to comment]

GOOD LUCK yeah...ada gak yea contest cmtu :)

 
On March 29, 2011 at 12:18 PM , MIZZ SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

GUD LUCK DIK..MCM NOH HUJAN PULAK AKAK TGOK

 
On March 29, 2011 at 12:56 PM , EIPUL said... [Reply to comment]

haha, apa yang ko pakai tu? Hope ko menang, aku kalo jejalan jumpa toilet lawa mesti amek gambar kat cermin, LOL

 
On March 29, 2011 at 1:36 PM , mR.sYaH said... [Reply to comment]

hahah.. smart2... semoga menang..

 
On March 29, 2011 at 1:48 PM , Lelaki Ini said... [Reply to comment]

wah!
chaiyok2!

 
On March 29, 2011 at 2:07 PM , cOnfuSeME said... [Reply to comment]

ingt noh hujan td...:P

gud luck..:)

 
On March 29, 2011 at 2:20 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

awww..nice pic ! gudluck taw wan !

 
On March 29, 2011 at 2:41 PM , nora said... [Reply to comment]

umah aku takde cermin
pinjam prop ko leh tak

ENTRY HOT : 2+1

 
On March 29, 2011 at 3:39 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

wah ada nama gua... hehehehe tq tq... good luck jugak

 
On March 29, 2011 at 3:43 PM , Oasis said... [Reply to comment]

Good Luck ye Mr wan. Ada harapan nak menang tu kalau tgk tang gayanye. Hehehe

 
On March 29, 2011 at 3:43 PM , Oasis said... [Reply to comment]

Good Luck ye Mr wan. Ada harapan nak menang tu kalau tgk tang gayanye. Hehehe

 
On March 29, 2011 at 4:28 PM , FariehanIbrahim [LBC] said... [Reply to comment]

ahahaa menarik! >.<

gud luck incik wan! ^^

 
On March 29, 2011 at 5:33 PM , Nur Farah Hani said... [Reply to comment]

asal tekan link jerk terus komputer down?? emngapakh?? nak masuk jugak lah walau tak ditag.. alalala.. XD

 
On March 29, 2011 at 5:45 PM , Liquid said... [Reply to comment]

wargghh macam yap ah loi wa nmpak neh hahaha

 
On March 29, 2011 at 7:54 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

yang penting depan chermin:) hehehehe

apa2 pun

good luck, k wan!

 
On March 29, 2011 at 10:15 PM , niesz said... [Reply to comment]

hehehe..aritu ade jgk org buat contest mcm ni, into d mirror x silap, tp niesz kalah..huhu..sedey, mane tau kot2 yg ni bjaya kan, nnti kalau sempat niesz join..heee...

 
On March 30, 2011 at 1:37 AM , mie said... [Reply to comment]

sampai terbelah cermin..
gud luck...
heheheee

 
On March 30, 2011 at 3:28 AM , mye said... [Reply to comment]

haha..
klakar r gmbar tu...
nway smoga brjaya..
huhu

 
On March 30, 2011 at 10:15 AM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

like..like..

 
On March 30, 2011 at 10:15 AM , i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

fuhhhh yoooo.
hakhak
eh nmpak sekali imbas cm noh hujan pon ade. bole? ngaaa~

 
On March 30, 2011 at 1:22 PM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

gud luck!!
kreatif =)

 
On March 30, 2011 at 5:55 PM , nurkaloi said... [Reply to comment]

hohoho alkisahnye
masuk contest

haa slmt berjayer

 
On March 30, 2011 at 6:51 PM , ika said... [Reply to comment]

stylo siot ! heheh . :)

 
On April 2, 2011 at 7:54 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Good Luck!


Bdw, Wan slh tulis name adie la..huhu