Tuesday, March 29, 2011

1st CONTEST DARI XCYBER: POSE DEPAN CERMIN

Kali ini di tag sendiri rakan ku iaitu Daniel Adie untuk contest yang bertajuk Pose Depan Cermin anjuran XCYBER.. First time dia menganjurkan contest kot.. So sama-sama kita memeriahkannya..

Klik banner ini anda akan dapat info mengenai contest ini ok..


Setelah pikir punya pikir cara pose depan cermin yang unik dan FUUUYOOO (bagi diri ku la diri anda tak tahu pulakkan) ku pertaruhkan gambar ku yang ini...






Nama Model: Syazwan Rahman

Penaja Pakaian: Sdn.Bhd

Lokasi: Teratak Bonda

Props: Cermin Ikea, Kaca Mata Hitam & Songkok

Tema: Cermin Diri Dulu! ^_^


ku serahkan tugasan ini kepada 2 kekanda 2 adinda ku:






bisik buzz: Carta Lagu Mr.Wan untuk bulan ini tiada ye kerana ada sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.. harap maklum..




SALAM FUUUYOOO~





24 comments:

efa said...

GOOD LUCK yeah...ada gak yea contest cmtu :)

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

GUD LUCK DIK..MCM NOH HUJAN PULAK AKAK TGOK

EIPUL said...

haha, apa yang ko pakai tu? Hope ko menang, aku kalo jejalan jumpa toilet lawa mesti amek gambar kat cermin, LOL

mR.sYaH said...

hahah.. smart2... semoga menang..

Lelaki Ini said...

wah!
chaiyok2!

cOnfuSeME said...

ingt noh hujan td...:P

gud luck..:)

Finaz Jaafar said...

awww..nice pic ! gudluck taw wan !

nora said...

umah aku takde cermin
pinjam prop ko leh tak

ENTRY HOT : 2+1

::FAIZ FARISH:: said...

wah ada nama gua... hehehehe tq tq... good luck jugak

Oasis said...

Good Luck ye Mr wan. Ada harapan nak menang tu kalau tgk tang gayanye. Hehehe

Oasis said...

Good Luck ye Mr wan. Ada harapan nak menang tu kalau tgk tang gayanye. Hehehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

ahahaa menarik! >.<

gud luck incik wan! ^^

Nur Farah Hani said...

asal tekan link jerk terus komputer down?? emngapakh?? nak masuk jugak lah walau tak ditag.. alalala.. XD

Liquid said...

wargghh macam yap ah loi wa nmpak neh hahaha

FaizalSulaiman said...

yang penting depan chermin:) hehehehe

apa2 pun

good luck, k wan!

niesz said...

hehehe..aritu ade jgk org buat contest mcm ni, into d mirror x silap, tp niesz kalah..huhu..sedey, mane tau kot2 yg ni bjaya kan, nnti kalau sempat niesz join..heee...

mie said...

sampai terbelah cermin..
gud luck...
heheheee

mye said...

haha..
klakar r gmbar tu...
nway smoga brjaya..
huhu

Cik Yatt said...

like..like..

i am S!L4H.. said...

fuhhhh yoooo.
hakhak
eh nmpak sekali imbas cm noh hujan pon ade. bole? ngaaa~

Azmer Lias said...

gud luck!!
kreatif =)

nurkaloi said...

hohoho alkisahnye
masuk contest

haa slmt berjayer

ika said...

stylo siot ! heheh . :)

DanieL AdiE said...

Good Luck!


Bdw, Wan slh tulis name adie la..huhu

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com