Thursday, April 28, 2011

FUUUYOOO vs FUYOH?

Apa perasaan anda apabila title tajuk blog anda ada persamaan dengan anda?? Suka, marah, bangga, hepi, geram ataupun tidak ada perasaan?? hahaha..


Ku cerita ini sebab dalam ku melawat blog-blog korang yang ku cintai ini ceeeh cinta ke? haha ku adalah terjumpa seorang blogger ini.. Ku tengok tajuk blog dia FuyohBlog.. Perhhh.. Ku tahu ejaan dia berbeza tapi kalau anda sebutan tak ke sama?? haha




Tapi bagi ku, ku tak kisah itu selagi dia tak copy isi kandungan blog ku dan tidak meniru gaya ku ok la tuh.. Berdiri di kaki sendiri katanya.. Apa-apa pun anda bolehlah follow blog dia ye.. Sebab penceritaan kami berbeza kot... Totally lain.. So ku tak bolehlah saman dia.. hahahaha gurau-gurau ja..



Mengikut di sini dia mula blog pada April 2011 tapi di tak tahulah sebetul-betulnya la kan



Ku pulak bermula dari November 2008





Apa-apa pun selamat berblog untuk semua.. Berkongsi cerita kita sama-sama ok.. Barulah hidup kita jadi FUUUYOOO.. Janganlah hanya nak kejarkan follower dan duit ja.. Malaslah ku nak cerita benda ini.. Anda semua sudah baligh da mandi wajib kan so anda pikir-pikirlah sendiri ok.. Ke ada yang belum lagi ni??? meh sini ku mandikan.. hahahahaha






bisik buzz: ku berblog sejak 2008 lagi hampir 3 tahun tapi follower ku tidaklah sampai cecah beribu-ribu macam orang tu tapi ada aku kisah semua tu! Janji ku puas mengabadikan cerita ku di sini.. cehhh.. Ku kurang update blog sebab bagi korang rindu ku ketat-ketat lagi dan bagi korang tertunggu-tunggu entri ku.. (konsep tok pah, misha omar dan faizal tahir katanya) hahahaha..





SALAM FUUUYOOO~






Comments (27)

On April 28, 2011 at 11:57 AM , pipoq said... [Reply to comment]

hahaha..rindu merindu tul tak baca celoteh encik wan setiap hari..

 
On April 28, 2011 at 12:09 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

kepuasan menulis wan.

ps:apa beza siti nurhaliza dengan penyanyi siti-siti yang ada di malaysia? keunikan.

stay with your uniqueness,k

 
On April 28, 2011 at 12:16 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

rindu ketat-ketat nye...

 
On April 28, 2011 at 12:23 PM , aqmalazmi said... [Reply to comment]

fuyoo jugak terbaek ^^

 
On April 28, 2011 at 12:25 PM , nurkaloi said... [Reply to comment]

hahah fuyooohhh oke laa tuh ann ann
ade pasangan kmbar yg lebih kurang jer bukan same la kan kan

betul uwh..blogging tuk citer ape yang dialami and share tuk tatapan kengkawan

 
On April 28, 2011 at 12:33 PM , K2r~90 said... [Reply to comment]

ko kene cari lagi tuh ade 7 kembo kan hahaha

 
On April 28, 2011 at 12:34 PM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

hehe. dy mmg slalu sebut fuyoh kot tu.. XD hehe.. rinduuuu =P

 
On April 28, 2011 at 12:52 PM , Bel Sapine said... [Reply to comment]

Uwaa, ku dah jd silent reader ni. Macam mana tu ? Haha

 
On April 28, 2011 at 1:07 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

Fuyoo 3 tahun... lamanya

 
On April 28, 2011 at 2:08 PM , biella93 said... [Reply to comment]

tade idea da kot , tuh yang pkai "fuyohh" gak tuh , ehehehe , tak pon mybe kebetulan kot , ppe pon chill k , eheheh :)

 
On April 28, 2011 at 2:25 PM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

pergh!! dah kena beli trademark nie..

hehehe!!

 
On April 28, 2011 at 2:26 PM , Far8 budak baik said... [Reply to comment]

haha sikit lagi nak sama tu..
kah3..weh weh..cool je ayat kau..
pehh 3 tahun...
selalu org dah beribu-ribu..
kau sempoi je.cayalahh

 
On April 28, 2011 at 3:25 PM , budak kampung said... [Reply to comment]

takpon tukar je ayat fuyooooh tu hahaha....alaaa...bukannye same pon kan?isi pon lain2..macam orang...rambut same itam,kawah kat muke lain2 hahaah

kalau tak malas,boleh singgah,
maen pegang2 depan orangramai
nasi goreng petai super masyukkkkk

 
On April 28, 2011 at 3:34 PM , efa said... [Reply to comment]

fuuuyooo ada kembar fuyooooh haha terbaik pnya hehe

 
On April 28, 2011 at 4:01 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

kte kenal blog fuuuyooo jeh..yang fuyoh belum lagi..hiks=)

 
On April 28, 2011 at 6:04 PM , fuuyooh said... [Reply to comment]

salam bro.. saya tak sangka tajuk blog kita sama.. saya newbie lagi.. sori bro..

 
On April 28, 2011 at 7:48 PM , khairul akmal azman said... [Reply to comment]

relax wan..blog ang fuyoo ttp
d
h
a
t
i!

 
On April 28, 2011 at 8:56 PM , nelly said... [Reply to comment]

Pentingkan reader ..
=)
Mesti boleh dapat follower lepas tu .insyaAllah ~

 
On April 28, 2011 at 11:56 PM , Anna King said... [Reply to comment]

tau xpe yunk oii.. kau selalu buat aku tertunggu2 entry terbaru dari kau... nak bagi semua orang pon jadi rindu ketat2 kat kau kan... hahahaa...

 
On April 29, 2011 at 1:42 AM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

Hape2 pun aida still anggap wan sbg otai.. hehe.. ;D

 
On April 29, 2011 at 2:03 AM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Eh jap jap.. Jalan2 ke belog yang dichentai ke??? I termasuk sekali laa gitu.. Haha.. =p

Cahaya Yang Riang Gembira.. ;)

 
On April 29, 2011 at 3:23 AM , lea said... [Reply to comment]

samala! ko berblog tahun 2008
tapi follower tak sampai beribu pun
sedih betul

 
On April 29, 2011 at 8:54 AM , mie said... [Reply to comment]

wow!!
makin maju nampaknya..
try la join remaja...
ahhahaaa

 
On April 29, 2011 at 8:58 AM , Azmi said... [Reply to comment]

nasib baik tak de lagi budu masin sama macam aku...haha..........

 
On April 29, 2011 at 10:11 AM , Oasis said... [Reply to comment]

saya pun tak pernah search yang sama dgn blog sendiri...rasanya ada la yg sama kut. hehehe

teruskan berblog. chaiyok2.

 
On May 10, 2011 at 9:01 PM , i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

hoho. sy ad jmpe jgk. name blog die tembikaisusu jgk. tp die x aktif pon. ngeee

 
On August 19, 2011 at 4:08 AM , Anonymous said... [Reply to comment]

xkisah follower x byk konon...