Thursday, April 28, 2011

FUUUYOOO vs FUYOH?

Apa perasaan anda apabila title tajuk blog anda ada persamaan dengan anda?? Suka, marah, bangga, hepi, geram ataupun tidak ada perasaan?? hahaha..


Ku cerita ini sebab dalam ku melawat blog-blog korang yang ku cintai ini ceeeh cinta ke? haha ku adalah terjumpa seorang blogger ini.. Ku tengok tajuk blog dia FuyohBlog.. Perhhh.. Ku tahu ejaan dia berbeza tapi kalau anda sebutan tak ke sama?? haha




Tapi bagi ku, ku tak kisah itu selagi dia tak copy isi kandungan blog ku dan tidak meniru gaya ku ok la tuh.. Berdiri di kaki sendiri katanya.. Apa-apa pun anda bolehlah follow blog dia ye.. Sebab penceritaan kami berbeza kot... Totally lain.. So ku tak bolehlah saman dia.. hahahaha gurau-gurau ja..



Mengikut di sini dia mula blog pada April 2011 tapi di tak tahulah sebetul-betulnya la kan



Ku pulak bermula dari November 2008





Apa-apa pun selamat berblog untuk semua.. Berkongsi cerita kita sama-sama ok.. Barulah hidup kita jadi FUUUYOOO.. Janganlah hanya nak kejarkan follower dan duit ja.. Malaslah ku nak cerita benda ini.. Anda semua sudah baligh da mandi wajib kan so anda pikir-pikirlah sendiri ok.. Ke ada yang belum lagi ni??? meh sini ku mandikan.. hahahahaha






bisik buzz: ku berblog sejak 2008 lagi hampir 3 tahun tapi follower ku tidaklah sampai cecah beribu-ribu macam orang tu tapi ada aku kisah semua tu! Janji ku puas mengabadikan cerita ku di sini.. cehhh.. Ku kurang update blog sebab bagi korang rindu ku ketat-ketat lagi dan bagi korang tertunggu-tunggu entri ku.. (konsep tok pah, misha omar dan faizal tahir katanya) hahahaha..





SALAM FUUUYOOO~






27 comments:

pipoq said...

hahaha..rindu merindu tul tak baca celoteh encik wan setiap hari..

FaizalSulaiman said...

kepuasan menulis wan.

ps:apa beza siti nurhaliza dengan penyanyi siti-siti yang ada di malaysia? keunikan.

stay with your uniqueness,k

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

rindu ketat-ketat nye...

aqmalazmi said...

fuyoo jugak terbaek ^^

nurkaloi said...

hahah fuyooohhh oke laa tuh ann ann
ade pasangan kmbar yg lebih kurang jer bukan same la kan kan

betul uwh..blogging tuk citer ape yang dialami and share tuk tatapan kengkawan

K2r~90 said...

ko kene cari lagi tuh ade 7 kembo kan hahaha

Mra Mastura said...

hehe. dy mmg slalu sebut fuyoh kot tu.. XD hehe.. rinduuuu =P

Bel Sapine said...

Uwaa, ku dah jd silent reader ni. Macam mana tu ? Haha

::FAIZ FARISH:: said...

Fuyoo 3 tahun... lamanya

biella93 said...

tade idea da kot , tuh yang pkai "fuyohh" gak tuh , ehehehe , tak pon mybe kebetulan kot , ppe pon chill k , eheheh :)

SyahmiFikri said...

pergh!! dah kena beli trademark nie..

hehehe!!

Far8 budak baik said...

haha sikit lagi nak sama tu..
kah3..weh weh..cool je ayat kau..
pehh 3 tahun...
selalu org dah beribu-ribu..
kau sempoi je.cayalahh

budak kampung said...

takpon tukar je ayat fuyooooh tu hahaha....alaaa...bukannye same pon kan?isi pon lain2..macam orang...rambut same itam,kawah kat muke lain2 hahaah

kalau tak malas,boleh singgah,
maen pegang2 depan orangramai
nasi goreng petai super masyukkkkk

efa said...

fuuuyooo ada kembar fuyooooh haha terbaik pnya hehe

Finaz Jaafar said...

kte kenal blog fuuuyooo jeh..yang fuyoh belum lagi..hiks=)

fuuyooh said...

salam bro.. saya tak sangka tajuk blog kita sama.. saya newbie lagi.. sori bro..

khairul akmal azman said...

relax wan..blog ang fuyoo ttp
d
h
a
t
i!

nelly said...

Pentingkan reader ..
=)
Mesti boleh dapat follower lepas tu .insyaAllah ~

Anna King said...

tau xpe yunk oii.. kau selalu buat aku tertunggu2 entry terbaru dari kau... nak bagi semua orang pon jadi rindu ketat2 kat kau kan... hahahaa...

Aida Azryn said...

Hape2 pun aida still anggap wan sbg otai.. hehe.. ;D

FarhanaDr said...

Eh jap jap.. Jalan2 ke belog yang dichentai ke??? I termasuk sekali laa gitu.. Haha.. =p

Cahaya Yang Riang Gembira.. ;)

lea said...

samala! ko berblog tahun 2008
tapi follower tak sampai beribu pun
sedih betul

mie said...

wow!!
makin maju nampaknya..
try la join remaja...
ahhahaaa

Azmi said...

nasib baik tak de lagi budu masin sama macam aku...haha..........

Oasis said...

saya pun tak pernah search yang sama dgn blog sendiri...rasanya ada la yg sama kut. hehehe

teruskan berblog. chaiyok2.

i am S!L4H.. said...

hoho. sy ad jmpe jgk. name blog die tembikaisusu jgk. tp die x aktif pon. ngeee

Anonymous said...

xkisah follower x byk konon...

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com