Wednesday, February 23, 2011

GIVE AWAY : "KATA KAU!"

Tarikh tutup: 12 tengah hari pada 28/2/ 2011



Buat kali kedua ku memeriahkan Give Away si Edy ini.. Sebelum ini Give Away: Aku Busuk... Kali ini Give Away: Kata Kau!


Disebabkan keunikan give away dia pada kali ini, tertarik untuk ku ingin mencubanya... Jika anda ingin tahu syarat-syarat dan hadiahnya sila klik Give Away: Kata Kau!


Selepas ku selak-selak, intai-intai entri dia yang lepas-lepas... Ku berkenan pulak dengan gambar ini.. Ku akan menyambung dialog En. Edy itu.. Dengarkan..



JEBON: Kelas statement ko maria.. Ada aku kesah! Janji aku puasssss!


Lengkap 10 patah kata kan? Perkataan Jebon itu tak termasuklah sebab itu menggambarkan dialog Jebon yang tengah bercakapkan.. So " Kata Kau" pulak bagaimana mengenai dialog ku? Unik/Kreatif/Lucu ke FUUUYOOO?? hahaha... FUUUYOOO tak termasuk dalam kategori Edy ini lah.. hehe


Selesai sudah tugasannya mudah bukan.. Sekarang ku ingin tag seorang rakan.. Ku memilih:

PIPOQ



bisik buzz: Suka sup ekor dan Suka makan kotey lembu direbus sehingga hempuk lalu dicicah dengan cili sos.. nyam..nyam... (^_^)

SALAM FUUUYOOO~





Comments (19)

On February 23, 2011 at 12:26 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhhh unk sekali dialog itewwwww.... good luck untuk kamu....

aku pun baru nak menyinggah blog dia ni

 
On February 23, 2011 at 1:00 AM , Mr.IX said... [Reply to comment]

leh try usha2 gak GA ni wat modal update...hhuhu

 
On February 23, 2011 at 1:13 AM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

SUKE SLOGAN TU!!!


KELAS FUUUYOOOOO

 
On February 23, 2011 at 1:13 AM , mie said... [Reply to comment]

wow!!
gud luck!!
hehehhee

 
On February 23, 2011 at 2:18 AM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Mata terlekat kat bisik buzz.. Hahaha.. :p

 
On February 23, 2011 at 2:26 AM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

hahaa...

same ad farhana!!

bisik buzz tetiba terpaku.. heee

 
On February 23, 2011 at 2:48 AM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

pergh! gudluck! ;D

 
On February 23, 2011 at 5:42 AM , mye said... [Reply to comment]

goodluck r mr.wan..
haha

 
On February 23, 2011 at 6:12 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

apa2 pun wan, goodluck k!

bleh dapat hadiah kobau!muahahahahaha

 
On February 23, 2011 at 7:32 AM , lea said... [Reply to comment]

kotey lembu???

erkkkkk

 
On February 23, 2011 at 8:48 AM , Edy Zaidi said... [Reply to comment]

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

 
On February 23, 2011 at 9:17 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

lembu tu sengal

 
On February 23, 2011 at 10:58 AM , pipoq said... [Reply to comment]

eh..aku ke yang kene tag tu ? ahahaha..TQ la kerana mengetag diriku..nanti ku pikirkan samada nak join ke tak..

 
On February 23, 2011 at 11:17 AM , Biela Sapine said... [Reply to comment]

Haha. Janda ku janda mu juaa lah kann

 
On February 23, 2011 at 4:01 PM , mR.sYaH said... [Reply to comment]

hahah.. semoga menang.. fuh! unik sekali..

 
On February 23, 2011 at 5:59 PM , ika said... [Reply to comment]

gud luck ! hehe .

 
On February 23, 2011 at 6:41 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

gud luck!!

tapi wan, rasa nya kalau lembu lagii sekor tuh amek janda yang lgi sekor bagus jugak..
tak pernah tengok lembu jadi hantu.

kankankankankan...

 
On February 25, 2011 at 7:27 AM , MIZZ SUE said... [Reply to comment]

gud luck tau

 
On March 1, 2011 at 12:23 PM , leyzajamil said... [Reply to comment]

all the best!!