Wednesday, February 23, 2011

GIVE AWAY : "KATA KAU!"

Tarikh tutup: 12 tengah hari pada 28/2/ 2011



Buat kali kedua ku memeriahkan Give Away si Edy ini.. Sebelum ini Give Away: Aku Busuk... Kali ini Give Away: Kata Kau!


Disebabkan keunikan give away dia pada kali ini, tertarik untuk ku ingin mencubanya... Jika anda ingin tahu syarat-syarat dan hadiahnya sila klik Give Away: Kata Kau!


Selepas ku selak-selak, intai-intai entri dia yang lepas-lepas... Ku berkenan pulak dengan gambar ini.. Ku akan menyambung dialog En. Edy itu.. Dengarkan..



JEBON: Kelas statement ko maria.. Ada aku kesah! Janji aku puasssss!


Lengkap 10 patah kata kan? Perkataan Jebon itu tak termasuklah sebab itu menggambarkan dialog Jebon yang tengah bercakapkan.. So " Kata Kau" pulak bagaimana mengenai dialog ku? Unik/Kreatif/Lucu ke FUUUYOOO?? hahaha... FUUUYOOO tak termasuk dalam kategori Edy ini lah.. hehe


Selesai sudah tugasannya mudah bukan.. Sekarang ku ingin tag seorang rakan.. Ku memilih:

PIPOQ



bisik buzz: Suka sup ekor dan Suka makan kotey lembu direbus sehingga hempuk lalu dicicah dengan cili sos.. nyam..nyam... (^_^)

SALAM FUUUYOOO~





19 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhhh unk sekali dialog itewwwww.... good luck untuk kamu....

aku pun baru nak menyinggah blog dia ni

Mr.IX said...

leh try usha2 gak GA ni wat modal update...hhuhu

DanieL AdiE said...

SUKE SLOGAN TU!!!


KELAS FUUUYOOOOO

mie said...

wow!!
gud luck!!
hehehhee

FarhanaDr said...

Mata terlekat kat bisik buzz.. Hahaha.. :p

SyahmiFikri said...

hahaa...

same ad farhana!!

bisik buzz tetiba terpaku.. heee

AiDa AzRyN said...

pergh! gudluck! ;D

mye said...

goodluck r mr.wan..
haha

FaizalSulaiman said...

apa2 pun wan, goodluck k!

bleh dapat hadiah kobau!muahahahahaha

lea said...

kotey lembu???

erkkkkk

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

::FAIZ FARISH:: said...

lembu tu sengal

pipoq said...

eh..aku ke yang kene tag tu ? ahahaha..TQ la kerana mengetag diriku..nanti ku pikirkan samada nak join ke tak..

Biela Sapine said...

Haha. Janda ku janda mu juaa lah kann

mR.sYaH said...

hahah.. semoga menang.. fuh! unik sekali..

ika said...

gud luck ! hehe .

dyna syamsuri said...

gud luck!!

tapi wan, rasa nya kalau lembu lagii sekor tuh amek janda yang lgi sekor bagus jugak..
tak pernah tengok lembu jadi hantu.

kankankankankan...

MIZZ SUE said...

gud luck tau

leyzajamil said...

all the best!!

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com