Thursday, December 16, 2010

FUUUYOOO... LIHATLAH DUNIA!

jap jap jap nak jerit... FUUUYOOOOOOOOO... ku MENANG!! no 2 MENANG jugakkan?? silver kot.. haha.. melalui contest Qarl MY 15.. ku telah mendapat no 2.. hadiah dia ialah 1 tiket ke parti ulang tahun ke 4 SENSASI BUDIEY yang femes tu.. tapi 1 nak ajak korang teman pun tidak boleh macam mana??? ermm tak pe lah korang telan jelah air liur tu ye.. huhu.. sesiap yang ketinggalan MY 15 (sila tengok sini ye)

dengan pose
BANTAL BUSUK tu kot dapat no 2.. kalau ku tayangkan benda-benda dalaman KONPEM, SAH, MUKTAMAD no 1.. wakakakakaka.. apa-apa pun TAHNIAH kepada semua pemenang ye "KITA SEMUA PEMENANG TIADA PENGALAH"

seterusnya dengan TERKEJUT walapun ku tidak dapat menang hadiah pertama untuk contest qarl iaitu untuk mendapatkan header free.. tapi ku berasa sangat-sangat beruntung sebab ada orang bermurah hati MENAJA HEADER BARU untuk ku.. FUUUUUYOOOOOO.. insan itu bernama SUHAIDA see bertapa mulianya hatinya free je kot.. perh!

tu dia...

so kesempatan ini wan nak buat ucapanlah sedikit kepada dua insan ini iaitu Qarl dan Sue

"JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA QARL DAN SUE.. WAN TAK SANGKAT PUN ( kesat air mata) hahaha..WAN TERHARU, GEMBIRA, SEBAK, SENDU SEMUALAH BILA MENDAPAT TAHU PERKARA INI.. TERIMA KASIH.. THANK YOU, XIE-XIE, WUMAN NANDERAN, SYUKRAN JAZILAN, ARIGATO OGAZAIMASU.. LIHATLAH DUNIA! (tunjuk trofi) hahaha.. akhir kata anda, anda, anda, dan anda semua memang FUUUYOOOOOOO..."



AKHIR KATA MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA MEMANG FUUUYOOO!

30 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congrate yee!!!

::FAIZ FARISH:: said...

ni mesti bagi rasuah Qarl ni, kan? Mcm mana blh menang ni? ha, jawap... (Nada Dengki) hahahahaha

FaizalSulaiman said...

tahniah wan!

betul2 fuyooooooooooooooo nehhh

hysman said...

perghhh..
no.2 tu ok bai dr tak dpt no langsung..
hahaa..
congrat der...

Qarl said...

haha

nnt parti tu g sama2.

Qarl said...

i rasa lah juries tu sume suke bantal busuk u kot! haha

Biela Sapine said...

tahniah, wink wink ;)

malaysia menang woo woo 2 - 0, hek

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

malaysia boleh;D

tahniah buat anda juga sbg penyokong!

Mra Mastura said...

huhuk
ni lenkali nk post dgn bntal busyuk gak ah!

congratz abg wan :)

Azmer Lias said...

thniah2!!!
patot b'terima kasih kt bantal busuk tu..
hahaha :P

SyahmiFikri said...

wa... selamat berpartii..

tahniah yer...

FUYOOOO utk ko.. hahaha

FarhanaDr said...

Hamboiiii kanda wannn.. Nak tayang apenye??? Haip haip!! Private and confidential hokeyyyy.. :p

Tahniah!! Kalau jumpe artis fofular mintak cop jari okeyhhh..

mizz sue said...

same2 dik..sebab adik baik..tu akak bg free..tp xde lah cantik..biase2 ajer

qasehraihan said...

waa..dpt adiah header dr sue..gud2..thniah..akak dh folow awak..dtgla folow akak ugek yer..keep in touch

AiDa AzRyN said...

whoa! tahniah2! @_@
aida tak join pun yang tu.. sbb aida tak tahu hape nak described 15 perkara pasal aida.. adeh.. >.<

DanieL AdiE said...

TAHNIAH DUDE!!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/special-delivery-by-afiq.html

E.d.Y said...

tahniah..tp kenapa letak kecik sngt..kasi la besar sikit

SHaRZ said...

berkat pendapat ak kn....?berjaya gak..ko kne uat ucapan tahniah secara terbuka kt ak ni...

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

Hello...thanks kerana sudi komen di blog saya...;-)

mie said...

makin murah rezeki nampak..
bagus2...

syuwai skr said...

memang fuuuy00ooo..haha

tahniah yew ^^

pipoq said...

fuuyooo wan..
aku takde la jeles sangat sebab ko dapat nombor dua je..
tapi sikit sikit jeles gak la sebab ko dapat dua hadiah..
aku rasa kalo ko dapat nombor tiga mesti dapat tiga hadiah lak..hehehe..

ape pun, fuuyooo..tahniah..

Eazy Izzuddin said...

wah menang
congrats yee
xD

Layans~
Terlalu Istimewa

NICK IRFAN said...

tahnuiah! cnti headeer tu..

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

tgk je blog u..dengan tiba2 saya berkata..."FUUYOOO"

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

tahniahhhh no 2 pun dah kira bagus tuuu... dapat gi parti buihhhhh... oooppppssss...

Malaysia menang besar 2 0 dahsyat gak kali ni ye

DanieL AdiE said...

anda telah ditag!

http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/giveaway-tahun-pertama-bersama-cik.html

nora said...

tipu lah
cam tak caye je
ko yg claim diri ko menang kan
sebenanye ko x menag pun kan kan kan

iskandarzulkarn9 said...

fuyoohhh!
menjerit dengan sekuat hati..
haha

Wan Gerrard said...

jom tengok lagi 26hb ni bro..huhuhu

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com