Thursday, December 16, 2010

FUUUYOOO... LIHATLAH DUNIA!

jap jap jap nak jerit... FUUUYOOOOOOOOO... ku MENANG!! no 2 MENANG jugakkan?? silver kot.. haha.. melalui contest Qarl MY 15.. ku telah mendapat no 2.. hadiah dia ialah 1 tiket ke parti ulang tahun ke 4 SENSASI BUDIEY yang femes tu.. tapi 1 nak ajak korang teman pun tidak boleh macam mana??? ermm tak pe lah korang telan jelah air liur tu ye.. huhu.. sesiap yang ketinggalan MY 15 (sila tengok sini ye)

dengan pose
BANTAL BUSUK tu kot dapat no 2.. kalau ku tayangkan benda-benda dalaman KONPEM, SAH, MUKTAMAD no 1.. wakakakakaka.. apa-apa pun TAHNIAH kepada semua pemenang ye "KITA SEMUA PEMENANG TIADA PENGALAH"

seterusnya dengan TERKEJUT walapun ku tidak dapat menang hadiah pertama untuk contest qarl iaitu untuk mendapatkan header free.. tapi ku berasa sangat-sangat beruntung sebab ada orang bermurah hati MENAJA HEADER BARU untuk ku.. FUUUUUYOOOOOO.. insan itu bernama SUHAIDA see bertapa mulianya hatinya free je kot.. perh!

tu dia...

so kesempatan ini wan nak buat ucapanlah sedikit kepada dua insan ini iaitu Qarl dan Sue

"JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA QARL DAN SUE.. WAN TAK SANGKAT PUN ( kesat air mata) hahaha..WAN TERHARU, GEMBIRA, SEBAK, SENDU SEMUALAH BILA MENDAPAT TAHU PERKARA INI.. TERIMA KASIH.. THANK YOU, XIE-XIE, WUMAN NANDERAN, SYUKRAN JAZILAN, ARIGATO OGAZAIMASU.. LIHATLAH DUNIA! (tunjuk trofi) hahaha.. akhir kata anda, anda, anda, dan anda semua memang FUUUYOOOOOOO..."



AKHIR KATA MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA MEMANG FUUUYOOO!

Comments (30)

On December 16, 2010 at 1:26 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

congrate yee!!!

 
On December 16, 2010 at 1:31 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

ni mesti bagi rasuah Qarl ni, kan? Mcm mana blh menang ni? ha, jawap... (Nada Dengki) hahahahaha

 
On December 16, 2010 at 1:36 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

tahniah wan!

betul2 fuyooooooooooooooo nehhh

 
On December 16, 2010 at 2:07 PM , hysman said... [Reply to comment]

perghhh..
no.2 tu ok bai dr tak dpt no langsung..
hahaa..
congrat der...

 
On December 16, 2010 at 2:17 PM , Qarl said... [Reply to comment]

haha

nnt parti tu g sama2.

 
On December 16, 2010 at 2:17 PM , Qarl said... [Reply to comment]

i rasa lah juries tu sume suke bantal busuk u kot! haha

 
On December 16, 2010 at 2:45 PM , Biela Sapine said... [Reply to comment]

tahniah, wink wink ;)

malaysia menang woo woo 2 - 0, hek

 
On December 16, 2010 at 3:47 PM , FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply to comment]

malaysia boleh;D

tahniah buat anda juga sbg penyokong!

 
On December 16, 2010 at 3:59 PM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

huhuk
ni lenkali nk post dgn bntal busyuk gak ah!

congratz abg wan :)

 
On December 16, 2010 at 4:00 PM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

thniah2!!!
patot b'terima kasih kt bantal busuk tu..
hahaha :P

 
On December 16, 2010 at 4:28 PM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

wa... selamat berpartii..

tahniah yer...

FUYOOOO utk ko.. hahaha

 
On December 16, 2010 at 5:10 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Hamboiiii kanda wannn.. Nak tayang apenye??? Haip haip!! Private and confidential hokeyyyy.. :p

Tahniah!! Kalau jumpe artis fofular mintak cop jari okeyhhh..

 
On December 16, 2010 at 5:34 PM , mizz sue said... [Reply to comment]

same2 dik..sebab adik baik..tu akak bg free..tp xde lah cantik..biase2 ajer

 
On December 16, 2010 at 6:46 PM , qasehraihan said... [Reply to comment]

waa..dpt adiah header dr sue..gud2..thniah..akak dh folow awak..dtgla folow akak ugek yer..keep in touch

 
On December 16, 2010 at 7:03 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

whoa! tahniah2! @_@
aida tak join pun yang tu.. sbb aida tak tahu hape nak described 15 perkara pasal aida.. adeh.. >.<

 
On December 16, 2010 at 9:10 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

TAHNIAH DUDE!!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/special-delivery-by-afiq.html

 
On December 16, 2010 at 10:19 PM , E.d.Y said... [Reply to comment]

tahniah..tp kenapa letak kecik sngt..kasi la besar sikit

 
On December 17, 2010 at 1:06 AM , SHaRZ said... [Reply to comment]

berkat pendapat ak kn....?berjaya gak..ko kne uat ucapan tahniah secara terbuka kt ak ni...

 
On December 17, 2010 at 1:53 AM , SANDRA AZWAN: Fashion Designer said... [Reply to comment]

Hello...thanks kerana sudi komen di blog saya...;-)

 
On December 17, 2010 at 4:45 AM , mie said... [Reply to comment]

makin murah rezeki nampak..
bagus2...

 
On December 17, 2010 at 9:00 AM , syuwai skr said... [Reply to comment]

memang fuuuy00ooo..haha

tahniah yew ^^

 
On December 17, 2010 at 11:22 AM , pipoq said... [Reply to comment]

fuuyooo wan..
aku takde la jeles sangat sebab ko dapat nombor dua je..
tapi sikit sikit jeles gak la sebab ko dapat dua hadiah..
aku rasa kalo ko dapat nombor tiga mesti dapat tiga hadiah lak..hehehe..

ape pun, fuuyooo..tahniah..

 
On December 17, 2010 at 11:42 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

wah menang
congrats yee
xD

Layans~
Terlalu Istimewa

 
On December 17, 2010 at 12:14 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

tahnuiah! cnti headeer tu..

 
On December 17, 2010 at 4:06 PM , SANDRA AZWAN: Fashion Designer said... [Reply to comment]

tgk je blog u..dengan tiba2 saya berkata..."FUUYOOO"

 
On December 17, 2010 at 6:28 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

tahniahhhh no 2 pun dah kira bagus tuuu... dapat gi parti buihhhhh... oooppppssss...

Malaysia menang besar 2 0 dahsyat gak kali ni ye

 
On December 17, 2010 at 9:55 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

anda telah ditag!

http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/giveaway-tahun-pertama-bersama-cik.html

 
On December 17, 2010 at 10:43 PM , nora said... [Reply to comment]

tipu lah
cam tak caye je
ko yg claim diri ko menang kan
sebenanye ko x menag pun kan kan kan

 
On December 19, 2010 at 10:55 AM , iskandarzulkarn9 said... [Reply to comment]

fuyoohhh!
menjerit dengan sekuat hati..
haha

 
On December 21, 2010 at 1:32 PM , Wan Gerrard said... [Reply to comment]

jom tengok lagi 26hb ni bro..huhuhu