Tuesday, May 09, 2017

Top 5 Pasangan Selebriti Ibarat Belangkas

Assalammualaikum & salam sejahtera

Kali ini ku nak kongsikan artis yang suka berkepit 24 jam macam belangkas eh eh eh ko tak rimas ke? Macam lah korang je bercinta please lah!

Eh eh eloo ku bukan bergosip ataupun mengata orang maksud ku adalah artis yang diuruskan oleh suami atau isteri merekalah. Ouch so sweet! Ialah mana tak sweet pergi mana-mana berdua je kalau duduk hotel pun tak payah asing sekali sahaja senangkan.


Izzu Islam telah diuruskan oleh isterinya, Awin. Berkahwin pada 2 June 2013. Dikhabarkan sudah bercinta sebelum bergelar artis lagi.


Seterusnya Mark Adam penyanyi yang berasal daripada Filipina ini yang kini semakin popular dengan lawak-lawak pelat bahasa melayunya itu telah diuruskan oleh isterinya, Izan


Hisyam Hamid kenal? ala yang dulu belakon cerita Abang Bomba dan drama rantaian di astro Memori Cinta Suraya.. Tahu ke tidak?? Kalau masih blur-blur pergi search di You Tube.. Hisyam juga menggunakan khidmat isterinya sebagai pengurusnya. Hebatkan isteri-isteri ini, urus suami, urus rumah, urus kerja, urus anak pun boleh.


Artis seterusnya yang diuruskan oleh isterinya sendiri adalah Keith Foo iaitu Kean Ramon sama cantik sama padan. Selepas drama Ariana Rose, Keith Foo macam sudah perlahan aktiviti lakonannya. Why? come on Keith Foo buat come back! 


Selalu kita tengok isteri menjadi manager suami tapi kali ini korang dapat tahu juga suami jadi manager isteri. Siapa lagi dan tak bukan Anzalna Nasir artis yang rambut kepuk-kepuk itu. Untunglah. Paling ku suka lakonan anzalna dalam drama Memori Cinta Suraya. Love it!


Mimie dan Jojie menguruskan adik meraka iaitu Misha Omar dan Ella. Kalau jadi manager artis ini mereka dapat cover medical, hospital atau kwsp tak? eh! bye

No comments:

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com