Thursday, February 21, 2013

FUUUYOOO... KUALA SELANGOR SUDAH MAJU!

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia


Inilah kemeriahan yg korang dapat lihat apabila kami bertemu.. Ye alhamdulilah Sabtu lepas kami berkesempatan bertemu semula dek kerana membuak-buak rasa rindu antara satu sama lain.

Semua ini berlaku di Kuala Selangor. Ya di Kuala Selangor korang ingat Kuala Selangor itu tak maju ke? tak ada pusat hiburan ke? Eloo Kuala Selangor bukan macam dulu lagi ok.. Ku pun rasa teruja sebab Kuala Selangor sekarang ini sudah ada wayang, pusat boling, pusat karaoke, shopping mall, hotel setaraf 2-3 bintang dan paling best parking dia masih free lagi ok.. Kalau kat KL nak cari free parking?? ehemm memang sedihlahkan.. Untukku "Kuala Selangor Sudah Maju". Tempatnya sudah boleh duduk setaraf ala-ala bandar Seksyen 7, Shah Alam da kot.

Ok fine tutup cerita pasal Kuala Selangor. Kita sambung pasal aktiviti kita orang. Lebih kurang jam 2 petang selepas solat Zohor, kami terus check in di pusat karaoke KARA Zone..  Seramai 11 orang join aktiviti ini.. Untuk berlaku adil dan saksama kami melakukan games.. Iya la kalau tak buat games mestilah ada yg malu-malu kucing nak nyanyi, ada yg tak mahu nyanyilah so kalau buat game semua kena nyanyi kan? haha


Walaupun bukan turn kita orang tapi kita orang bagi sokongan padu pada mereka untuk nyanyi bersama gitu.. ahaha


Kebetulan Khal baru sahaja menyambut ulang tahun lahirnya so kami pun buatlah suprise untuknya


Bila dia menyanyi tibebe


Kek pun sampai.. Zass dia terus tiup ok tak sempat habiskan dulu nyanyi boleh? haha




Antara barisan yg "menyumbangkan" lagu pada hari itu..


Kalau ada pertandingan persembahan terbaik kamilah juara pada hari itu ok! haha

Setelah selesai berhibur dan solat Asar di rumah Qarl, perut pun sudah bergelodak bagai so kami pergi makan di Aroma Ikan Bakar, Jeram


Tips: Jika terasa ingin ke sini, sila buat tempahan lebih awal dulu takut-takut nanti sia-sia je pergi tak ada tempat dan terus balik.. huhu



Ini antara menu-menu yg kami melantak.. Terima kasih kepada En. Hamzani dan En Amir Rayyan yg sudi menaja makan malam kami.. Semoga kalian di murahkan lagi rezeki.. Amin.


Sempatlah bergambar kenang-kenangan di tepi pantai.. 


Akhir kata jom karok lagi! ^_^






bisik buzz: Ketika senang kita mudah mendapat kawan, ketika susah kita mudah mengenal kawan yg benar-benar ikhlas, pilihlah kawan yg bijak


SALAM FUUUYOOO~

                        

Comments (10)

On February 21, 2013 at 11:49 AM , Udez said... [Reply to comment]

xperasan pn kuala selangor dh maju?ekeke..

 
On February 21, 2013 at 8:13 PM , WAHIDA ALIAS said... [Reply to comment]

seronoknya tengok.serious meriahh.

 
On February 23, 2013 at 4:06 PM , onie said... [Reply to comment]

peh peh peh.....aroma ikan bakar tu mabeles

 
On March 1, 2013 at 5:17 AM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

aku tertarik kat pic menyanyi duet ala2 misha omar ngan jac tu jer.. hahaha...

 
On March 3, 2013 at 6:24 AM , Anonymous said... [Reply to comment]

An interesting discussion is worth comment. There's no doubt that that you should publish more on this subject, it might not be a taboo matter but generally people don't speak about these issues.

To the next! Kind regards!!

my web blog - pizza food cooking games

 
On March 10, 2013 at 6:33 PM , dz zain said... [Reply to comment]

WAH....happening nmpak!!!...cendol bakar kat kuala selangor tu pon best!!

 
On March 18, 2013 at 11:09 AM , ch000tz axoera ヅ said... [Reply to comment]

hamboiiiiiii senonottttttnyaaa...sampai lupa nak hapdate blog dah kan heheh

 
On March 27, 2013 at 12:53 PM , tenku butang said... [Reply to comment]

teman lapo.. ternampak menu2 yg korang mkn 2..!!

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee..

http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

 
On April 13, 2013 at 10:49 AM , Batu Adventure said... [Reply to comment]

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

 
On September 8, 2013 at 3:47 PM , Anonymous said... [Reply to comment]

fisrt time datang sini.. hahaha.. apasal muka ikan tu macam tu?? lawak la.. hahaa