Monday, October 29, 2012

FUUUYOOO.. MR.WAN BLOGGER PILIHAN


Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia



" Korban Cita-Cita, Reda Ketentuan Ilahi "



Siapa beli akhbar Utusan Malaysia Sabtu (27 Oktober 2012)yg lepas angkat tangan?? Yeahh sapa yg beli ku sayang gilo sapa tak beli tak sayang ehhhh hahaha.. Ada sedia maklum ada yg belum dimaklumkan, ini ku nak maklumlah ini yg FUUUYOOO... MR.WAN menghiasi ruangan blogger pilihan dalam sisipan .COM (Citra Orang Muda). 

FUUUYOOO apa boleh ku katakan di sini, ini adalah satu kenangan yang paling indah, manis dan hebat dalam diari hidupku.. Sejujurnya ini kali pertama ku di temuramah oleh wartawan malah blog FUUUYOOO MR.WAN dan tuan punya diri sendiri pun dapat keluar paper perhh bangga siot.. haha Al maklumlah blog ku ini tak seberapa mana pun jika nak dibandingkan blog yg femes-femes lain tu kan? Dahlah follower ku tak sampai 1000 pun walaupun sudah menjangkau 4 tahun berblog tapi diberi peluang alhamdulilah.. Ada peluang apa lagi sapulah.. haha

Di kesempatan ini ku nak ucapakan terima kasih kepada rakan baik ku Hizami tidak kerana dia tidaklah blog ku di Utusan Malaysia dialah menjadi orang perantara dan jugak terima kasih kepada wartawan Utusan Azlina yg sudi menemuramah ku.. Ku juga nak ucapkan jutaan terima kasih kepada anda-anda semua yang sudi beli paper, baca, like di fb/twitter. Terima kasih atas keprihatinan anda semua.. Haiih banyak sangat ucapan terima kasihnya macam menang award la pulak.. puii haha



Terima kasih warga fb (nick name: Syazwan Rahman )



Terima kasih warga instagram ( nick name: syazwan_rahman )



Thanks Eazy



Terima kasih Aida di twitter ( nick name: syazwan_rahman)


Sesiapa yg terlepas membaca atau membeli anda boleh baca di sini.


(klik pada gambar)






bisik buzz: Ada tawaran model, berlakon or penyanyi tak? kbai

SALAM FUUUYOOO~




                       

13 comments:

FaizalSulaiman said...

terbaikla wan!!!

moga terus berblogging okeh :)

Zac Rega said...

Untungnyaa!! Tahniah :)

aqmalazmi said...

hahaha.. kemain wey ! nak juga boleh?? #ehhh ! HAHAHAHAH

nasir hamzah said...

Tahniah pada tuan blog.. semoga terus berjaya...

Fariehan Ibrahim said...

wahhhh! da jd retis yu'ollss! haha ;D
sy tumpang bangga jd blogger. hihi

zul said...

fuyyoooo...maantopp...

salam kenal...

::FAIZ:: said...

retis

Alams Legacy said...

tahniah wan.....ada bace minggu lepas tgk mcm kenal

Joe_Hans said...

So, dah masuk paper nie, jangan dok malas2 lagi nak updated blog yer wan... hahaha

Edy Fee said...

best giler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
tahniah sangat2.....sekali masuk paper wooo....1 page penuh...mmg ccun la...bila la aku nak jd mcm ni

Liquid said...

waa... glemer mr wan kita neh.... nak sain... ehehehe.

chemay said...

okay jeles.
T___T

btw tahniah masuk paper.
moga lepas ni makin aktif berbelogg.
ehemm\>.<

Mat Som said...

Tahniah sdra.....hebat.
Semoga terus sukses

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com