Monday, October 29, 2012

FUUUYOOO.. MR.WAN BLOGGER PILIHAN


Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia



" Korban Cita-Cita, Reda Ketentuan Ilahi "



Siapa beli akhbar Utusan Malaysia Sabtu (27 Oktober 2012)yg lepas angkat tangan?? Yeahh sapa yg beli ku sayang gilo sapa tak beli tak sayang ehhhh hahaha.. Ada sedia maklum ada yg belum dimaklumkan, ini ku nak maklumlah ini yg FUUUYOOO... MR.WAN menghiasi ruangan blogger pilihan dalam sisipan .COM (Citra Orang Muda). 

FUUUYOOO apa boleh ku katakan di sini, ini adalah satu kenangan yang paling indah, manis dan hebat dalam diari hidupku.. Sejujurnya ini kali pertama ku di temuramah oleh wartawan malah blog FUUUYOOO MR.WAN dan tuan punya diri sendiri pun dapat keluar paper perhh bangga siot.. haha Al maklumlah blog ku ini tak seberapa mana pun jika nak dibandingkan blog yg femes-femes lain tu kan? Dahlah follower ku tak sampai 1000 pun walaupun sudah menjangkau 4 tahun berblog tapi diberi peluang alhamdulilah.. Ada peluang apa lagi sapulah.. haha

Di kesempatan ini ku nak ucapakan terima kasih kepada rakan baik ku Hizami tidak kerana dia tidaklah blog ku di Utusan Malaysia dialah menjadi orang perantara dan jugak terima kasih kepada wartawan Utusan Azlina yg sudi menemuramah ku.. Ku juga nak ucapkan jutaan terima kasih kepada anda-anda semua yang sudi beli paper, baca, like di fb/twitter. Terima kasih atas keprihatinan anda semua.. Haiih banyak sangat ucapan terima kasihnya macam menang award la pulak.. puii haha



Terima kasih warga fb (nick name: Syazwan Rahman )



Terima kasih warga instagram ( nick name: syazwan_rahman )



Thanks Eazy



Terima kasih Aida di twitter ( nick name: syazwan_rahman)


Sesiapa yg terlepas membaca atau membeli anda boleh baca di sini.


(klik pada gambar)






bisik buzz: Ada tawaran model, berlakon or penyanyi tak? kbai

SALAM FUUUYOOO~




                       

Comments (13)

On October 29, 2012 at 12:37 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

terbaikla wan!!!

moga terus berblogging okeh :)

 
On October 29, 2012 at 4:13 PM , Zac Rega said... [Reply to comment]

Untungnyaa!! Tahniah :)

 
On October 29, 2012 at 7:27 PM , aqmalazmi said... [Reply to comment]

hahaha.. kemain wey ! nak juga boleh?? #ehhh ! HAHAHAHAH

 
On October 29, 2012 at 7:59 PM , nasir hamzah said... [Reply to comment]

Tahniah pada tuan blog.. semoga terus berjaya...

 
On October 29, 2012 at 7:59 PM , Fariehan Ibrahim said... [Reply to comment]

wahhhh! da jd retis yu'ollss! haha ;D
sy tumpang bangga jd blogger. hihi

 
On October 30, 2012 at 2:31 PM , zul said... [Reply to comment]

fuyyoooo...maantopp...

salam kenal...

 
On October 30, 2012 at 2:46 PM , ::FAIZ:: said... [Reply to comment]

retis

 
On November 1, 2012 at 2:23 PM , Alams Legacy said... [Reply to comment]

tahniah wan.....ada bace minggu lepas tgk mcm kenal

 
On November 4, 2012 at 5:05 PM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

So, dah masuk paper nie, jangan dok malas2 lagi nak updated blog yer wan... hahaha

 
On November 5, 2012 at 9:37 AM , Edy Fee said... [Reply to comment]

best giler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
tahniah sangat2.....sekali masuk paper wooo....1 page penuh...mmg ccun la...bila la aku nak jd mcm ni

 
On November 15, 2012 at 6:28 PM , Liquid said... [Reply to comment]

waa... glemer mr wan kita neh.... nak sain... ehehehe.

 
On December 6, 2012 at 3:53 AM , chemay said... [Reply to comment]

okay jeles.
T___T

btw tahniah masuk paper.
moga lepas ni makin aktif berbelogg.
ehemm\>.<

 
On December 8, 2012 at 8:50 PM , Mat Som said... [Reply to comment]

Tahniah sdra.....hebat.
Semoga terus sukses