Monday, October 29, 2012

FUUUYOOO.. MR.WAN BLOGGER PILIHAN


Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia



" Korban Cita-Cita, Reda Ketentuan Ilahi "



Siapa beli akhbar Utusan Malaysia Sabtu (27 Oktober 2012)yg lepas angkat tangan?? Yeahh sapa yg beli ku sayang gilo sapa tak beli tak sayang ehhhh hahaha.. Ada sedia maklum ada yg belum dimaklumkan, ini ku nak maklumlah ini yg FUUUYOOO... MR.WAN menghiasi ruangan blogger pilihan dalam sisipan .COM (Citra Orang Muda). 

FUUUYOOO apa boleh ku katakan di sini, ini adalah satu kenangan yang paling indah, manis dan hebat dalam diari hidupku.. Sejujurnya ini kali pertama ku di temuramah oleh wartawan malah blog FUUUYOOO MR.WAN dan tuan punya diri sendiri pun dapat keluar paper perhh bangga siot.. haha Al maklumlah blog ku ini tak seberapa mana pun jika nak dibandingkan blog yg femes-femes lain tu kan? Dahlah follower ku tak sampai 1000 pun walaupun sudah menjangkau 4 tahun berblog tapi diberi peluang alhamdulilah.. Ada peluang apa lagi sapulah.. haha

Di kesempatan ini ku nak ucapakan terima kasih kepada rakan baik ku Hizami tidak kerana dia tidaklah blog ku di Utusan Malaysia dialah menjadi orang perantara dan jugak terima kasih kepada wartawan Utusan Azlina yg sudi menemuramah ku.. Ku juga nak ucapkan jutaan terima kasih kepada anda-anda semua yang sudi beli paper, baca, like di fb/twitter. Terima kasih atas keprihatinan anda semua.. Haiih banyak sangat ucapan terima kasihnya macam menang award la pulak.. puii haha



Terima kasih warga fb (nick name: Syazwan Rahman )



Terima kasih warga instagram ( nick name: syazwan_rahman )



Thanks Eazy



Terima kasih Aida di twitter ( nick name: syazwan_rahman)


Sesiapa yg terlepas membaca atau membeli anda boleh baca di sini.


(klik pada gambar)






bisik buzz: Ada tawaran model, berlakon or penyanyi tak? kbai

SALAM FUUUYOOO~




                       

Thursday, October 25, 2012

FUUUYOOO... KORBAN

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia


Untuk para blogger sekalian, ku ingin mengucapkan


Kalau Ekor, Perut, Kaki dan Kepala lembu taknak roger k ku nak..






bisik buzz: Jangan lupa beli Utusan Malaysia pada hari Sabtu ini ya ^_^

SALAM FUUUYOOO~




Friday, October 19, 2012

FUUUYOOO... I LOVE BRUNEI

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia


Semakin rindu semakin asyik ah! ah! ah! rindu tak rindu tak? Kesempatan ke Miri pada tempoh hari atas urusan kerja kebetulan ada ruang-ruang hari yang free ku menggagahkan diri masuk Brunei! Yeah! Perjalanan Miri ke Brunei mengambil masa dalam 2 jam lebih..

Sapa tak tahukan yang Brunei terkenal dengan kekayaan iaitu EMAS.. Boleh dikatakan semua akan bersaluti dengan emas.. Untunglah sapa dapat orang Brunei kan? huhu


I Love Brunei


Ini adalah arca yang terdapat di jeti perkampungan air



Hotel Empire Brunei sangat tersergam indah memang FUUUYOOO lah!


Pantai di Hotel Empire sangat-sangt indah!


Sambil berjalan sambil on9 melihat blog awak awak awak ler..



Pulau dia sangat cantik ok~!


Istana Sultan Brunei


Masjid Jame'asr Hassanil Bolkiah


Kubahnya disaluti emas sangat FUUUYOOO~


Surat khabar Brunei


Ini pula adalah banggunan alat kebesaran di Raja iaitu The Royal Regalia Building. Di dalam bangunan ini adanya bermacam-macam alat kebesaran di raja di masa pertabalan, hari keputeraan, sambutan hari kebangsaan dan hari perkahwinan baginda malah ada juga di pamirkan hadiah-hadiah yang diterima daripada pemimpin luar negara



Antara alat kebesaran sultan Brunei


Ini pula kampung air tak sempat nak ke sana just ambil gambar dari jauh je


Tenang~


Selamat Tinggal Brunei Semoga Kita Berjumpa Lagi





bisik buzz: Sambil Bekerja Sambil Bercuti

SALAM FUUUYOOO~
                        

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com