Friday, September 21, 2012

FUUUYOOO.. LANGKAWI OH LANGKAWI

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia


Bulan Syawal sudah melabuhkan tirai bermakna rumah terbuka sudah closed! Alhamdulilah boleh control balik diet ku.. Kali ini ku bukan nak cerita pasal rumah terbuka tapi pasal percutian ceewah percutian la sangat bekerja sambil berjalan boleh statement macam tu? haha 


Langkawi je pun

Sudah hampir 5 tahun ku tak menjejakkan kaki di sini last masa di matrikulasi negeri sembilan dulu lawatan sambil belajar katanya.. Tapi kali ini bekerja sambil bercuti boleh? hahaha


First time naik cable car Langkawi


tali cable car ini mempunyai jarak 919.5 meter ye




Impian ku naik ke atas akhirnya tercapai jugak.. Alahmdulilah

First time ku tengok di tv semasa rancangan Trek Selebriti waktu ketika dulu. Masa tu memang mengeletek ku nak pergi akhirnya sampai juga. Tapi sedikit kecewa sebab masa ku pergi hujan so tak sempat lepak lama di atas


Pemanadangan dari atas weee


selama 3 hari 2 malam ku di Langkawi Bayview telah menjadi tempat istirehat ku.. Service terbaik!


JPJ Langkawi tempat tugasan ku..


Tanpa kereta sewa tak sah kalau da sampai Langkawi ini kan? so ku sewa Honda City. Tak dapat beli, dapat sewa pun jadilahkan. Tapi Vios lagi best! ^_^


Mujur jadual ku di Langkawi sampai Jumaat kiranya orang berpusu-pusu masuk Langkawi, ku berpusu-pusu keluar so tidaklah berebut naik jeti.. haha


Barang yang sempat di borong *koyak* >.<


Selamat tinggal Langkawi~


bisik buzz: twitter ~ syazwan_rahman

SALAM FUUUYOOO~
                        

4 comments:

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

seronok lah tapi nmpk mcm berjalan lebih dr keje ni he he

Ad Rifza said...

Fuyyooo coti2 Mesia laa dia..Best2..Langkawi..lama tak gi..eheh..

Nur Husna Mohamad Jamil said...

wah...seronok nyer g langkawi..da lame xpegi..*jom follow saye http://ciknunaspecky.blogspot.com/ TQ :)

Dba Ghani said...

wan oit!! perh.. lama x jenguk kawan aku sorang ni..
dari dulu kerjaya model.. skrag?? buat ape?! soryy laa.. bz,, nak msg hang pun x lepas dan sempat.. seput je ada.. heeee.. waiting ur reply!! nd drop to my blog! c yaaaa

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com