Wednesday, August 15, 2012

FUUUYOOO... SAMPUL RAYA!

Tidak sampai 5 hari lagi kita akan menyambut Hari Raya.. InsyAllah.. So apa persiapan anda semua? baju sudah siap? kuih da beli? langsir sudah tukar? perabot sudah beli? ahaa tapi untuk entri kali ini bukan nak cakap benda itu tapi nak cakap pasal Sampul Raya.. Memang menjadi kelaziman di hari raya kita akan memberikan duit raya pada anak-anak kecil kan? 

Dulu masa ku dapat duit raya first sekali ku akan tengok sampul raya dia.. ada yang cantik ku akan simpan yang buruk ku akan koyakkan.. haha tapi selalunya sampul raya yang cantik dalam dia pun cantik isi dia.. hehe

Untuk tahun ini ku ada beberapa sampul raya untuk di kongsi bersama anda.. Ada yang ku dapat daripada office, kakak ku, pusat membeli belah dan orang bagi.. Ada design menarik dan ada juga design yang sendu.. huhu


Ini sampul raya daripada pihak Heitech Padu tempat ku bekerja.. So far ku rasa cantik sebab warna-warni


Sampul raya di team JPJ untuk sistem baru MySIKAP.. Oren menjadi tema


Ini sampul daripada Maybank.. Yang warna kuning itu tahun lepas punya tahun ini warna hijau agak sendu sikit design dia.. sori Maybank


CIMB group punya sampul ku pinjam gambar ini daripada rakan baik ku sendiri.. CIMB punya pun biasa-biasa sahaja kan?


Sampul daripada Maxis.. Hijau jugak ermm korang rasa cantik ke?


Sampul raya daripada Ariani.. Yess warna yang di ketengahkan agak menarik dan ceria kan?


Dan akhir sekali sampul raya daripada SOGO.. setelah banyak berbelanja di Sogo kenalah pau sampul kan? 
Mengetengahkan corak batik kan? not bad 


So mari kita packing duit raya.. yeah!! haha sejujurnya tahun ini tahun pertama ku akan memberikan kepada orang-orang istimewa.. Alhamdulilah rezeki lebih apa salahnya dikongsikan bersama di samping kita berzakat kan? siapa "orang istimewa" itu? ahaa biarlah rahsia.. huhu





bisik buzz: duit raya tahun ini je ku sudah habiskan kira-kira RM800 >.<

SALAM FUUUYOOO~
















Comments (17)

On August 15, 2012 at 2:37 PM , Aien Alien said... [Reply to comment]

tengok sampul cantik..isi pun kenalah cantik wan. hehe.


selamat hari raya :)

 
On August 15, 2012 at 3:44 PM , missSenget said... [Reply to comment]

yg cimb tu cntik..!

sbb ade kilat2.. haha..

psst: mintak duit raya tuan rumah..!

 
On August 15, 2012 at 3:48 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Wan..sedekahkan sedikit sampul kat adie..

xde ni..huwaa...

 
On August 15, 2012 at 4:09 PM , syuwai said... [Reply to comment]

fuuuyooooooo... hehe
bnyknya sampul :)

 
On August 15, 2012 at 5:47 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

agak2 patik bole dpt x dri wan fuyooo???

 
On August 15, 2012 at 8:13 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

nak duit raya leh? haha

 
On August 15, 2012 at 10:09 PM , pipoq said... [Reply to comment]

fuuyooo..uncle wan, nak dua..hahaha

 
On August 15, 2012 at 10:35 PM , Hans said... [Reply to comment]

ku dapat 1 jer
dari Bank Islam
hahaha

 
On August 15, 2012 at 11:37 PM , ::BudakaCamaTa:: said... [Reply to comment]

maxis pny sampul last year pny better dari dis year...dis year tak cantik sgt...last year kraetif..

 
On August 16, 2012 at 12:02 AM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

Lawa-lawa lah!.

dapat gak sampul free. Sekarang macam susah dapt free ah sampul. dapat pun sukit jeeeeee.

 
On August 16, 2012 at 4:28 PM , Hafizin Jamil said... [Reply to comment]

haha..dah kerja kena duit raya pula kan??hehe

 
On August 16, 2012 at 5:38 PM , izzad bahruddin said... [Reply to comment]

cantik!masukkan rm10 dlm sampul n postkan kat saya!eh! hahaha
selamat hari raya!

 
On August 16, 2012 at 8:49 PM , Hizami Rahim said... [Reply to comment]

macam2 sampul!
entri yg sangat menarik!
syabas wan!
:D

 
On August 16, 2012 at 9:05 PM , Edy Fee said... [Reply to comment]

wah banyak kad raya..nak duit aye.hehe

 
On August 17, 2012 at 2:50 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

untung lah..haha..mai sini duet raya..

 
On August 18, 2012 at 9:41 AM , FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply to comment]

ya ampun, banyaknya sampul. taknk kirim untuk fifi ke satu sampul???

 
On August 24, 2012 at 1:50 PM , aDfeez said... [Reply to comment]

nk offer diri tuk jadi penerima duiit raya blh x? hahahaha :P