Monday, August 27, 2012

FUUUYOOO... RAYA OH RAYA!

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia


Selamat Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin ku ucapkan buat kaki-kaki blogger dan juga para peminat ku cewah..  Kita 0-0 k.. Seperti tahun-tahun sebelumnya ku akan beraya di kampung ku iaitu KL sahaja.. sedihkan? almaklumla tak ada kampung huhu..Tapi yang bestnya tahun ini semua keluarga sebelah bondaku berkumpul di rumah ku.. Sebab apa best? sebabnya hanya sekali penat je masak hanya nasi impit, kuah kacang, masak lodeh, rendang, lemang, ketupat, lontong, palas,kek etc..Tak macam sebelum ini, setiap kali meka datang kena masak sampai tak tahu menu apa nak dimasaknya.. haha 

Bercerita mengenai hari raya apa warna teman baju raya anda di hari raya pertama erk? ada tak sama macam saya? Kuning? yeahh sama sep sep sep.. kehkeh


memilih untuk berbaju melayu versi Johor pada tahun ini..



kain from Jakel, Jahitan from Terence Tailoring 

Perancangan memakai kuning bukanlah disebabkan parti Bersih ok dan jugak bukan part birthday Ziana Zain tu ok tapi memang sudah termaktub 6 bulan sebelum raya lagi ok..

Terimalah posing-posing raya dari ku sapa tak suka pejamkan mata sahaja ok..








Ini pula ku bersama hero dan heroin tercinta


Meka inilah yang selalu mengembirakan, membahagiakan, memperhabiskan dan menyakitkan hati ku.. haha acu sayang anda~~

 keluarga En Ab Rahman (tidak termasuk kakak ku)


Nenekda tercinta


sibling yg masih bujang dan single


pria terhebat~


Uda & Dara


Akhir kata ku ingin menyusun 10 jari sekali lagi memohon maaf atas ketelanjuran dan terkasar bahasa ku sepanjang penulisan ku di blog ini.. Selamat Hari Raya kepada anda semua..








bisik buzz: twitter ~ syazwan_rahman




SALAM FUUUYOOO RAYA~



                        

                       

Comments (11)

On August 27, 2012 at 10:47 PM , Fuad Amin said... [Reply to comment]

salam aidilfitri...wah...hensemnya wan...pakai baju raye stail johor...mehla singgah blog sy...www.cfuad.blogspot.com...sy dh follow wan...

 
On August 28, 2012 at 12:27 AM , pipoq said... [Reply to comment]

bila la agaknya encik wan kita ni nak berposing berdua ye ?

selamat hari raya untuk wan sekeluarga..

 
On August 28, 2012 at 9:51 AM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Kelas gambar yang last!

Selamat hari Raya Wan...

 
On August 28, 2012 at 9:59 AM , ::FAIZ:: said... [Reply to comment]

pic last baju pmpn tu mcm baju kawen

 
On August 28, 2012 at 11:09 AM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

kaler kuning nampak naik la wan..
nice..
kain pun jakel kau..
kelas..

 
On August 28, 2012 at 12:02 PM , missSenget said... [Reply to comment]

kain jenis ape eh..? nnmpk cntik..



psst: duit raya bang..?

 
On August 29, 2012 at 2:26 AM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

tertarik ngan gambar yg last!! woot3!!! hahaha..selamat hari raya wan...

 
On August 29, 2012 at 4:14 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhh.. dah ada twitter sekarang? hoho. dah follow dah! ^^

 
On September 2, 2012 at 12:01 PM , syafiqakarim said... [Reply to comment]

amboi.
kachak betei abam.
nak num pon boleh?hiks

 
On September 3, 2012 at 2:32 PM , ┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said... [Reply to comment]

dato siti da buat open house "dato" wan bila lagi?hehe

 
On September 7, 2012 at 2:31 PM , Edy Fee said... [Reply to comment]

siap gantung kat lampu.heheeeh lighting cntik