Assalammualaikum dan salam sejahtera pada kamu kamu kamu semua.. FUUUYOOO lama sudah ku tak update... ahhhh sorry sorry sorry k.. 

Ok tanpa membuang masa, membuang tenaga ayuh lihat gambar dibawah ini..


Tadaaa!!! ini bukan model Ar-Rayyan Kids dan juga bukan duta Ar-Rayyan Kids tapi ini semua adalah


Sempena Gathering Iftar kali ke-4!! Yup sudah 4 tahun dilaksanakan tradisi ini.. Alhamdulilah setiap tahun perbezaan lokasi dan pertambahan rakan.. Syukur.


Jika tahun pertama dibuat secara kecil-kecilan iaitu di Taman Tasik Perdana yang lebih kurang dalam 20 orang blogger, kali kedua dibuat di rumah Amir Rayyan di Sec 7 Shah Alam, kali ketiga di teratak Amir Rayyan di Putrajaya dan kali ini momentumnya lebih besar lagi di rumah teres 2 tingkat yang terletak di Kelana Jaya.. Alhamdulilah terima kasi kepada Ar-Rayyan Kids yang sudi menaja lokasi pengambaraan kami.. ceewah..


 Dari ruang tamu hingga ke tangga pun kami sempat berposing sebagai tanda kenang-kenangan katanya. haha





Inilah dia
wajah-wajah ceria,
wajah-wajah pembakar semangat,
wajah-wajah ikatan persahabatan,
wajah-wajah rahsia hati
membentuk 1 wajah. 1 inspirasi. 1 ukhuwah.
terjalin antara kami!
FUUUYOOO...hebat tak?




jurugambar: Adam Arjuna aka Senseofviews Photography


bisik buzz: ada lagi ceritanya tunggu k.

SALAM FUUUYOOO RAMADHAN~

Comments (13)

On August 7, 2012 at 5:48 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

salam kenal2 semua
xD

 
On August 7, 2012 at 5:51 AM , Nabil Aizat Abdul Rahman said... [Reply to comment]

jadi duta pon okay wan.. ;)

 
On August 7, 2012 at 8:09 AM , missSenget said... [Reply to comment]

uiyoo...

meriahnya..! cantik2 + kacak2..

 
On August 7, 2012 at 8:20 AM , Fie Omar said... [Reply to comment]

Meriah betul event ni kan wan.
Fuyoo dapat jumpa wan fuyoo gak akhirnya.
tak sempat borak2. hehe

 
On August 7, 2012 at 8:40 AM , PUAN SUE said... [Reply to comment]

wah...meriah! jeles akak

 
On August 7, 2012 at 9:35 AM , iKhRam said... [Reply to comment]

meriahnyer
mcm dah raya hahaha

 
On August 7, 2012 at 11:40 AM , amir aizat said... [Reply to comment]

meriah3 ! hehe

 
On August 7, 2012 at 11:47 AM , fareezsaidin said... [Reply to comment]

seronoknye!

 
On August 7, 2012 at 1:18 PM , pipoq said... [Reply to comment]

cerianya anak anak kat ar-rayyan kids tu..hehehe

 
On August 7, 2012 at 8:58 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

meriah nya ! jelessss tengok.

 
On August 8, 2012 at 8:38 AM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

wow...fuyooo.... thanks dik...;)

 
On August 11, 2012 at 3:03 PM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

selamat hari raya wan..

lama x jengok..
blog makin majuuu

 
On August 13, 2012 at 9:46 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

mmg hebat tebaboommmm!!!