Tuesday, August 07, 2012

FUUUYOOO... 1 WAJAH. 1 INSPIRASI. 1 UKHUWAH TERJALIN

Assalammualaikum dan salam sejahtera pada kamu kamu kamu semua.. FUUUYOOO lama sudah ku tak update... ahhhh sorry sorry sorry k.. 

Ok tanpa membuang masa, membuang tenaga ayuh lihat gambar dibawah ini..


Tadaaa!!! ini bukan model Ar-Rayyan Kids dan juga bukan duta Ar-Rayyan Kids tapi ini semua adalah


Sempena Gathering Iftar kali ke-4!! Yup sudah 4 tahun dilaksanakan tradisi ini.. Alhamdulilah setiap tahun perbezaan lokasi dan pertambahan rakan.. Syukur.


Jika tahun pertama dibuat secara kecil-kecilan iaitu di Taman Tasik Perdana yang lebih kurang dalam 20 orang blogger, kali kedua dibuat di rumah Amir Rayyan di Sec 7 Shah Alam, kali ketiga di teratak Amir Rayyan di Putrajaya dan kali ini momentumnya lebih besar lagi di rumah teres 2 tingkat yang terletak di Kelana Jaya.. Alhamdulilah terima kasi kepada Ar-Rayyan Kids yang sudi menaja lokasi pengambaraan kami.. ceewah..


 Dari ruang tamu hingga ke tangga pun kami sempat berposing sebagai tanda kenang-kenangan katanya. haha





Inilah dia
wajah-wajah ceria,
wajah-wajah pembakar semangat,
wajah-wajah ikatan persahabatan,
wajah-wajah rahsia hati
membentuk 1 wajah. 1 inspirasi. 1 ukhuwah.
terjalin antara kami!
FUUUYOOO...hebat tak?




jurugambar: Adam Arjuna aka Senseofviews Photography


bisik buzz: ada lagi ceritanya tunggu k.

SALAM FUUUYOOO RAMADHAN~

13 comments:

Eazy Izzuddin said...

salam kenal2 semua
xD

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

jadi duta pon okay wan.. ;)

missSenget said...

uiyoo...

meriahnya..! cantik2 + kacak2..

Fie Omar said...

Meriah betul event ni kan wan.
Fuyoo dapat jumpa wan fuyoo gak akhirnya.
tak sempat borak2. hehe

PUAN SUE said...

wah...meriah! jeles akak

iKhRam said...

meriahnyer
mcm dah raya hahaha

amir aizat said...

meriah3 ! hehe

fareezsaidin said...

seronoknye!

pipoq said...

cerianya anak anak kat ar-rayyan kids tu..hehehe

dyna syamsuri said...

meriah nya ! jelessss tengok.

Amir Rayyan said...

wow...fuyooo.... thanks dik...;)

khairul akmal bin azman said...

selamat hari raya wan..

lama x jengok..
blog makin majuuu

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

mmg hebat tebaboommmm!!!

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com