Tuesday, June 12, 2012

FUUUYOOO... BOTAK ITU MENAWAN

Salam hari Selasa.. Yuuuhuuu imej baru!!!

ko gila imej macam ini g kerja... bukan..


ahaa ini pun bukan..tapi...


mesin ketam no 3

Amacam? kehkeh masuk ini sudah 3 kali ku botak..


Kali pertama pada tahun 2010 sebab ku dapat Dekan pointer 3.75 so ku botak.. Kali kedua Dekan gak 3.80 so botak lagi.. so kali ini botak bukan sebab dapat Dekan or Bonus pun (naik x banyak) haha tapi saja2.. Dengan cuaca panas tambah pulak rambut ku agak rosak sudah so Botaklah jawabnya! haha




bisik buzz: hidup perlu ada perubahan barulah tak boring.. kehkeh

SALAM FUUUYOOO~





21 comments:

is_isaac said...

untunglah leh botak..lalala~

pipoq said...

fuuyooo...tak cukup lagi tu wan..pakai la mesin ketam no 1 punya..baru la anggun..

DanieL AdiE said...

Hai ABG AARON!

cik lala said...

hahaha..botak mmg menawan...

missSenget said...

tetap kacak..!

haha..

missSenget said...

tetap kacak..!

haha..

Fariehan Ibrahim said...

perghh nmpk lebih kemas dan ganteng! :D

ikaa sharin said...

hensemmm :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sesuai laaa jadik botak...

Yuni Aisyah said...

wah botak cmnie lg macho..hikhik

dyna syamsuri said...

wan, botak lg smart ah.:)

Aida Azryn said...

fuyoooooooooo.. dah botak! okay comel! ;P

iKhRam said...

teringat dulu tahun 2009
botakkan kepala sebab panas jugak..

sekali letrik tak de..
semua orang kipas2 badan..

tiba2 lecture tnya..?

"ikhram, awat hang dok kipah kepala..??

kene kipas, kalau tak peluh menitik2..

apapun,
mr wan nmpak smart la kalau botak.. kemas..

Cik Yatt said...

yatt lgi suke lelaki tak botak.heee..

ADfeez said...

hungtunglaaarrrr ~ :P

Bazilah said...

Assalamualaikum! Tumpang lalu, nak bagitau ni ade pertandingan Lose Weight Challenge, boleh menang sampai rm1000 woh! Best!

Edy Fee said...

mcm2 stail la.hehehe gemapk

Hafizin Jamil said...

botak licin la wan.baru power..haha

nurkaloi said...

Haha style rmbt no.2 tu wan..dah cm balung aym :-P hehe

Pezol Stylez said...

jgn lupa tgok entry terbaru..suprise

http://pezolstylez.blogspot.com

izzad bahruddin said...

haha. kacak2

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com