Thursday, April 12, 2012

FUUUYOOO.. CUBA TRY TEST 4S SYAZWAN!

Assalammualaikum. FUUUYOOOO seiyes hampir 3 minggu ku tak update blog ku kan? demmm.. Penat + Sibuk = Malas .. Sebenarnya banyak entri ku nak kongsikan tapi disebabkan ku selalu outstation dan tidak ada masa untuk mengedit gambar last-last tak update aduhhh..Maaf ya..

Untuk entri kali ini ku mahu kongsikan kegembiraan dan keseronokkan apabila Iphone 4S sudah berada digenggaman ku.. Alahamdulilah berkat hasil duit gaji ku, dapat juga ku merasa smartphone.. Baru nak merasa kenikmatannya apabila sudah rasa, FUUUYOOO hebat, mudah, cepat dan canggih! hehe

Putih menjadi pilihan ku

Alahamdulilah sejak ku memiliki Iphone 4S, kerja ku lebih mudah untuk tengok email, untuk apply claim dan paling penting sekali dapat berinteraksi dengan anda semua tanpa mengira tempat dan waktu di fb mahupun di blog kan?? kehkeh

 Cuba Try Test (mampuih kalau cikgu bahasa baca ni) 4S Syazwan



Jika sudah ada smartphone sah-sahlah battery cepat habis kan? so untuk langkah berjaga-jaga ku gagahkan juga beli external battery supaya lebih mudah untuk cas.. Yoobao yang memiliki kebesaran 11200watt kapisitinya dapat memudahkanku untuk cas dimana jua anda berada..

Iphone 4S and Samsung Tab 10.1 

Bagi ku Android Samsung tab 10.1 dan Iphone 4S mempunyai banyak perbezaannya.. Ku sudah memiliki kedua-duanya so ku boleh simpulkan kedua-duanya begitu berbeza.. Kedua-duanya mempunyai kelainan tersendiri.. Seiyes! Yang mana pilihan hati ku? sudah tentu kedua-duanya.. haha 

Antara kelebihan Iphone 4S adalah dari segi OS, ketepatan apabila taip, susah diserangi virus,nampak eksklusif  etc..

Android Samsung tab 10.1 pula mudah download, lebih besar,tak perlu patahkan sim card etc..


Jom Whats app and iMessage jom ^_^

Kenapa ku tak beli Blackberry sebab tiada model S..  S for Samsung.. S for 4S.. S for Syazwan tak gitu?? hahahaha



Ku rasa sampai disini dahulu coretan ku untuk kali ini.. InsyAllah akan update lebih kerap lagi..








bisik buzz: Bermula hari ini ku akan outstation ke Utara selama seminggu! >.<
SALAM FUUUYOOO~







16 comments:

syazwani 'atiqah said...

wah....iphone 4s...xmampu lg..

QASEH ALYN said...

mmng Fuyoooo!!

is_isaac said...

untunglahhh!

Cik Yatt said...

wah untung la..untung la... S..untung la..haha ..jeles nie..takpe..kite blaja lgi..mmpu tngok jer..huhu.. eh samsung tab tu brape eh harga?

pipoq said...

ya..insyaAllah diharap akan update lebih kerap lagi ye encik wan..hehehe

Umie Artoqiemie said...

sumpah jealous

wekkkk *tongue out*

FarhanaDr said...

Okayyy.. Tak sabar nak kerja jugak camni.. Nak rembat apa patut.. :)

SpidermanHere said...

Pergh, untunglah! Lina nak beli, tp tunggu spm habis dulu, hikhik

ayie said...

ok nampaknya klu ada duit lebih nak beli iphone 4s.. nampak best guna

Zurina Hj.Zainal said...

salam kenal....wah...ada iphone 4s...masyuk....

dyna syamsuri said...

wan, beli iphone berapa?? kalau beli dua, mintak satu. HAHA
impian kot nak pakai iphone 4s. tahniahhhhh

Aien Alien said...

nak S aje...mentang2 ler nama ko Syazwan...HAHA


*hari tu jumpa Aimi ea? untunglah outstation jalan2 terjumpa kawan...hehe

farhana said...

Hanya mampu beli iPod 4 je =P
Alhamdulillah...hee

MEGAT ISKANDAR ZULKARNAIN said...

datang mlwat sni..lame x dtg...wa bz terukk..haha
perghhh jd blogger retis daa...hik3

ADfeez said...

waaa untglaaaa wan!!! nk jugak lah :P

c'axoera ヅ said...

ada yg tak kena kat sini hehehehe dah pakai iphone kena lah pakai ipadd hahaha baru betul :p

ps: say no to android kekeke

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com