Thursday, April 12, 2012

FUUUYOOO.. CUBA TRY TEST 4S SYAZWAN!

Assalammualaikum. FUUUYOOOO seiyes hampir 3 minggu ku tak update blog ku kan? demmm.. Penat + Sibuk = Malas .. Sebenarnya banyak entri ku nak kongsikan tapi disebabkan ku selalu outstation dan tidak ada masa untuk mengedit gambar last-last tak update aduhhh..Maaf ya..

Untuk entri kali ini ku mahu kongsikan kegembiraan dan keseronokkan apabila Iphone 4S sudah berada digenggaman ku.. Alahamdulilah berkat hasil duit gaji ku, dapat juga ku merasa smartphone.. Baru nak merasa kenikmatannya apabila sudah rasa, FUUUYOOO hebat, mudah, cepat dan canggih! hehe

Putih menjadi pilihan ku

Alahamdulilah sejak ku memiliki Iphone 4S, kerja ku lebih mudah untuk tengok email, untuk apply claim dan paling penting sekali dapat berinteraksi dengan anda semua tanpa mengira tempat dan waktu di fb mahupun di blog kan?? kehkeh

 Cuba Try Test (mampuih kalau cikgu bahasa baca ni) 4S Syazwan



Jika sudah ada smartphone sah-sahlah battery cepat habis kan? so untuk langkah berjaga-jaga ku gagahkan juga beli external battery supaya lebih mudah untuk cas.. Yoobao yang memiliki kebesaran 11200watt kapisitinya dapat memudahkanku untuk cas dimana jua anda berada..

Iphone 4S and Samsung Tab 10.1 

Bagi ku Android Samsung tab 10.1 dan Iphone 4S mempunyai banyak perbezaannya.. Ku sudah memiliki kedua-duanya so ku boleh simpulkan kedua-duanya begitu berbeza.. Kedua-duanya mempunyai kelainan tersendiri.. Seiyes! Yang mana pilihan hati ku? sudah tentu kedua-duanya.. haha 

Antara kelebihan Iphone 4S adalah dari segi OS, ketepatan apabila taip, susah diserangi virus,nampak eksklusif  etc..

Android Samsung tab 10.1 pula mudah download, lebih besar,tak perlu patahkan sim card etc..


Jom Whats app and iMessage jom ^_^

Kenapa ku tak beli Blackberry sebab tiada model S..  S for Samsung.. S for 4S.. S for Syazwan tak gitu?? hahahaha



Ku rasa sampai disini dahulu coretan ku untuk kali ini.. InsyAllah akan update lebih kerap lagi..








bisik buzz: Bermula hari ini ku akan outstation ke Utara selama seminggu! >.<
SALAM FUUUYOOO~







Comments (16)

On April 12, 2012 at 9:04 AM , syazwani 'atiqah said... [Reply to comment]

wah....iphone 4s...xmampu lg..

 
On April 12, 2012 at 9:07 AM , QASEH ALYN said... [Reply to comment]

mmng Fuyoooo!!

 
On April 12, 2012 at 9:52 AM , is_isaac said... [Reply to comment]

untunglahhh!

 
On April 12, 2012 at 12:12 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

wah untung la..untung la... S..untung la..haha ..jeles nie..takpe..kite blaja lgi..mmpu tngok jer..huhu.. eh samsung tab tu brape eh harga?

 
On April 12, 2012 at 12:36 PM , pipoq said... [Reply to comment]

ya..insyaAllah diharap akan update lebih kerap lagi ye encik wan..hehehe

 
On April 12, 2012 at 1:03 PM , Umie Artoqiemie said... [Reply to comment]

sumpah jealous

wekkkk *tongue out*

 
On April 12, 2012 at 1:50 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Okayyy.. Tak sabar nak kerja jugak camni.. Nak rembat apa patut.. :)

 
On April 12, 2012 at 5:10 PM , SpidermanHere said... [Reply to comment]

Pergh, untunglah! Lina nak beli, tp tunggu spm habis dulu, hikhik

 
On April 12, 2012 at 8:40 PM , ayie said... [Reply to comment]

ok nampaknya klu ada duit lebih nak beli iphone 4s.. nampak best guna

 
On April 13, 2012 at 10:10 AM , Zurina Hj.Zainal said... [Reply to comment]

salam kenal....wah...ada iphone 4s...masyuk....

 
On April 17, 2012 at 4:11 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

wan, beli iphone berapa?? kalau beli dua, mintak satu. HAHA
impian kot nak pakai iphone 4s. tahniahhhhh

 
On April 20, 2012 at 12:50 PM , Aien Alien said... [Reply to comment]

nak S aje...mentang2 ler nama ko Syazwan...HAHA


*hari tu jumpa Aimi ea? untunglah outstation jalan2 terjumpa kawan...hehe

 
On April 23, 2012 at 11:35 PM , farhana said... [Reply to comment]

Hanya mampu beli iPod 4 je =P
Alhamdulillah...hee

 
On April 24, 2012 at 1:24 PM , MEGAT ISKANDAR ZULKARNAIN said... [Reply to comment]

datang mlwat sni..lame x dtg...wa bz terukk..haha
perghhh jd blogger retis daa...hik3

 
On April 29, 2012 at 3:34 AM , ADfeez said... [Reply to comment]

waaa untglaaaa wan!!! nk jugak lah :P

 
On May 16, 2012 at 3:50 PM , c'axoera ヅ said... [Reply to comment]

ada yg tak kena kat sini hehehehe dah pakai iphone kena lah pakai ipadd hahaha baru betul :p

ps: say no to android kekeke