Thursday, April 12, 2012

FUUUYOOO.. CUBA TRY TEST 4S SYAZWAN!

Assalammualaikum. FUUUYOOOO seiyes hampir 3 minggu ku tak update blog ku kan? demmm.. Penat + Sibuk = Malas .. Sebenarnya banyak entri ku nak kongsikan tapi disebabkan ku selalu outstation dan tidak ada masa untuk mengedit gambar last-last tak update aduhhh..Maaf ya..

Untuk entri kali ini ku mahu kongsikan kegembiraan dan keseronokkan apabila Iphone 4S sudah berada digenggaman ku.. Alahamdulilah berkat hasil duit gaji ku, dapat juga ku merasa smartphone.. Baru nak merasa kenikmatannya apabila sudah rasa, FUUUYOOO hebat, mudah, cepat dan canggih! hehe

Putih menjadi pilihan ku

Alahamdulilah sejak ku memiliki Iphone 4S, kerja ku lebih mudah untuk tengok email, untuk apply claim dan paling penting sekali dapat berinteraksi dengan anda semua tanpa mengira tempat dan waktu di fb mahupun di blog kan?? kehkeh

 Cuba Try Test (mampuih kalau cikgu bahasa baca ni) 4S Syazwan



Jika sudah ada smartphone sah-sahlah battery cepat habis kan? so untuk langkah berjaga-jaga ku gagahkan juga beli external battery supaya lebih mudah untuk cas.. Yoobao yang memiliki kebesaran 11200watt kapisitinya dapat memudahkanku untuk cas dimana jua anda berada..

Iphone 4S and Samsung Tab 10.1 

Bagi ku Android Samsung tab 10.1 dan Iphone 4S mempunyai banyak perbezaannya.. Ku sudah memiliki kedua-duanya so ku boleh simpulkan kedua-duanya begitu berbeza.. Kedua-duanya mempunyai kelainan tersendiri.. Seiyes! Yang mana pilihan hati ku? sudah tentu kedua-duanya.. haha 

Antara kelebihan Iphone 4S adalah dari segi OS, ketepatan apabila taip, susah diserangi virus,nampak eksklusif  etc..

Android Samsung tab 10.1 pula mudah download, lebih besar,tak perlu patahkan sim card etc..


Jom Whats app and iMessage jom ^_^

Kenapa ku tak beli Blackberry sebab tiada model S..  S for Samsung.. S for 4S.. S for Syazwan tak gitu?? hahahaha



Ku rasa sampai disini dahulu coretan ku untuk kali ini.. InsyAllah akan update lebih kerap lagi..








bisik buzz: Bermula hari ini ku akan outstation ke Utara selama seminggu! >.<
SALAM FUUUYOOO~







Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com