Monday, March 26, 2012

FUUUYOOO.. KU SAYANG KAMU!

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Tarik nafas.... Lepas... Tarik... Lepas.. Arhhh penat-penat, sibuk-sibuk haha.. Tanpa mengelenggahkan masa lagi ku mahu kongsikan detik manis semasa jamuan makan malam Heitech Padu especially JPJ Revamp team di Cyberview, Cyberjaya..

Pihak Heitech Padu menjemput Dayang Nurfaizah sebagai artis jemputan...

Along, Angah dan rakannya juga turut diundang memeriahkan majlis.. Selain itu Noni AF5 juga hadir sori gambar Noni tak ada haha



Gambar Dayang je banyak dalam kamera ku ni macam mana? haha Antara lagu yang didendangkan pada malam itu Seandainya Masih Ada Cinta..

Comel tak comel x? agagagaga





Ini adalah sebahagian rakan sekerja ku di Heitech Padu yang sama-sama berusaha keras menrialisasikan system baru di JPJ

Kami memiliki tone kulit yang sama Hitam Manis.. haha


Sekian sahaja coretan untuk kali ini..Ku Sayang Kamu ^_^




bisik buzz: Ingatkan belajar je sibuk, kerja pun lagi sibuk kot >.<


SALAM FUUUYOOO~

Comments (13)

On March 27, 2012 at 12:20 AM , pipoq said... [Reply to comment]

hehehe..baru tau ke ? tapi sibuk kerja lagi best dari sibuk belajar owh..

 
On March 27, 2012 at 9:14 AM , missSenget said... [Reply to comment]

tak mintak sign Dayang ke wan..?

 
On March 27, 2012 at 9:24 AM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

wow! dayang nurfaiah! huhu =____=

 
On March 27, 2012 at 9:25 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

fuyooooo !~ hehe. banyak gmbr dye ek. :3

 
On March 27, 2012 at 9:51 AM , QASEH ALYN said... [Reply to comment]

FUYOOOO....wan nie mmang slalu jmpa artis2 kan..best la dia...

 
On March 27, 2012 at 1:02 PM , Ejan Ahmad said... [Reply to comment]

amboih...suke nau ea wan....asal makin tembam??:P

 
On March 27, 2012 at 4:29 PM , Edy Fee said... [Reply to comment]

terbaik....idola kew? hehehe

 
On March 27, 2012 at 4:34 PM , is_isaac said... [Reply to comment]

kemainn! haha

 
On March 28, 2012 at 12:35 AM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

fuuuyooo untung la.untung la...untung la...

 
On March 28, 2012 at 8:04 PM , ayie said... [Reply to comment]

dayang sentiasa best and sexyyy

 
On March 29, 2012 at 12:44 AM , yad'z said... [Reply to comment]

minat dayang kah? hehe. theme merah.. mengelip mak ngah. huhu

 
On April 1, 2012 at 4:53 AM , SHaRKFiQ SSM said... [Reply to comment]

laa, apsal xtgkp gamba noni.. dh lama xtgk dy.. dy makin comel ke x?? hehehe...

ak mcm knl kwn ko yg ddk sblh ko tuh, dy ade kena mngena dgn kmpp x?? hehe..

btw, sori br reply comment ko last year tyme ak convo dulu, just have time to do so.. ;0

 
On April 10, 2012 at 4:35 AM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

setuju dgn pipoq, sibuk kerja lagi best dari sibuk belajar owh~ ;p

tema merah hitam gitu~ ^^