Monday, March 26, 2012

FUUUYOOO.. KU SAYANG KAMU!

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Tarik nafas.... Lepas... Tarik... Lepas.. Arhhh penat-penat, sibuk-sibuk haha.. Tanpa mengelenggahkan masa lagi ku mahu kongsikan detik manis semasa jamuan makan malam Heitech Padu especially JPJ Revamp team di Cyberview, Cyberjaya..

Pihak Heitech Padu menjemput Dayang Nurfaizah sebagai artis jemputan...

Along, Angah dan rakannya juga turut diundang memeriahkan majlis.. Selain itu Noni AF5 juga hadir sori gambar Noni tak ada haha



Gambar Dayang je banyak dalam kamera ku ni macam mana? haha Antara lagu yang didendangkan pada malam itu Seandainya Masih Ada Cinta..

Comel tak comel x? agagagaga





Ini adalah sebahagian rakan sekerja ku di Heitech Padu yang sama-sama berusaha keras menrialisasikan system baru di JPJ

Kami memiliki tone kulit yang sama Hitam Manis.. haha


Sekian sahaja coretan untuk kali ini..Ku Sayang Kamu ^_^




bisik buzz: Ingatkan belajar je sibuk, kerja pun lagi sibuk kot >.<


SALAM FUUUYOOO~

13 comments:

pipoq said...

hehehe..baru tau ke ? tapi sibuk kerja lagi best dari sibuk belajar owh..

missSenget said...

tak mintak sign Dayang ke wan..?

Aida Azryn said...

wow! dayang nurfaiah! huhu =____=

Mra Mastura said...

fuyooooo !~ hehe. banyak gmbr dye ek. :3

QASEH ALYN said...

FUYOOOO....wan nie mmang slalu jmpa artis2 kan..best la dia...

Ejan Ahmad said...

amboih...suke nau ea wan....asal makin tembam??:P

Edy Fee said...

terbaik....idola kew? hehehe

is_isaac said...

kemainn! haha

Cik Yatt said...

fuuuyooo untung la.untung la...untung la...

ayie said...

dayang sentiasa best and sexyyy

yad'z said...

minat dayang kah? hehe. theme merah.. mengelip mak ngah. huhu

SHaRKFiQ SSM said...

laa, apsal xtgkp gamba noni.. dh lama xtgk dy.. dy makin comel ke x?? hehehe...

ak mcm knl kwn ko yg ddk sblh ko tuh, dy ade kena mngena dgn kmpp x?? hehe..

btw, sori br reply comment ko last year tyme ak convo dulu, just have time to do so.. ;0

~SaL IjOu~ said...

setuju dgn pipoq, sibuk kerja lagi best dari sibuk belajar owh~ ;p

tema merah hitam gitu~ ^^

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com