Thursday, February 23, 2012

FUUUYOOO.. NYAMAN GILAK!

Kalau sebelum ini ku cerita tempat-tempat yang ku lawat di area Kuching Sarawak tapi kalu ini ku tayangkan menu-menu yang sempat ku nikmati sepanjang ku berada di Kuching Sarawak...

Sarawak memang terkenal dengan mee kolok kan? Untuk pertama kali ku rasa memang Terbaik!

Kalau datang Kuching tak singgah Top Spot memang rugi la.. Makanan di situ memang murah dan sedap!

Sop Japanese

Udang goreng bater

Ku tak tahu nama sayur ini tapi ia sangat sedap!

Licin! haha

Ayam penyet ternyata berbeza ayam penyet di KL.. Kalau di KL mereka goreng tapi di sana mereka bakar FUUUYOOO sedap!

Mee kolok goreng best!~

Kek Lapis Dayang Salhah



Jemput makan.. ^-^








bisik buzz: Makanan kat Kuching nyaman-nyaman gilak rasa nak makan agik ja..

SALAM FUUUYOO~




   

22 comments:

pipoq said...

kalau kat Sarawak, mee kol0k memang yang terbaekk..

shark said...

huh..
cambest jer g sarawak tue..

::FAIZ:: said...

Assalamualaikum, u make me lapar. hehehe...

FarhanaDr said...

Puteri Santubong Puteri Sejinjang, penjaga gunung negeri Sarawak.. Hehe.. :)

Seronoklah dia, perut pun kenyang.. :p

saya gemuk saya comel..^^ said...

osemmnye.sume sedap2=)

Aida Azryn said...

ayam penyet bakar? wahhhhhhhhhhhhh! terliur tahu tak!!! :B

QASEH ALYN said...

walawei....tergugat iman alyn...dah la posa hari nie....aduhai....

H.J said...

aku minat udang tu wan..haha..ranggup je nampak..kah3

Umar said...

ini memang.. FUUYOOO!

Cik Yatt said...

haha..nsib baek bru lepas mlantak pizza..klu tak..mleleh air liuq..hahaha

DanieL AdiE said...

Waaaaa....time ni lunch hour tetapi dek kesibukan x sempat kuar lunch n gatal tengok gambar2 makanan kat blog FUYOOOO nie memang TERBAIK la..

Bergendang terus perut nie...

c'axoera ヅ said...

wahhhhh macam sedappp!

FariehanIbrahim [LBC] said...

sedappppp nye tgk makanan2 tuuu...
arghhhh! *stress! :P

E Ja said...

sayur pucuk paku! da lame x jumpa sayur tu. sume fud kat atas ney nmpk sedappppp!!tensen tol!^^

lina said...

sayur tu nama dia pucuk midin.. mmg ada di sarawak jek sangat sedap arrrhhh rindu kamek ... lamak gilak sik balit kampung nanggar sedara kamek hehehehehehehe

Zac Rega said...

sedapp sesangatttt.
*pengsan ~

~SaL IjOu~ said...

harus sedap amat sampai licin sumenye~ ^^

ayie said...

woo meriah dgn makanan

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

walaweehhhh sedap2 nye mknan...

TiraPengemis said...

ulam raja kah?

nurkaloi said...

perut kaloi dah laa lapar niee
kasik tnjuk mknan lagi
adehhh memang podih

Juliet_iRa~" said...

teringin nak mkn mee kolok..

wuuuuu

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com