Wednesday, February 29, 2012

FUUUYOOO... DURIAN RUNTUH!

Salam buat anda semua..

Alahamdulilah rezeki.. 
Walaupun kalah dalam Persembahan Tebaik dan Vokal Terbaik dalam AJL 26
tapi ku tetap sebaris dengan Alyah dan Hafiz! hahahaha lol


Bulan ini ku sangat sibuk kerana akan sentiasa outstation.. 2 minggu ini ku akan berada sekitar JPJ Kuala Lumpur dan JPJ Selangor.. hoho










bisik buzz: Ini duit ADVANCE bukan duit ku sepenuhnya lagi.. harap maklum!


SALAM FUUUYOOO~






15 comments:

ayie said...

perghhhh..orang kayooooooooooooooooooooo

Aida Azryn said...

bak sikit duit! hahah.okbai! =________=

Hafizin Jamil said...

mantap..haha aku tak pernah ada duit sebanyak tu..haha..

eh..wan..kenapa aku bukak blog ni tak leh load full..kalo tak dia detect malware..hehe

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

wow..bleh blanja i lah camni.. :)

::FAIZ:: said...

tahniah, blh la blanje i. hehe

DanieL AdiE said...

Wan...kita kawan kan..??

*sambil kenyit mata..

FaizalSulaiman said...

perghhh banyaknya wan!

seriau tengok duit bebanyak neh

~SaL IjOu~ said...

jaga2 Mr Wan..nnt ada blogger g kidnap~ ;p

Juliet_iRa~" said...

wahhhhh kayooo..:)

heee..hye mr wan!dtg dr blog finaz ;p

psss : ada link y bw virus ni kat blog..cer cek n buang website tu..nt mesti ok..

mohd041011 said...

Boleh belanja kahwin ni hehe _+_+_

is_isaac said...

patutlah shopping sakan!
duit banyakkk!
untunggglahhh~

Mr. BLB said...

salam bro. lama x singgih blog ko. hehe. ehem bila nak belanja lg ni? haha

Juliet_iRa~" said...

ni dah ok ni?hee

xyah la bg tips camne nak remove virus kan?;p

c'axoera ヅ said...

nak sikit :D

frogos said...

wooo kayernyer bro...dapt mne duit bnyk ni.wat keje aper?ape@ hal singgahla blog sy..im newbie..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com