Wednesday, February 29, 2012

FUUUYOOO... DURIAN RUNTUH!

Salam buat anda semua..

Alahamdulilah rezeki.. 
Walaupun kalah dalam Persembahan Tebaik dan Vokal Terbaik dalam AJL 26
tapi ku tetap sebaris dengan Alyah dan Hafiz! hahahaha lol


Bulan ini ku sangat sibuk kerana akan sentiasa outstation.. 2 minggu ini ku akan berada sekitar JPJ Kuala Lumpur dan JPJ Selangor.. hoho










bisik buzz: Ini duit ADVANCE bukan duit ku sepenuhnya lagi.. harap maklum!


SALAM FUUUYOOO~






Comments (15)

On February 29, 2012 at 10:33 PM , ayie said... [Reply to comment]

perghhhh..orang kayooooooooooooooooooooo

 
On February 29, 2012 at 11:03 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

bak sikit duit! hahah.okbai! =________=

 
On February 29, 2012 at 11:54 PM , Hafizin Jamil said... [Reply to comment]

mantap..haha aku tak pernah ada duit sebanyak tu..haha..

eh..wan..kenapa aku bukak blog ni tak leh load full..kalo tak dia detect malware..hehe

 
On March 1, 2012 at 8:11 AM , Nabil Aizat Abdul Rahman said... [Reply to comment]

wow..bleh blanja i lah camni.. :)

 
On March 1, 2012 at 10:28 AM , ::FAIZ:: said... [Reply to comment]

tahniah, blh la blanje i. hehe

 
On March 1, 2012 at 4:17 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Wan...kita kawan kan..??

*sambil kenyit mata..

 
On March 1, 2012 at 7:18 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

perghhh banyaknya wan!

seriau tengok duit bebanyak neh

 
On March 3, 2012 at 7:36 AM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

jaga2 Mr Wan..nnt ada blogger g kidnap~ ;p

 
On March 4, 2012 at 1:34 PM , Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

wahhhhh kayooo..:)

heee..hye mr wan!dtg dr blog finaz ;p

psss : ada link y bw virus ni kat blog..cer cek n buang website tu..nt mesti ok..

 
On March 6, 2012 at 3:04 AM , mohd041011 said... [Reply to comment]

Boleh belanja kahwin ni hehe _+_+_

 
On March 7, 2012 at 12:05 PM , is_isaac said... [Reply to comment]

patutlah shopping sakan!
duit banyakkk!
untunggglahhh~

 
On March 13, 2012 at 4:42 PM , Mr. BLB said... [Reply to comment]

salam bro. lama x singgih blog ko. hehe. ehem bila nak belanja lg ni? haha

 
On March 13, 2012 at 11:33 PM , Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

ni dah ok ni?hee

xyah la bg tips camne nak remove virus kan?;p

 
On March 21, 2012 at 3:26 PM , c'axoera ヅ said... [Reply to comment]

nak sikit :D

 
On March 21, 2012 at 8:18 PM , frogos said... [Reply to comment]

wooo kayernyer bro...dapt mne duit bnyk ni.wat keje aper?ape@ hal singgahla blog sy..im newbie..