Wednesday, February 29, 2012

FUUUYOOO... DURIAN RUNTUH!

Salam buat anda semua..

Alahamdulilah rezeki.. 
Walaupun kalah dalam Persembahan Tebaik dan Vokal Terbaik dalam AJL 26
tapi ku tetap sebaris dengan Alyah dan Hafiz! hahahaha lol


Bulan ini ku sangat sibuk kerana akan sentiasa outstation.. 2 minggu ini ku akan berada sekitar JPJ Kuala Lumpur dan JPJ Selangor.. hoho










bisik buzz: Ini duit ADVANCE bukan duit ku sepenuhnya lagi.. harap maklum!


SALAM FUUUYOOO~






Thursday, February 23, 2012

FUUUYOOO.. NYAMAN GILAK!

Kalau sebelum ini ku cerita tempat-tempat yang ku lawat di area Kuching Sarawak tapi kalu ini ku tayangkan menu-menu yang sempat ku nikmati sepanjang ku berada di Kuching Sarawak...

Sarawak memang terkenal dengan mee kolok kan? Untuk pertama kali ku rasa memang Terbaik!

Kalau datang Kuching tak singgah Top Spot memang rugi la.. Makanan di situ memang murah dan sedap!

Sop Japanese

Udang goreng bater

Ku tak tahu nama sayur ini tapi ia sangat sedap!

Licin! haha

Ayam penyet ternyata berbeza ayam penyet di KL.. Kalau di KL mereka goreng tapi di sana mereka bakar FUUUYOOO sedap!

Mee kolok goreng best!~

Kek Lapis Dayang Salhah



Jemput makan.. ^-^








bisik buzz: Makanan kat Kuching nyaman-nyaman gilak rasa nak makan agik ja..

SALAM FUUUYOO~




   

Tuesday, February 14, 2012

FUUUYOOO.. KAMEK DA SAMPE KUCHING.. SI CAYAKAH?

Assalammualaikum.. Sihat? Ku baru lepas dijangkiti selesema.. Tapi alhamdulilah da baik da.. 2 entri sebelum ini ku telah paparkan gambar ku menaiki kapal terbang dan gambir Sarawak kan? so Entri kali ini ku mahu cerita sepanjang perjalanan ku ke Kuching Sarawak pada 12 Jan 2012 - 15 Jan 2012 yang lalu (baru nak update sebab SIBUK!) huhu

Tak sah kalau tak pose depan kuching ni kan simbolik la katanya.. padahal 1 kebetulan je sebab hotel ku depan tu je.. haha

Selama 4 hari 3 malam di Kuching ku telah menginap di Hotel Grand Margherita.. Company bayar ok la tuh! ahaha


Untuk pengetahuan korang ku ke sana atas dasar kerja bukanlah berjalan je.. Ku ke sana untuk meninjau


JPJ Kuching Sarawak


Ku ke sini untuk configure pc dan memantau traning jika ada masalah ku antara orang yang bertanggungjawab menyelesaikan masalah tu.. (bunyi macam gempak je kan? haha)


peserta JPJ yang terlibat



Panorama indah  di Kuching

 Satu perjalanan ke seberang RM 0.50

 Berkesempatan melihat aksi kayuhan mereka..


Dewan Bandaraya Kuching

Sarikin sempadan Kalimantan tempat ini macam Padang Besar la tapi best panjang kot..



Kalau nak tahu orang Kuching semua rapeh-rapeh ya..


Rakan ku Lin yang telah banyak membantu ku sepanjang ku di Sarawak.. Dialah yang bawak ku pusing-pusing bandar Kuching.. haha 


Lelaki itu adalah bf dia.. Terima kasih Lin dan Arul..

korang memang Terbaik!


ini di namakan tak menang tangan.. beg tuk di bawa balik KL time ini memang tension dan menyesal sangat sebab beli barang banyak sangat.. huhu


Perjanalan pergi dan balik ku bersama Air Asia.. Mujur duduk Hot Seat tak payah beratur..hehe


Walaupun lelah sik rugi datang sitok...  haha





bisik buzz: Walaupun lelah sik rugi datang sitok.. Hari tok kamek nak balit KL, kelak kamek nak datang agik sitok..  Aok! ^_^

SALAM FUUUYOOO~




   

Wednesday, February 08, 2012

FUUUYOOO... WW# GAMBIR SARAWAK




bisik buzz: sapa pernah cuba? best x? >.<





   

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com