Wednesday, January 04, 2012

FUUUYOOO.. CORETAN KISAH MR.WAN 2011

Assalammualaikum Selamat Tahun Baru (boleh lagi kan?)..  Ini adalah rangkuman ku sepanjang tahun 2011 (haha lambat nak update)

Kisah Ku sepanjang 2011:

1.




Di awal tahun lepas blog FUUYOOO..MR.WAN berwajah baru.. untuk tahun ini masih mengekalkan lagi.. haha


2.


Di bulan Jan kami sekeluarga telah menerima orang baru iaitu Daris Silmi..

3.



Pada 20 Jan tahun lepas genaplah umur ku 23 tahun.. Ini lagi beberapa hari lagi da jadi 24 adehhhh..



4.




Selama 3 bulan ku duduk menganggur di rumah akhirnya ku telah dikurniakan kerja dia Heitech Padu.. Alahamdulilah


5.


Kamera yang ku idamkan selama ini Nikon D90 telah ku milikinya.. Alahamdulilah 


6.

Setelah ku mendapat kerja di Heitech Padu di cawangan Cyberjaya, ku dengan gigihnya membeli motor LC135 untuk memudahkan ku pergi ulang alik dari Cyberjaya ke Ampang..


7.


Alahamdulilah pada 19 Mei 2010 ku telah di kurniakan Ijazah dalam Konvokesyen ke 74..

8.

Pada 1 Ogos 2010 bersamaan 1 Ramadhan ku telah mengeluarkan sebuah kereta milik ku sendiri.. Alahamdulilah berkat duit simpanan dan duit kerja ku dapat merialisasikan impian ku memiliki sebuah kereta dengan hasil titik peluh ku..



Teater sepanjang 2011

1.


Teater Tun Mathathir 2

2.


Terima Kasih Cinta


3.



Badai Semalam


5.


Aladdin The Musical



Konsert sepanjang 2011

1.

Anugerah Juara Lagu ke 25 mendapat tiket VIP memamg puas dapat boleh pergi post party lagi kot..

2.
Pertama kalini ku menyertai Party Budiey.. Not bad la party ini..
3.

Menyambut Ulang Tahun Diva Terunggul Malaysia Ziana Zain di Vistana Hotel, KL


4.

Menyaksikan Diva kesayangan ku semasa aktivit amal sempena Ramadhan di Plaza Masalam, Shah Alam

AIM


Perkahwinan sepanjang 2011

1.
 Zana rakan di Zianafolks sudah mendirikan rumah tangga dan sekarang sedang sarat mengandung...
2.
Fatin Razlan rakan sekolah menang ku sudah kahwin gak

3.
 Nurul Ezzatee rakan UiTM ku sudah bertunang insyAllah tahun ini bulan 3 meka diijabkabulkan.. alahai..
4. 
 Naufal dan Aimi kedua-duanya rakan ku di Uitm dahulu sudah mendirikan rumah tangga Tahniah..


4.
Anirah rakan sekerjaku sudah memiliki suami yang sah! haha


5.

Razima baru je melangsungkan perkahwinannya dengan pilihan hatinya tahniah..






bisik buzz: Coretan Indah sepanjang 2011 tapi tidak dapat dielakkan juga ada kisah pahit tapi kita tolakkan ke tepi jadikan ia 1 pengajaran buat kita di masa akan datang.. Ku mengharapkan di kala 2012 ini lebih FUUUYOOO lagi.. InsyAllah amin


SALAM FUUUYOOO~




  

28 comments:

Mra Mastura said...

bnyak teater n konsert yep. and beli kereta sendiri tu best! hehe

nurkaloi said...

bile pulak wan nak sanding nie ? hahaha

is_isaac said...

banyak aktiviti tahun lepas ye? hebat! haha

Hizami Rahim said...

fuuuyooooooooo :D

Cik Yatt said...

bestnye rangkuman 2011 :)

dila.azie said...

Seriously , rase seronok nye ! Fuyoo ! Haha .

Lelaki Ini said...

wowo!
meriahnya hidup 2011 kau!
poaling best dapat angkat kereta!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ooo..xlama lagi birthday dia rupanyer...sama bulan laa kita yerkk.. moon pun bulan 1 gak..

QASEH ALYN said...

fuyooo !! yg keta tue tak tahan...i loiikee!!

khairul akmal bin azman said...

respect ko wan
dari motor lc
beli kete lak..

::FAIZ FARISH:: said...

wah kaye tau. ada moto, dslr, ngan Vios. tu dah cukup kaye ....

Nalisa Syahira said...

woo , beli kereta tu yg best , pinjam , haha .

~SaL IjOu~ said...

fuyyoo..2011 yg agak happening utk Mr.Wan~ ;)
yg duka tu simpan buat renungan~ ^^

H.J said...

D90 tu tak nak jual ke...?haha

FaizalSulaiman said...

wah!!! tahun yg sangat bertuah 2011!!

Aida Azryn said...

wow! best la dah ada dslr nikon d90 tu.. hehe.. :)

syazwani 'atiqah said...

tahniah..bnyk pencapaian

Hanih Borhan said...

Banyak achievement! Buat banyak lagi tahun ni ye!

Finaz Jaafar said...

best nye pergi teater banyak2..hee~

ermm memang ada je kenangan pahit manis tahun 2011 tapi kita kena pandang ke depan =)

**nk ole2 kena la jmpe, blnja kite..wee~

acheeqa farhana said...

wow!mcm2 dah tercapai thun 2011..thniah,moge trus cmerlang ye..

eh, sy grad uitm taun lps gak..tp bulan 10,bukan may..hehe :)

khairul akmal bin azman said...

hope taw ni ada nikon la aku!

c'axoera said...

alhamdullilah :)

http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/errrrrkkterover-tweeets-lah-pulak-hehe.html

Nur Farah Hani said...

gile banyak bende nbest2 yang terjadi.. alhamdulillah kan.. hope tahun ni pun beri banyak kebaikan .. amin.. n part kete n kamera.. JELOUS!! hoho..

TiraPengemis said...

awk da tua...hehhehee

chemay said...

wan bile nak kahwin?
hehe
:P

Edy Fee said...

mcm2 ko dpt yer..empak....org baru, kmera baru mcm2..best2!

hawiz said...

wahh..ko mmg kaya2!!...hahahaa

fatinshah said...

semua teater tu i nak p tgkk :(

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com