Wednesday, January 04, 2012

FUUUYOOO.. CORETAN KISAH MR.WAN 2011

Assalammualaikum Selamat Tahun Baru (boleh lagi kan?)..  Ini adalah rangkuman ku sepanjang tahun 2011 (haha lambat nak update)

Kisah Ku sepanjang 2011:

1.




Di awal tahun lepas blog FUUYOOO..MR.WAN berwajah baru.. untuk tahun ini masih mengekalkan lagi.. haha


2.


Di bulan Jan kami sekeluarga telah menerima orang baru iaitu Daris Silmi..

3.



Pada 20 Jan tahun lepas genaplah umur ku 23 tahun.. Ini lagi beberapa hari lagi da jadi 24 adehhhh..



4.




Selama 3 bulan ku duduk menganggur di rumah akhirnya ku telah dikurniakan kerja dia Heitech Padu.. Alahamdulilah


5.


Kamera yang ku idamkan selama ini Nikon D90 telah ku milikinya.. Alahamdulilah 


6.

Setelah ku mendapat kerja di Heitech Padu di cawangan Cyberjaya, ku dengan gigihnya membeli motor LC135 untuk memudahkan ku pergi ulang alik dari Cyberjaya ke Ampang..


7.


Alahamdulilah pada 19 Mei 2010 ku telah di kurniakan Ijazah dalam Konvokesyen ke 74..

8.

Pada 1 Ogos 2010 bersamaan 1 Ramadhan ku telah mengeluarkan sebuah kereta milik ku sendiri.. Alahamdulilah berkat duit simpanan dan duit kerja ku dapat merialisasikan impian ku memiliki sebuah kereta dengan hasil titik peluh ku..



Teater sepanjang 2011

1.


Teater Tun Mathathir 2

2.


Terima Kasih Cinta


3.



Badai Semalam


5.


Aladdin The Musical



Konsert sepanjang 2011

1.

Anugerah Juara Lagu ke 25 mendapat tiket VIP memamg puas dapat boleh pergi post party lagi kot..

2.
Pertama kalini ku menyertai Party Budiey.. Not bad la party ini..
3.

Menyambut Ulang Tahun Diva Terunggul Malaysia Ziana Zain di Vistana Hotel, KL


4.

Menyaksikan Diva kesayangan ku semasa aktivit amal sempena Ramadhan di Plaza Masalam, Shah Alam

AIM


Perkahwinan sepanjang 2011

1.
 Zana rakan di Zianafolks sudah mendirikan rumah tangga dan sekarang sedang sarat mengandung...
2.
Fatin Razlan rakan sekolah menang ku sudah kahwin gak

3.
 Nurul Ezzatee rakan UiTM ku sudah bertunang insyAllah tahun ini bulan 3 meka diijabkabulkan.. alahai..
4. 
 Naufal dan Aimi kedua-duanya rakan ku di Uitm dahulu sudah mendirikan rumah tangga Tahniah..


4.
Anirah rakan sekerjaku sudah memiliki suami yang sah! haha


5.

Razima baru je melangsungkan perkahwinannya dengan pilihan hatinya tahniah..






bisik buzz: Coretan Indah sepanjang 2011 tapi tidak dapat dielakkan juga ada kisah pahit tapi kita tolakkan ke tepi jadikan ia 1 pengajaran buat kita di masa akan datang.. Ku mengharapkan di kala 2012 ini lebih FUUUYOOO lagi.. InsyAllah amin


SALAM FUUUYOOO~




  

Comments (28)

On January 4, 2012 at 11:56 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

bnyak teater n konsert yep. and beli kereta sendiri tu best! hehe

 
On January 4, 2012 at 12:06 PM , nurkaloi said... [Reply to comment]

bile pulak wan nak sanding nie ? hahaha

 
On January 4, 2012 at 12:10 PM , is_isaac said... [Reply to comment]

banyak aktiviti tahun lepas ye? hebat! haha

 
On January 4, 2012 at 12:40 PM , Hizami Rahim said... [Reply to comment]

fuuuyooooooooo :D

 
On January 4, 2012 at 12:41 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

bestnye rangkuman 2011 :)

 
On January 4, 2012 at 1:14 PM , dila.azie said... [Reply to comment]

Seriously , rase seronok nye ! Fuyoo ! Haha .

 
On January 4, 2012 at 1:31 PM , Lelaki Ini said... [Reply to comment]

wowo!
meriahnya hidup 2011 kau!
poaling best dapat angkat kereta!

 
On January 4, 2012 at 2:40 PM , C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply to comment]

ooo..xlama lagi birthday dia rupanyer...sama bulan laa kita yerkk.. moon pun bulan 1 gak..

 
On January 4, 2012 at 2:40 PM , QASEH ALYN said... [Reply to comment]

fuyooo !! yg keta tue tak tahan...i loiikee!!

 
On January 4, 2012 at 3:09 PM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

respect ko wan
dari motor lc
beli kete lak..

 
On January 4, 2012 at 3:56 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

wah kaye tau. ada moto, dslr, ngan Vios. tu dah cukup kaye ....

 
On January 4, 2012 at 4:12 PM , Nalisa Syahira said... [Reply to comment]

woo , beli kereta tu yg best , pinjam , haha .

 
On January 4, 2012 at 4:17 PM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

fuyyoo..2011 yg agak happening utk Mr.Wan~ ;)
yg duka tu simpan buat renungan~ ^^

 
On January 4, 2012 at 4:49 PM , H.J said... [Reply to comment]

D90 tu tak nak jual ke...?haha

 
On January 4, 2012 at 6:49 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

wah!!! tahun yg sangat bertuah 2011!!

 
On January 4, 2012 at 8:43 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

wow! best la dah ada dslr nikon d90 tu.. hehe.. :)

 
On January 4, 2012 at 9:54 PM , syazwani 'atiqah said... [Reply to comment]

tahniah..bnyk pencapaian

 
On January 5, 2012 at 10:25 AM , Hanih Borhan said... [Reply to comment]

Banyak achievement! Buat banyak lagi tahun ni ye!

 
On January 5, 2012 at 2:33 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

best nye pergi teater banyak2..hee~

ermm memang ada je kenangan pahit manis tahun 2011 tapi kita kena pandang ke depan =)

**nk ole2 kena la jmpe, blnja kite..wee~

 
On January 6, 2012 at 12:51 AM , acheeqa farhana said... [Reply to comment]

wow!mcm2 dah tercapai thun 2011..thniah,moge trus cmerlang ye..

eh, sy grad uitm taun lps gak..tp bulan 10,bukan may..hehe :)

 
On January 6, 2012 at 2:48 PM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

hope taw ni ada nikon la aku!

 
On January 8, 2012 at 1:07 AM , c'axoera said... [Reply to comment]

alhamdullilah :)

http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/errrrrkkterover-tweeets-lah-pulak-hehe.html

 
On January 8, 2012 at 7:08 PM , Nur Farah Hani said... [Reply to comment]

gile banyak bende nbest2 yang terjadi.. alhamdulillah kan.. hope tahun ni pun beri banyak kebaikan .. amin.. n part kete n kamera.. JELOUS!! hoho..

 
On January 12, 2012 at 4:23 PM , TiraPengemis said... [Reply to comment]

awk da tua...hehhehee

 
On January 14, 2012 at 3:15 AM , chemay said... [Reply to comment]

wan bile nak kahwin?
hehe
:P

 
On January 15, 2012 at 12:51 PM , Edy Fee said... [Reply to comment]

mcm2 ko dpt yer..empak....org baru, kmera baru mcm2..best2!

 
On January 15, 2012 at 6:13 PM , hawiz said... [Reply to comment]

wahh..ko mmg kaya2!!...hahahaa

 
On January 21, 2012 at 1:58 PM , fatinshah said... [Reply to comment]

semua teater tu i nak p tgkk :(