Tuesday, December 27, 2011

FUUUYOOO... SELAMAT ULANG TAHUN BUAT MU

Assalammualaikum.. Salam hari Selasa.. Selamat kembali bekerja..huhu Pada hari Sabtu yang lepas, 24.12.2011 telah genap umur rakan seperjuangan dalam dunia blogger ini iaitu Aida Azryn


Sebab apa ku buat special entri untuknya? sebab dia special laa... kehkeh bukan apa, ku da mengenalinya beberapa tahun yang lepas dan dia adalah antara rakan blogger wanita yang ku rapat selain hangpa semua.. Dan dia juga banyak menolong ku dari segi berblog contoh macam kalau blog ku benggong sikit ku mengadu kat dia ler.. hahaha


Di ulang tahun kelahirannya pada hari Sabtu yang lepas genan umurnya 22 tahun.. Alahamdulilah dari Sijil kini beliau melanjutkan pengajiannya ke tahap Diploma dalam bidang pengkomputeran.. Apa ku nak cakap Mak Cik Aida teruskan menimba ilmu selagi masih muda dan selagi kemahuan dan keinginan anda melodak-lodak ye.. Dan belajar baik-baik semoga menjadi pelajar Cemerlang, Gemilang dan Terbilang (macam slogan Malaysia lah pulak) bagi ibu bapa anda berbangga dengan anda ye..

Di akhir coretan ku kali ini untuk special entri untuknya ku ingin ucapkan Selamat Ulang Tahun ke 22 buat mu Aida.. Kamu antara rakan blogger Wan yang terbaik! Tak jemu komen di blog dia komen di facebook.. hahah memang keep in touch tul! mekaseh Mak Cik Aida! >.<




bisik buzz: Semoga Panjang Umur, Murah Rezeki, Dikurniakan Kesihatan yang Baik, Mencapai Apa yang di Hajati, Semoga Berbahagia Selalu dan Jaga Solat ^_^

SALAM FUUUYOOO~




   

Comments (9)

On December 27, 2011 at 11:28 AM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhh.. terima kasih wan! nak nangis ah camni.. rasa terharu sangat! >.<

InsyAllah,semester last ni aida akan wt yang terbaik. doakan aida supaya dapat pointer yg lebih baik daripada sebelum ni k.. kalau rezeki aida dapat akj sem ni. time konvo nanti nak paksa wan n lagi sorang tu mai konvo aida.. kbai >,<

 
On December 27, 2011 at 11:29 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

wahhhhhh!! hehehe epy belated bday aidaa! hehew

 
On December 27, 2011 at 12:07 PM , C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply to comment]

waa..best2.. ada special entry lagi...

 
On December 27, 2011 at 1:24 PM , Lelaki Ini said... [Reply to comment]

selamat hari lahir!

 
On December 27, 2011 at 3:01 PM , Nur Farah Hani said... [Reply to comment]

ekhem2 sakit tekak.. hahaha.. tader la gurau je.. hapy besday untuk awak jugak cik aida.. kite nak same baya la.. T___T

 
On December 27, 2011 at 5:05 PM , gee ryder said... [Reply to comment]

woahh ini mesti special sgt ni hehe

 
On December 27, 2011 at 5:06 PM , farah unly said... [Reply to comment]

wah selamat hari lahir..

semoga kekal awet muda..hikhokk~~

 
On December 27, 2011 at 6:15 PM , si ngokngek said... [Reply to comment]

happy birthday...gf wan..haha

 
On December 28, 2011 at 10:46 AM , Hanih Borhan said... [Reply to comment]

Happy Birthday jugak utk dia... Semoga dikurniakan umur yg diberkati insyaAllah...