Tuesday, December 27, 2011

FUUUYOOO... SELAMAT ULANG TAHUN BUAT MU

Assalammualaikum.. Salam hari Selasa.. Selamat kembali bekerja..huhu Pada hari Sabtu yang lepas, 24.12.2011 telah genap umur rakan seperjuangan dalam dunia blogger ini iaitu Aida Azryn


Sebab apa ku buat special entri untuknya? sebab dia special laa... kehkeh bukan apa, ku da mengenalinya beberapa tahun yang lepas dan dia adalah antara rakan blogger wanita yang ku rapat selain hangpa semua.. Dan dia juga banyak menolong ku dari segi berblog contoh macam kalau blog ku benggong sikit ku mengadu kat dia ler.. hahaha


Di ulang tahun kelahirannya pada hari Sabtu yang lepas genan umurnya 22 tahun.. Alahamdulilah dari Sijil kini beliau melanjutkan pengajiannya ke tahap Diploma dalam bidang pengkomputeran.. Apa ku nak cakap Mak Cik Aida teruskan menimba ilmu selagi masih muda dan selagi kemahuan dan keinginan anda melodak-lodak ye.. Dan belajar baik-baik semoga menjadi pelajar Cemerlang, Gemilang dan Terbilang (macam slogan Malaysia lah pulak) bagi ibu bapa anda berbangga dengan anda ye..

Di akhir coretan ku kali ini untuk special entri untuknya ku ingin ucapkan Selamat Ulang Tahun ke 22 buat mu Aida.. Kamu antara rakan blogger Wan yang terbaik! Tak jemu komen di blog dia komen di facebook.. hahah memang keep in touch tul! mekaseh Mak Cik Aida! >.<




bisik buzz: Semoga Panjang Umur, Murah Rezeki, Dikurniakan Kesihatan yang Baik, Mencapai Apa yang di Hajati, Semoga Berbahagia Selalu dan Jaga Solat ^_^

SALAM FUUUYOOO~




   

9 comments:

Aida Azryn said...

wahhhhhhhhhhhh.. terima kasih wan! nak nangis ah camni.. rasa terharu sangat! >.<

InsyAllah,semester last ni aida akan wt yang terbaik. doakan aida supaya dapat pointer yg lebih baik daripada sebelum ni k.. kalau rezeki aida dapat akj sem ni. time konvo nanti nak paksa wan n lagi sorang tu mai konvo aida.. kbai >,<

Mra Mastura said...

wahhhhhh!! hehehe epy belated bday aidaa! hehew

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa..best2.. ada special entry lagi...

Lelaki Ini said...

selamat hari lahir!

Nur Farah Hani said...

ekhem2 sakit tekak.. hahaha.. tader la gurau je.. hapy besday untuk awak jugak cik aida.. kite nak same baya la.. T___T

gee ryder said...

woahh ini mesti special sgt ni hehe

farah unly said...

wah selamat hari lahir..

semoga kekal awet muda..hikhokk~~

si ngokngek said...

happy birthday...gf wan..haha

Hanih Borhan said...

Happy Birthday jugak utk dia... Semoga dikurniakan umur yg diberkati insyaAllah...

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com