Friday, December 23, 2011

FUUUYOOO... SELAMAT HARI NATAL & SELAMAT BERCUTI

Hari ini sudah Jumaat esok sampai Isnin cuti kan? Hari Natal katanya.. FUUUYOOOO best tu..


Port di Sunway Lagoon


Kalau cuti panjang ni mesti ramai plan nak pergi jalan-jalan kan? korang pergi mana je cuti ni? Kalau ku InsyAllah esok ku akan ke Parit Buntar, Penang menghadiri majlis perkahwinan balik hari kot.. huhu Isnin jumpa member-member cuma Ahad je masih kosong so sapa nak ajak dating tu cepat bagi tahu ku.. haha

Sapa nak naik sama?? meh ler kita tunggang sama-sama.. haha



Apa-apa pun ku mahu ucapkan Selamat Hari Natal dan Selamat Bercuti kepada semua..





bisik buzz: Pagi tadi dengar Hot Chat (Hotfm) kisah duda yang tertekan apabila pergi bercuti bersama anak-anaknya tanpa isteri di sesinya.. Moral berfikir dulu sebelum membuat keputusan untuk bercerai..


SALAM FUUUYOOO~




   

11 comments:

Aida Azryn said...

selamat bercuti.. haha.. ^^ ahad ni aida nak pi karnival kucing kat sungai batu pahat,perlis. jom p sekali nak? HAHA!

Cik Yatt said...

kalau rusa tu btul2 hdup bestkan?? hee

hawiz said...

wahh..kemain lgi

A Crack Mirror said...

waaah..meriah betul tu wan...wahahaa~ kat sini asya dah demam krismas..xsabar nak merasai kemeriahan ahad ni... nway..selamat menikmati cuti umum yer...

pss: aduh.. napa tertiba cita pasal cerai berai ni...?? xske. :(

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ni dekat ICITY ek???

hysman said...

sakan ko nak nunggang rusa tu... klu aku naik konfem takleh naik dah obes.. hahahaa... selamat bcuti.. :p

ayie said...

fusyoooooooooo

chemay said...

selamat bercutiii syazwannn.
:)

~SaL IjOu~ said...

Sgt suka decoration sempena hari natal kat shopping complex besar2 lagi2 kat midvel..sgt cantik~ ^^
Selamat bercuti Mr.Wan..sonot tu bercuti..Fuuyoo!~ ^^

si ngokngek said...

amboi tokwan,excited kot..haha
happy weekend..

is_isaac said...

excited nye muka mainbenda tuh, lalala~

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com