Hari ini sudah Jumaat esok sampai Isnin cuti kan? Hari Natal katanya.. FUUUYOOOO best tu..


Port di Sunway Lagoon


Kalau cuti panjang ni mesti ramai plan nak pergi jalan-jalan kan? korang pergi mana je cuti ni? Kalau ku InsyAllah esok ku akan ke Parit Buntar, Penang menghadiri majlis perkahwinan balik hari kot.. huhu Isnin jumpa member-member cuma Ahad je masih kosong so sapa nak ajak dating tu cepat bagi tahu ku.. haha

Sapa nak naik sama?? meh ler kita tunggang sama-sama.. haha



Apa-apa pun ku mahu ucapkan Selamat Hari Natal dan Selamat Bercuti kepada semua..





bisik buzz: Pagi tadi dengar Hot Chat (Hotfm) kisah duda yang tertekan apabila pergi bercuti bersama anak-anaknya tanpa isteri di sesinya.. Moral berfikir dulu sebelum membuat keputusan untuk bercerai..


SALAM FUUUYOOO~




   

Comments (11)

On December 23, 2011 at 4:25 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

selamat bercuti.. haha.. ^^ ahad ni aida nak pi karnival kucing kat sungai batu pahat,perlis. jom p sekali nak? HAHA!

 
On December 23, 2011 at 10:44 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

kalau rusa tu btul2 hdup bestkan?? hee

 
On December 23, 2011 at 10:53 PM , hawiz said... [Reply to comment]

wahh..kemain lgi

 
On December 24, 2011 at 7:31 AM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

waaah..meriah betul tu wan...wahahaa~ kat sini asya dah demam krismas..xsabar nak merasai kemeriahan ahad ni... nway..selamat menikmati cuti umum yer...

pss: aduh.. napa tertiba cita pasal cerai berai ni...?? xske. :(

 
On December 24, 2011 at 4:01 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

ni dekat ICITY ek???

 
On December 24, 2011 at 6:21 PM , hysman said... [Reply to comment]

sakan ko nak nunggang rusa tu... klu aku naik konfem takleh naik dah obes.. hahahaa... selamat bcuti.. :p

 
On December 25, 2011 at 11:49 PM , ayie said... [Reply to comment]

fusyoooooooooo

 
On December 26, 2011 at 3:59 AM , chemay said... [Reply to comment]

selamat bercutiii syazwannn.
:)

 
On December 26, 2011 at 10:21 AM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

Sgt suka decoration sempena hari natal kat shopping complex besar2 lagi2 kat midvel..sgt cantik~ ^^
Selamat bercuti Mr.Wan..sonot tu bercuti..Fuuyoo!~ ^^

 
On December 26, 2011 at 4:46 PM , si ngokngek said... [Reply to comment]

amboi tokwan,excited kot..haha
happy weekend..

 
On December 27, 2011 at 2:29 PM , is_isaac said... [Reply to comment]

excited nye muka mainbenda tuh, lalala~