Thursday, December 08, 2011

FUUUYOOO... LAGI BEST VIOS!


 Buah hati pengarang jantung


Dalam pusing-pusing lawat blog teman-teman ku Ijat telah memberikan info ini...

Kereta Import


Perhhhh... Mendadak Vios naik top 1 erk? Hebatkan Vios? Tak sia-sia beli walaupun tiap-tiap bulan "gugur poket"... huhu


 Adie bersama Danielyta nya..


Kereta Tempatan

Sebab apa gambar Adie pulak bukan orang lain? Sebab Myvi nya Lagi Best top 1 gak.. Hebat kan? Dan yang paling tidak diduga tanpa tidak dirancang kami Beli kereta dengan Duit Tititk Peluh kami pada tarikh yang sama kot! mungkin beza beberapa jam je.. Kira sama umor lah ala-ala pasangan kembar tapi tak seiras.. hahaha

Info ini sehingga bulan September 2011 mungkin sekarang sudah naik lagi kot..








bisik buzz: Hari ini beli Kereta esok Turun Harga tapi Hari ini beli Rumah esok Naik Mendadak


SALAM FUUUYOOO~




   

29 comments:

Joe_Hans said...

saya jer xder kereta lagi.. sob2... huhhuhu

is_isaac said...

untung lah..kite takde.. huhu

Naim Husni said...

pssst: vios failed UNECE R94, myvi pass. *a bit technical but refer the internet. :)

Aida Azryn said...

terbaikkkkk lah vios!

dyna syamsuri said...

oi wan ! i tak mampu nak beli vios, tumpang bole? hehe :)

::FAIZ FARISH:: said...

mampu beli beskal je... bmx...

aQimie Ceplos said...

TERINGIN nk yg lagi best tu.
tp apekan daye, hidup ni pon bergantung ptptn. hahaha!
nice bro :D

c'axoera said...

ceceeeeeeeeeey :p

missSenget said...

bila nak bwk jln2 ni wan..????

FarhanaDr said...

Kita ada kete mainan jek.. :p

Bolehlah beli wat hantaran.. Kan kanda wan? Ops! Larikkkk!

DanieL AdiE said...

Betol2..dengan duit hasil titik peluh n dapat selang beberapa jam sahaja...

Vios dapat 1.8.2011
Myvi dapat 2.8.2011

memang adik beradik...sama2 putih lak tu..huhu

Mra Mastura said...

xde kete lagi. tggu kite keje. nak myvi gak! :D

CekbOlat-bOlat said...

henseng2.. -_-"
trgoda.. hahaha..

khairul akmal bin azman said...

wan2 ..kete smart

org smart


untung la gf dia.

mye said...

wah bestnya dah da kete sndiri..
huhu

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

kalau FORD FIESTA?????

ADfeez said...

mmg vios n myvi tgh market skg nie.. sbb affordable tuk sume org.. :)

rate kete tgh murah skg nie.. 2.8 % ... sapa nk beli.. cpt2.. :)

khairul akmal bin azman said...

wan..

nak trade in kete


bg taw...
saya booking kete awak dlu.
hehe

~SaL IjOu~ said...

myvi SE best!!..berpatutan n sporty~ ;p

Ray ban said...

honda civic no 6?? jatuh cinta ngan civic tp mampukah....heheh

chemay said...

teringin nak jalan2 naik vios putihh
:)

Cik Yatt said...

i love myvi...nak ada kete sndri gak..huhu

schaze zainn said...

hye dah lama tak BW
:)

p/s: schaze hanya mmpu pakei viva je..hikhik
schaze juga serupa dgn kamu, im using with my own money..lalala

hawiz said...

saya ade hp jer..ehhh....silap lak..hihi

Finaz Jaafar said...

okay kte xda kete lagi..isk isk isk lesen pun tarak ! hahaha

FaizalSulaiman said...

selamat menjaga kete wan! hehe

smart vios kale puteh ni.

widiea azira said...

sebab beli dgn duit titik peluh sndiri ia amat berbaloi..

tp kalo beli dgn hasil titik peluh bapak ia amat. .. ..

tumpang vios bleh?

Penggemar Coklat said...

memang best guna vios =)
berbaloi2x..

si ngokngek said...

wahaha,lepas nie beli tanah,cuti-2 boleh toreh getah..masyuk..:Dheee

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com