Monday, December 19, 2011

FUUUYOOO... DAH KAHWIN



Semalam, Ahad telah berlangsungnya majlis perkahwinan rakan sekerja ku iaitu Pn. Anirah.. Walaupun tidak berkesempatan ke Pulau Pinang, kami warga Heitech  group Implementation Anaylst pergi serbu ke rumah lelaki En. Razwan di Meru Klang..
Ini antara gambarnya:






Kalau orang Jawa memang tak lari dari memberikan gula-gula kepada kanak-kanak..

Ambil berkat.. huhu





Sebahagian yang hadir dari team Implementation Analyst

Terbaik!!



Senyuman menandakan kerahmatan dan kebahagian pengantin baru En. Razwan bersama Pn. Anira ^_^








bisik buzz: masa single orang tanya bila nak kahwin, bila da kahwin orang akan tanya bila nak ada anak, bila da ada anak orang akan tanya bila nak ada cucu, da ada cucu ada tak orang nak tanya bila nak mati? >.<
SALAM FUUUYOOO~




   

16 comments:

aqmalazmi said...

ingat kau kawen wan :D

::FAIZ FARISH:: said...

cantik baju kawen diorang

c'axoera said...

haiiissshhh ingatkan tuan umah ni kawen hehehe :p

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html

QASEH ALYN said...

awk plak bila nk kawen?? hehe

missSenget said...

ye eh baling gula2 tu jawa..??


kitorang xpenah buat pun..??

DanieL AdiE said...

1st: Ko berdiri tengah2?? Kelasss...

2nd: Ko masih berdiri tengah2 dan gaya ko paling menarik... Kelassssss sangat..

3rd: Pic last nampak mcm kurus.. U've lost weight ke wan??

4th: SGT SUKE KEMEJA tu.. Color dia memang menarik..

5th: X pernah dengar orang tanye yg 'dah ada cucu, bila nak mati?'

6th: Macam banyak kan komen??

~SaL IjOu~ said...

Fuyyoo..Mr Wan da kembali!..busy amat yeh~

amek berkat dok tgh2 pengatin..cool!~ ;p

teringin gak nak dengar org tanya bila nak mati..harus sentap~ ^^

is_isaac said...

pic yang berada di tengah-tengah pengantin itu adalah tersangat-sangat tak boleh blah! haha :P

A Crack Mirror said...

suka ah baju pengantin...cantik n sebab pink tu kot..nampak sweet sgt.

CekbOlat-bOlat said...

cntik lah ^^ eh.. abg wan ni biler plak? muehehehe

Aida Azryn said...

lawo baju wedding depa. :D Selamat pengantin baru!!

tuan blog ni bila nak kawen pulak? hahahaha

Papa PUSS said...

Salam

Fuhyooo,,
cantiknye baju kawen tu...
teringinnya nak pakai..
pakai jew ea.. xnak kawen lg haha..


Follow here en wan..
Hope hit back.. Thanks

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

camat pengantin baru yeee wan fuyoooo~~

nurkaloi said...

bju pengntin santik bangat wooo !!
like like ambik berkat heheh

Edy Fee said...

sweet gler bju pengantin

E Ja said...

sk tgk baju pengantin laki & pompuan. cantik sgt2!

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com