Monday, December 19, 2011

FUUUYOOO... DAH KAHWIN



Semalam, Ahad telah berlangsungnya majlis perkahwinan rakan sekerja ku iaitu Pn. Anirah.. Walaupun tidak berkesempatan ke Pulau Pinang, kami warga Heitech  group Implementation Anaylst pergi serbu ke rumah lelaki En. Razwan di Meru Klang..
Ini antara gambarnya:






Kalau orang Jawa memang tak lari dari memberikan gula-gula kepada kanak-kanak..

Ambil berkat.. huhu





Sebahagian yang hadir dari team Implementation Analyst

Terbaik!!



Senyuman menandakan kerahmatan dan kebahagian pengantin baru En. Razwan bersama Pn. Anira ^_^








bisik buzz: masa single orang tanya bila nak kahwin, bila da kahwin orang akan tanya bila nak ada anak, bila da ada anak orang akan tanya bila nak ada cucu, da ada cucu ada tak orang nak tanya bila nak mati? >.<
SALAM FUUUYOOO~




   

Comments (16)

On December 19, 2011 at 3:09 PM , aqmalazmi said... [Reply to comment]

ingat kau kawen wan :D

 
On December 19, 2011 at 3:58 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

cantik baju kawen diorang

 
On December 19, 2011 at 4:00 PM , c'axoera said... [Reply to comment]

haiiissshhh ingatkan tuan umah ni kawen hehehe :p

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html

 
On December 19, 2011 at 4:04 PM , QASEH ALYN said... [Reply to comment]

awk plak bila nk kawen?? hehe

 
On December 19, 2011 at 4:33 PM , missSenget said... [Reply to comment]

ye eh baling gula2 tu jawa..??


kitorang xpenah buat pun..??

 
On December 19, 2011 at 4:34 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

1st: Ko berdiri tengah2?? Kelasss...

2nd: Ko masih berdiri tengah2 dan gaya ko paling menarik... Kelassssss sangat..

3rd: Pic last nampak mcm kurus.. U've lost weight ke wan??

4th: SGT SUKE KEMEJA tu.. Color dia memang menarik..

5th: X pernah dengar orang tanye yg 'dah ada cucu, bila nak mati?'

6th: Macam banyak kan komen??

 
On December 19, 2011 at 5:01 PM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

Fuyyoo..Mr Wan da kembali!..busy amat yeh~

amek berkat dok tgh2 pengatin..cool!~ ;p

teringin gak nak dengar org tanya bila nak mati..harus sentap~ ^^

 
On December 19, 2011 at 5:31 PM , is_isaac said... [Reply to comment]

pic yang berada di tengah-tengah pengantin itu adalah tersangat-sangat tak boleh blah! haha :P

 
On December 19, 2011 at 6:10 PM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

suka ah baju pengantin...cantik n sebab pink tu kot..nampak sweet sgt.

 
On December 19, 2011 at 8:05 PM , CekbOlat-bOlat said... [Reply to comment]

cntik lah ^^ eh.. abg wan ni biler plak? muehehehe

 
On December 19, 2011 at 8:14 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

lawo baju wedding depa. :D Selamat pengantin baru!!

tuan blog ni bila nak kawen pulak? hahahaha

 
On December 20, 2011 at 9:22 AM , Papa PUSS said... [Reply to comment]

Salam

Fuhyooo,,
cantiknye baju kawen tu...
teringinnya nak pakai..
pakai jew ea.. xnak kawen lg haha..


Follow here en wan..
Hope hit back.. Thanks

 
On December 20, 2011 at 11:42 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

camat pengantin baru yeee wan fuyoooo~~

 
On December 20, 2011 at 12:44 PM , nurkaloi said... [Reply to comment]

bju pengntin santik bangat wooo !!
like like ambik berkat heheh

 
On December 20, 2011 at 4:10 PM , Edy Fee said... [Reply to comment]

sweet gler bju pengantin

 
On January 7, 2012 at 8:07 AM , E Ja said... [Reply to comment]

sk tgk baju pengantin laki & pompuan. cantik sgt2!