Ahad malam lepas sempat  pulak menyaksikan Aladdin The Musical di Sunway Lagoon..


Sudah tengok?

Coret-coret:

1) Masuk ke Amphitheatre Sunway Lagoon kami di jemput dengan menaiki kereta api daripada pihak Sunway Lagoon.. So dapat menyaksikan panorama di waktu malam di kawasan air..

2) Lebih 70% yang hadir adalah bangsa cina

3) Durasi Aladdin Th Musical selama 1 jam 30 minit

4) Walaupun open air tapi berangin kipas yang digunakan ibarat berada di pantai

5) Jin nya sangat menghangatkan Amphitheatre dengan aksi lucu yang di lakonkan

5) Lagu-lagu yang di dendangkan pada malam itu sering kita dengar so tidaklah boring antara lagunya Marry You, Billionaire, Bad Romance dll

6) Di akhir pementasan kami "dihidangkan" dengan salji! haha seluruh Amphiteathre "main-main" dengan salji tiruan.. best!!



Antara gambar yang sempat di ambil:

FUUUYOOO~


Yang jahat dengan yang baik













Pentasnya dibanjiri dengan pros


Aladdin bersama Jin.. Menghiburkan
Antara aksi yang menghiburkan daripada Jin


Tikar terbang


Terbang sampai ke Sunway Lagoon ye.. haha masa ini semua tepuk tangan kot..




Ini yang ku cakap di akhir pementasan kami "dihidangkan" dengan salji tiruan.. hehe syok seyh~


Hebat dan Menyeronokkan


Sesiapa yang ingin menonton Aladdin The Musical masih belum terlewat lagi kerana di pentaskan sehingga 2 Jan 2012.. Pada firasat ku ambilah seat tengah-tengah macam ku ini selesa dan clear hehe


Sebelum ku akhirkan kata-kata ku pada kali ini..Ku mahu anda tonton video Aladdin The Muscial.. Meriah!










bisik buzz: Terima Kasih Syed Hafizuddin rakan ku yang turut serta dalam menyaksikan teater ini..

SALAM FUUUYOOO~




Comments (19)

On December 20, 2011 at 2:33 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Waaaa...seronoknye...

 
On December 20, 2011 at 3:04 PM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

macam seronok jer!

 
On December 20, 2011 at 3:07 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

kalau wat kat perlis.. dah lama aida p tengok dah. HAHA =,=

 
On December 20, 2011 at 3:24 PM , is_isaac said... [Reply to comment]

mesti duduk kat VIP seat kan?untung lah~ huhuh

 
On December 20, 2011 at 4:10 PM , Edy Fee said... [Reply to comment]

perghh bestnye...jelez giler...

 
On December 20, 2011 at 7:26 PM , missSenget said... [Reply to comment]

tak pernah ade pengalaman tengok teater..

sobs~

 
On December 21, 2011 at 9:48 AM , c'axoera said... [Reply to comment]

dekat jer ngan umah tapi tak gi pon :D


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-13-wednesday-worst-word.html

 
On December 21, 2011 at 5:39 PM , Nalisa Syahira said... [Reply to comment]

huyyyo , bestnya ,

 
On December 22, 2011 at 6:17 AM , chemay said... [Reply to comment]

teringin nak tengokkkkk

 
On December 22, 2011 at 1:21 PM , noa said... [Reply to comment]

perghhh tu yg sronok tu kan (refer 1st pic :p)

 
On December 22, 2011 at 2:41 PM , konde said... [Reply to comment]

comelnya tuh aladin ahahaha

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

 
On December 22, 2011 at 4:54 PM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

wan! ko xnak berlakon teater ker?

 
On December 23, 2011 at 2:37 AM , Oakley Frogskins said... [Reply to comment]

wah...best2...

 
On December 23, 2011 at 8:53 AM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

untung betul syed tu..berkepit memanjang dengan wan...huhu~ alahai...sampai 2jan..lom balik sana lagi..xdpt ler g tgk.. :(

 
On December 23, 2011 at 10:44 AM , C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply to comment]

waa... cam best je erkk

 
On December 23, 2011 at 1:32 PM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

tgk teater mmg best!~ ;)

 
On December 24, 2011 at 4:04 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

waaahh dpt dok yg VIP pon syok!!!

 
On December 26, 2011 at 4:47 PM , si ngokngek said... [Reply to comment]

bestnya,clear..

stail tikar terbang..haha

 
On January 7, 2012 at 8:06 AM , E Ja said... [Reply to comment]

mmg suka tgk teater eh? best ke? yg kat malaysia xpe bole tgk xde scene yg kne tutup2 mata. haha.