Tuesday, December 20, 2011

FUUUYOOO... ALADDIN THE MUSICAL MENGHIBURKAN!

Ahad malam lepas sempat  pulak menyaksikan Aladdin The Musical di Sunway Lagoon..


Sudah tengok?

Coret-coret:

1) Masuk ke Amphitheatre Sunway Lagoon kami di jemput dengan menaiki kereta api daripada pihak Sunway Lagoon.. So dapat menyaksikan panorama di waktu malam di kawasan air..

2) Lebih 70% yang hadir adalah bangsa cina

3) Durasi Aladdin Th Musical selama 1 jam 30 minit

4) Walaupun open air tapi berangin kipas yang digunakan ibarat berada di pantai

5) Jin nya sangat menghangatkan Amphitheatre dengan aksi lucu yang di lakonkan

5) Lagu-lagu yang di dendangkan pada malam itu sering kita dengar so tidaklah boring antara lagunya Marry You, Billionaire, Bad Romance dll

6) Di akhir pementasan kami "dihidangkan" dengan salji! haha seluruh Amphiteathre "main-main" dengan salji tiruan.. best!!



Antara gambar yang sempat di ambil:

FUUUYOOO~


Yang jahat dengan yang baik













Pentasnya dibanjiri dengan pros


Aladdin bersama Jin.. Menghiburkan
Antara aksi yang menghiburkan daripada Jin


Tikar terbang


Terbang sampai ke Sunway Lagoon ye.. haha masa ini semua tepuk tangan kot..




Ini yang ku cakap di akhir pementasan kami "dihidangkan" dengan salji tiruan.. hehe syok seyh~


Hebat dan Menyeronokkan


Sesiapa yang ingin menonton Aladdin The Musical masih belum terlewat lagi kerana di pentaskan sehingga 2 Jan 2012.. Pada firasat ku ambilah seat tengah-tengah macam ku ini selesa dan clear hehe


Sebelum ku akhirkan kata-kata ku pada kali ini..Ku mahu anda tonton video Aladdin The Muscial.. Meriah!










bisik buzz: Terima Kasih Syed Hafizuddin rakan ku yang turut serta dalam menyaksikan teater ini..

SALAM FUUUYOOO~




19 comments:

DanieL AdiE said...

Waaaa...seronoknye...

Joe_Hans said...

macam seronok jer!

Aida Azryn said...

kalau wat kat perlis.. dah lama aida p tengok dah. HAHA =,=

is_isaac said...

mesti duduk kat VIP seat kan?untung lah~ huhuh

Edy Fee said...

perghh bestnye...jelez giler...

missSenget said...

tak pernah ade pengalaman tengok teater..

sobs~

c'axoera said...

dekat jer ngan umah tapi tak gi pon :D


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-13-wednesday-worst-word.html

Nalisa Syahira said...

huyyyo , bestnya ,

chemay said...

teringin nak tengokkkkk

noa said...

perghhh tu yg sronok tu kan (refer 1st pic :p)

konde said...

comelnya tuh aladin ahahaha

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

khairul akmal bin azman said...

wan! ko xnak berlakon teater ker?

Oakley Frogskins said...

wah...best2...

A Crack Mirror said...

untung betul syed tu..berkepit memanjang dengan wan...huhu~ alahai...sampai 2jan..lom balik sana lagi..xdpt ler g tgk.. :(

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa... cam best je erkk

~SaL IjOu~ said...

tgk teater mmg best!~ ;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waaahh dpt dok yg VIP pon syok!!!

si ngokngek said...

bestnya,clear..

stail tikar terbang..haha

E Ja said...

mmg suka tgk teater eh? best ke? yg kat malaysia xpe bole tgk xde scene yg kne tutup2 mata. haha.

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com