Thursday, November 10, 2011

FUUUYOOO.. MR.WAN SUDAH 3 TAHUN!

Alahmdulilah pada hari ini, detik ini 10.11.2011 genaplah umur blog FUUYOOO.. MR.WAN yang ke-3.. Iya sudah 3 tahun beroperasi di sini.. Macam tak percayakan? Dengan jumlah follower blog ku yang baru je 719 ini ada ku kisah semua tu? Persetankan soal tu.



Sepanjang 3 tahun ini ku masih belum dan tak mampu untuk menganjurkan contest yang besar di blog ku kan? ermm entahlah masih mencari idea contest yang betul-betul FUUUYOOO..  lagi pun kalau ku buat macam la ada yang join kan?


Lain lah macam Daniel Adie or Hizami tu berduyun-duyun orang masuk kot tabik spring lah kat depa tu.... InsyAllah jika ku ada rezeki dan idea yang melatop-latop ku akan anjurkan contest ye dan jangan lupa join k.. Kalau ada idea mari kongsi meh.. hehe

Apa-apa pun ku berterima kasih pada anda semua yang sudi menyokong dengan singgah, baca dan komen di blog FUUUYOOO.. MR.WAN ini.. Selagi ada idea, cerita dan ilmu insyAllah akan ku kongsikan di sini.. 


Ku harapkan blog ini makin FUUUYOOO lagi.. ceewah! haha Akhir kata ku ingin mohon maaf jika ada ayat-ayat ku yang ku tulis di sini menyinggung atau menguris perasaan anda semua ye.. Dan teruslah menyokong FUUUYOOO.. MR.WAN.. ngee.. Jom nyanyi lagu Happy Brithday! ^_^






bisik buzz: Warna HIJAU masih menjadi warna tema

SALAM FUUUYOOO~




  

22 comments:

Qarl said...

dan dlm tempoh 3 tahun itu jugalah perkenalan kita. persahabatan dari alam maya ke alam nyata.

happy 3rd anniversary. persembahan ekslusif : kancil india berasap2 dingin AJL kak g otw ke melaka! hahaha. ingat?

aqmalazmi said...

aku buat contest wey,,,
masuk lah masuk lah
heeee
HB FUYOOO !

SHaRKFiQ SSM said...

salam, eh, shark punye blog pn will turn to 3 next week..
followers lg r sikit, xsmpai 400 pn..hehe~ ape2 pn bsyukur je r..

tahniah, dah 3 thn.. zhu ni de blog shengri kuaile~

-mai la mlawat blog shark.. hehe

Lelaki Ini said...

slmat hari lahir blog!!!
heheheh!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

selamat ulang tahun WAN FUYOOOOOO~~

Aida Azryn said...
This comment has been removed by the author.
Aida Azryn said...

follower tu xpenting wan.. yang penting entri anda mmg tetap hebat n tetap otai bagi saya.. ^^ nak tahu tak,masa awal2 blogging time 2009, aida slalu jadi silent reader blog ni n lagi 2 blog. haha. ;p (terharu tak?)

eh,wan kita kenal lama dalam dunia maya ni kan? haha.

P/s:sama la 3 tahun bblogging.sama2 la kita tingkatkan prestasi blog kita. okengs?>.<

sori terpanjang pulak komen. #nasibler ;p ;p ;p

nurkaloi said...

happy birthday syazwan.blogspot.com

tak kisah laaa pncapaian camne punn
yg penting ikhlas and tmbah kwn kann

Hizami Rahim said...

tahniah. haha. i biasa je la. adie yg dahsyat. :D

is_isaac said...

hepy birthday brooooo..hohoho

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

xkesah laa follower xramai kan.. yg penting... org suka datang blog kita.. baca, dan komen.. tu pon dah cukup puas hati..

waa tahniah dah 3 tahun ya berblog..

ch000tz axoera said...

cute! :D

Mra Mastura said...

heee :D happy birth blog!
:D

DanieL AdiE said...

Happy Birthday FUYOOOO MR WAN!

Dah 3 tahun ek..TUA dah.. 2 tahun lg dh blh masok Pra-Sekolah..huhu..

Aduhai...ape lak ckp mcmtu.. Daniel Adie biasa2 je...

Wan wat contest SURE Adie join!

Cik Yatt said...

wah2..da bsar dah blog die..hehehe...

saeng chupkha hamnida..!

Hanie_Dew said...

lek je beb. follower tak menjamin UV. readers dan commentors yang menyumbang semangat utk terus berblog. kan. kan.


jadi bals la jsa mereka mereka itu.

schaze zainn said...

HB Fuyyo!

wat le contess..haha

nnt kalo senang schaze join :D

Miss Fara said...

3 tahun kalo budak dah leh jalan.. da ader gigi.. haha.. apepun number tak penting.. yang penting tuan punye blog hapy2 selalu je.. haha.. :D

iKhRam said...

hepi besday yg ke 3 utk blog ni...
seoga teruskan menulis dan berkonsi kisah2 yg menarik k?

ikhram ishak

A Crack Mirror said...

wan..hepi bday..rasa macam sangat lambat wish...nway..kalau ada banyak2 follower..tapi diorg just jenguk sekali jer untk tekan button follow wat pe..ek??

akhir kata...teruskan berkarya...fuuuyooo~ wan mant0p!

Joe_Hans said...

wargh...dah meningkat usia blog...

khairul akmal bin azman said...

terbaik la wan..
kay nye..baru 2 tahun lbh kot..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com