Thursday, November 10, 2011

FUUUYOOO.. MR.WAN SUDAH 3 TAHUN!

Alahmdulilah pada hari ini, detik ini 10.11.2011 genaplah umur blog FUUYOOO.. MR.WAN yang ke-3.. Iya sudah 3 tahun beroperasi di sini.. Macam tak percayakan? Dengan jumlah follower blog ku yang baru je 719 ini ada ku kisah semua tu? Persetankan soal tu.



Sepanjang 3 tahun ini ku masih belum dan tak mampu untuk menganjurkan contest yang besar di blog ku kan? ermm entahlah masih mencari idea contest yang betul-betul FUUUYOOO..  lagi pun kalau ku buat macam la ada yang join kan?


Lain lah macam Daniel Adie or Hizami tu berduyun-duyun orang masuk kot tabik spring lah kat depa tu.... InsyAllah jika ku ada rezeki dan idea yang melatop-latop ku akan anjurkan contest ye dan jangan lupa join k.. Kalau ada idea mari kongsi meh.. hehe

Apa-apa pun ku berterima kasih pada anda semua yang sudi menyokong dengan singgah, baca dan komen di blog FUUUYOOO.. MR.WAN ini.. Selagi ada idea, cerita dan ilmu insyAllah akan ku kongsikan di sini.. 


Ku harapkan blog ini makin FUUUYOOO lagi.. ceewah! haha Akhir kata ku ingin mohon maaf jika ada ayat-ayat ku yang ku tulis di sini menyinggung atau menguris perasaan anda semua ye.. Dan teruslah menyokong FUUUYOOO.. MR.WAN.. ngee.. Jom nyanyi lagu Happy Brithday! ^_^






bisik buzz: Warna HIJAU masih menjadi warna tema

SALAM FUUUYOOO~




  

Comments (22)

On November 10, 2011 at 8:36 AM , Qarl said... [Reply to comment]

dan dlm tempoh 3 tahun itu jugalah perkenalan kita. persahabatan dari alam maya ke alam nyata.

happy 3rd anniversary. persembahan ekslusif : kancil india berasap2 dingin AJL kak g otw ke melaka! hahaha. ingat?

 
On November 10, 2011 at 8:37 AM , aqmalazmi said... [Reply to comment]

aku buat contest wey,,,
masuk lah masuk lah
heeee
HB FUYOOO !

 
On November 10, 2011 at 8:50 AM , SHaRKFiQ SSM said... [Reply to comment]

salam, eh, shark punye blog pn will turn to 3 next week..
followers lg r sikit, xsmpai 400 pn..hehe~ ape2 pn bsyukur je r..

tahniah, dah 3 thn.. zhu ni de blog shengri kuaile~

-mai la mlawat blog shark.. hehe

 
On November 10, 2011 at 8:55 AM , Lelaki Ini said... [Reply to comment]

slmat hari lahir blog!!!
heheheh!

 
On November 10, 2011 at 9:01 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

selamat ulang tahun WAN FUYOOOOOO~~

 
On November 10, 2011 at 9:19 AM , Aida Azryn said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
 
On November 10, 2011 at 9:26 AM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

follower tu xpenting wan.. yang penting entri anda mmg tetap hebat n tetap otai bagi saya.. ^^ nak tahu tak,masa awal2 blogging time 2009, aida slalu jadi silent reader blog ni n lagi 2 blog. haha. ;p (terharu tak?)

eh,wan kita kenal lama dalam dunia maya ni kan? haha.

P/s:sama la 3 tahun bblogging.sama2 la kita tingkatkan prestasi blog kita. okengs?>.<

sori terpanjang pulak komen. #nasibler ;p ;p ;p

 
On November 10, 2011 at 9:56 AM , nurkaloi said... [Reply to comment]

happy birthday syazwan.blogspot.com

tak kisah laaa pncapaian camne punn
yg penting ikhlas and tmbah kwn kann

 
On November 10, 2011 at 10:09 AM , Hizami Rahim said... [Reply to comment]

tahniah. haha. i biasa je la. adie yg dahsyat. :D

 
On November 10, 2011 at 10:17 AM , is_isaac said... [Reply to comment]

hepy birthday brooooo..hohoho

 
On November 10, 2011 at 10:20 AM , C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply to comment]

xkesah laa follower xramai kan.. yg penting... org suka datang blog kita.. baca, dan komen.. tu pon dah cukup puas hati..

waa tahniah dah 3 tahun ya berblog..

 
On November 10, 2011 at 10:21 AM , ch000tz axoera said... [Reply to comment]

cute! :D

 
On November 10, 2011 at 10:28 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

heee :D happy birth blog!
:D

 
On November 10, 2011 at 12:59 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Happy Birthday FUYOOOO MR WAN!

Dah 3 tahun ek..TUA dah.. 2 tahun lg dh blh masok Pra-Sekolah..huhu..

Aduhai...ape lak ckp mcmtu.. Daniel Adie biasa2 je...

Wan wat contest SURE Adie join!

 
On November 10, 2011 at 4:05 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

wah2..da bsar dah blog die..hehehe...

saeng chupkha hamnida..!

 
On November 11, 2011 at 4:51 PM , Hanie_Dew said... [Reply to comment]

lek je beb. follower tak menjamin UV. readers dan commentors yang menyumbang semangat utk terus berblog. kan. kan.


jadi bals la jsa mereka mereka itu.

 
On November 11, 2011 at 9:57 PM , schaze zainn said... [Reply to comment]

HB Fuyyo!

wat le contess..haha

nnt kalo senang schaze join :D

 
On November 11, 2011 at 11:52 PM , Miss Fara said... [Reply to comment]

3 tahun kalo budak dah leh jalan.. da ader gigi.. haha.. apepun number tak penting.. yang penting tuan punye blog hapy2 selalu je.. haha.. :D

 
On November 13, 2011 at 3:33 AM , iKhRam said... [Reply to comment]

hepi besday yg ke 3 utk blog ni...
seoga teruskan menulis dan berkonsi kisah2 yg menarik k?

ikhram ishak

 
On November 13, 2011 at 10:41 AM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

wan..hepi bday..rasa macam sangat lambat wish...nway..kalau ada banyak2 follower..tapi diorg just jenguk sekali jer untk tekan button follow wat pe..ek??

akhir kata...teruskan berkarya...fuuuyooo~ wan mant0p!

 
On November 14, 2011 at 1:11 PM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

wargh...dah meningkat usia blog...

 
On November 14, 2011 at 11:38 PM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

terbaik la wan..
kay nye..baru 2 tahun lbh kot..