Tuesday, November 15, 2011

FUUUYOOO... KAMI DI AIM 2011

Adeh lambat update semalam ku sibuk dengan rasa nak demamnya tapi alhamdulilah lepas makan ubat dan air cap badak hari ini kembali sihat.. Yeah!

 Busana rekaan dan disponser diri sendiri.. ^_^

Bercerita mengenai AIM yang baru je melabuhkan tirai hari Sabtu lepas.. Ku pergi bersama rakan-rakan di sayangi... eh betul la sayang kot sebab meka baik, gila-gila, kepala masuk air dan sporting gila kalau tak sayang.. hahaha 


ini dia Hizami, ku, Ijat, Zam, Redzuan, Adie Ayie (photograper)



Ramai sudah tahu yang Hizami adalah pemenang contest di Murai.com so ini adalah detik di luar pentas sebelum di interview oleh yang kecil aka katek baju putih kuning tu (lupa nama).. Ku nak rakamkan detik-detik Hizami di interview tapi macam celaka dia tak bagi masuk kot siot dush! so ada gambar ini je.. 

 Ini busana yang Hizami peragakan dia malam itu.. *cehh ayat haha


 
Di antara kalangan kami Adie paling menyerlah dengan warna orennya kalau sesat dalam stadium ke kita orang cam baju dia je.. hehe Jangan marah ye Adie tapi tetap bergaya pada malam itu 

erk gambar candid.. Ayie yang tangkap nampak macam comel lak kan? hahah.. Kalau korang nak tahu inilah kami kalau jumpa tak gelak macam Hizami tu makna kami boleh jadi koma ye.. cuba tengok Hizami gelak ku belum buat lawak lagi da gelak adehh... haha..


Selepas AIM habis jam 11.30 malam kami kelaparan pergilah makan di Kampung Baru.. Lepas makan duduk lepak dekat Dataran Merdeka borak-borak, gelak-gelak sampailah jam 3.30 pagi..hohoho 

Akhir sekali, Ku ingin ucapkan Jutaan Terima Kasih kepada Hizami sebab dia membawa ku duduk sama-sama dengan dia yeah!! Boleh dapat ambik gambar dengan artis.. Tunggu ku bersama artis next entri ye..










bisik buzz: nak lagi macam ni

SALAM FUUUYOOO~





   



Comments (23)

On November 15, 2011 at 2:42 PM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

:D :D :D :D suke!!
korang kalau jumpe memang gelak gelak gemok! :P

 
On November 15, 2011 at 2:47 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Memang saje pakai OREN sebab tau akan berpisah n senang korang nak cari kami..huhu..

Yup2, kalo x gelak mcm hizami., means something is wrong..

Pape pon, SGT BEST MLM TU!!

 
On November 15, 2011 at 2:58 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

Tahniah RETIS

 
On November 15, 2011 at 3:00 PM , Hizami Rahim said... [Reply to comment]

seronok gile malam tu. siap lepak sampai kol 4 pagi pulak tu. :D

 
On November 15, 2011 at 3:28 PM , Khairul Rahman said... [Reply to comment]

hebanye dapat pergi sane...hehe

 
On November 15, 2011 at 3:31 PM , C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply to comment]

amboi seronok benar yerk.. :)

 
On November 15, 2011 at 3:45 PM , Hanie_Dew said... [Reply to comment]

woweee. dpt pegi AIM tu.dpt naik pentas tak. hahahaha.

 
On November 15, 2011 at 3:57 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

pergh karpet biru tu!!!

 
On November 15, 2011 at 4:30 PM , Eena Arrina said... [Reply to comment]

polow ena,ada hadiah utk new follower :P

 
On November 15, 2011 at 4:34 PM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

oh..laen kali leh mintak buat performance terus kat AIM 2.. artis dah semua nie.. ;)

 
On November 15, 2011 at 5:08 PM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

manyak syok wohh kowank.

 
On November 15, 2011 at 6:06 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Seyes.. Pandang bebanyak kali sumenye macam retis dah.. Ouh!! Kawan-kawanku zami dan mr. wan dah jadi retis.. :p

Rindu anda.. Lama dah ku tak berblogging dan jenguk kengkawan.. :D

 
On November 15, 2011 at 7:25 PM , missSenget said... [Reply to comment]

nk mintak sign...!!


lepas ni bole rakam album..

 
On November 15, 2011 at 7:32 PM , ch000tz axoera said... [Reply to comment]

hamboy hamboy hamboyyyyyy nak jugaaaaaaa tu :p heheh

p/s: da follow sini sajer nak nyeyibuk salu =)) (sambil tarek kaki tuan umah ni ajak follow skali heheh)

 
On November 15, 2011 at 7:52 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

best gile la...jeles..

 
On November 15, 2011 at 9:16 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

fuyooooo geng retis dh laaa ni...best!!!

 
On November 15, 2011 at 11:23 PM , izz idraqie huznie said... [Reply to comment]

awat xjumpa korang......................call zami xjwb..kalu xley bergamboorr smo smo

 
On November 15, 2011 at 11:49 PM , angloko said... [Reply to comment]

Wow bestnya tengok live..;p

 
On November 16, 2011 at 1:24 AM , ayie said... [Reply to comment]

best sebab dapat pegang kamera mahal..best sebab akhirnya dapat naik kereta vios..best sebab dapat dengar lagi gelak yg fuyooo..best sebab terasa jadi orang kl.. best sebab dapat makan nasi mat saleh..best sebab semuanya la..thanks encik wan fuyoooooooo

 
On November 16, 2011 at 5:42 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

pehh stail gila korang ! untung laaaa

 
On November 16, 2011 at 10:19 PM , si ngokngek said... [Reply to comment]

woh!!untunglar..
huh!!asal banyak pulak gambar hizami,witt mcm dia pulak artis..hahaha



gelak mcm tue silap bulan boleh duk hospital

 
On November 17, 2011 at 3:29 AM , iKhRam said... [Reply to comment]

balik bawak award tak..??
tp mmg happenning la..

 
On November 18, 2011 at 7:42 AM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

cool~ ^^