Tuesday, November 15, 2011

FUUUYOOO... KAMI DI AIM 2011

Adeh lambat update semalam ku sibuk dengan rasa nak demamnya tapi alhamdulilah lepas makan ubat dan air cap badak hari ini kembali sihat.. Yeah!

 Busana rekaan dan disponser diri sendiri.. ^_^

Bercerita mengenai AIM yang baru je melabuhkan tirai hari Sabtu lepas.. Ku pergi bersama rakan-rakan di sayangi... eh betul la sayang kot sebab meka baik, gila-gila, kepala masuk air dan sporting gila kalau tak sayang.. hahaha 


ini dia Hizami, ku, Ijat, Zam, Redzuan, Adie Ayie (photograper)



Ramai sudah tahu yang Hizami adalah pemenang contest di Murai.com so ini adalah detik di luar pentas sebelum di interview oleh yang kecil aka katek baju putih kuning tu (lupa nama).. Ku nak rakamkan detik-detik Hizami di interview tapi macam celaka dia tak bagi masuk kot siot dush! so ada gambar ini je.. 

 Ini busana yang Hizami peragakan dia malam itu.. *cehh ayat haha


 
Di antara kalangan kami Adie paling menyerlah dengan warna orennya kalau sesat dalam stadium ke kita orang cam baju dia je.. hehe Jangan marah ye Adie tapi tetap bergaya pada malam itu 

erk gambar candid.. Ayie yang tangkap nampak macam comel lak kan? hahah.. Kalau korang nak tahu inilah kami kalau jumpa tak gelak macam Hizami tu makna kami boleh jadi koma ye.. cuba tengok Hizami gelak ku belum buat lawak lagi da gelak adehh... haha..


Selepas AIM habis jam 11.30 malam kami kelaparan pergilah makan di Kampung Baru.. Lepas makan duduk lepak dekat Dataran Merdeka borak-borak, gelak-gelak sampailah jam 3.30 pagi..hohoho 

Akhir sekali, Ku ingin ucapkan Jutaan Terima Kasih kepada Hizami sebab dia membawa ku duduk sama-sama dengan dia yeah!! Boleh dapat ambik gambar dengan artis.. Tunggu ku bersama artis next entri ye..










bisik buzz: nak lagi macam ni

SALAM FUUUYOOO~





   



23 comments:

Mra Mastura said...

:D :D :D :D suke!!
korang kalau jumpe memang gelak gelak gemok! :P

DanieL AdiE said...

Memang saje pakai OREN sebab tau akan berpisah n senang korang nak cari kami..huhu..

Yup2, kalo x gelak mcm hizami., means something is wrong..

Pape pon, SGT BEST MLM TU!!

::FAIZ FARISH:: said...

Tahniah RETIS

Hizami Rahim said...

seronok gile malam tu. siap lepak sampai kol 4 pagi pulak tu. :D

Khairul Rahman said...

hebanye dapat pergi sane...hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

amboi seronok benar yerk.. :)

Hanie_Dew said...

woweee. dpt pegi AIM tu.dpt naik pentas tak. hahahaha.

FaizalSulaiman said...

pergh karpet biru tu!!!

Eena Arrina said...

polow ena,ada hadiah utk new follower :P

Joe_Hans said...

oh..laen kali leh mintak buat performance terus kat AIM 2.. artis dah semua nie.. ;)

khairul akmal bin azman said...

manyak syok wohh kowank.

FarhanaDr said...

Seyes.. Pandang bebanyak kali sumenye macam retis dah.. Ouh!! Kawan-kawanku zami dan mr. wan dah jadi retis.. :p

Rindu anda.. Lama dah ku tak berblogging dan jenguk kengkawan.. :D

missSenget said...

nk mintak sign...!!


lepas ni bole rakam album..

ch000tz axoera said...

hamboy hamboy hamboyyyyyy nak jugaaaaaaa tu :p heheh

p/s: da follow sini sajer nak nyeyibuk salu =)) (sambil tarek kaki tuan umah ni ajak follow skali heheh)

Cik Yatt said...

best gile la...jeles..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

fuyooooo geng retis dh laaa ni...best!!!

izz idraqie huznie said...

awat xjumpa korang......................call zami xjwb..kalu xley bergamboorr smo smo

angloko said...

Wow bestnya tengok live..;p

ayie said...

best sebab dapat pegang kamera mahal..best sebab akhirnya dapat naik kereta vios..best sebab dapat dengar lagi gelak yg fuyooo..best sebab terasa jadi orang kl.. best sebab dapat makan nasi mat saleh..best sebab semuanya la..thanks encik wan fuyoooooooo

Finaz Jaafar said...

pehh stail gila korang ! untung laaaa

si ngokngek said...

woh!!untunglar..
huh!!asal banyak pulak gambar hizami,witt mcm dia pulak artis..hahaha



gelak mcm tue silap bulan boleh duk hospital

iKhRam said...

balik bawak award tak..??
tp mmg happenning la..

~SaL IjOu~ said...

cool~ ^^

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com