Tuesday, November 29, 2011

FUUUYOOO... BARU SEKARANG!

Ini cerita lama.. haha lambat nak up date sebab ku bukan duduk mengangkang kat opis ni, bukan dok mengumpat orang, bukan duk gentel %%$* lagi pun ku baru je baik demam Seminggu ku diserang virus yang sampai ku tergolek lemah je..huhuhu

Ok lupakan bab itu.. Kesempatan ku menghadiri Konvokesyen rakan se UiTM ku di Shah Alam baru-baru ini memang bestlah terasa ku konvo lg je.. haha

 Namanya Nurul Atekah.. Graduasi Perakaunan.. Ku kenal dia sejak da Matrikulasi Negeri Sembilan lagi.. Sampailah di UiTM ini.. Di pergi Konvo ku so ku pergilah konvo dia berbalas-balas pantun ler.. kehkeh



 Sambil tunggu dia keluar ku sempatlah pose dulu.. kehkeh.. Gemuk tak? gemuk kan?? huhu



Da jumpa dia ku bagilah bunga dengan teady bear kat dia sebagai tanda ucapa tahniah.. Yang beg hitam tu pulak hadiah sempena Ulang Tahun Kelahiran dia pada 26 Oct.. Kira packagelah.. FUUUYOOO bestkan sapa dapat kawan ngan ku kan? haha *poyo





Ini ahli keluarganya.. Mak bapak dia sporting seyh.. Ku datang-datang je da kena interview da.. Macam interview nak jadi calon menantu je gayanya.. hohohoho

Sempatlah dia pose setelah ku suruh.. kalau tak haram nak pose-pose ni.. haha




 Seiyes hari itu dia dapat banyak jambangan bunga kot.. semua ada teady bear! jeles! huhu

 Ini pemberian ku untuk dia.. perempuan biasalah pink-pink!huhu hadiah dalam beg hitam tu adalah rahsia.. agagaga

 Tahniah sudah Konvo Cik Nurul Atekah.. 






bisik buzz: nak konvo lagi sekali tapi tak mahu sambung master boleh?

SALAM FUUUYOOO~




17 comments:

aqmalazmi said...

aku nak hadiah dari kau jugak wey! HAHAHAHAH

Mra Mastura said...

mra nye mane abg wan?? T___T

khairul akmal bin azman said...

makin berisi bro wan ni..hehe

Cik Yatt said...

tngok org konvo mmg rasa nk knvo lagi..huu

DanieL AdiE said...

Wan, U x dtg pon masa my konvo....sedih2,,

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa..bestnyer...

haha..abeh arr kena interview ngan parent dia.. haha

tahniah utk kwn kamu tu yerk..

Rtp Farra Arisha said...

what a very lovely photos! congrats to her again :)

syazwani 'atiqah said...

nk hadiah jugak...

Aida Azryn said...

bestnyeeewwwww dapat manyak jambangan bunga.. aida dapat satu je time konvo. >.<

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congrate kawn nye tu yee..

tu baru nme nye kawan...berbalas pantun..

Joe_Hans said...

nanti, konvo..nak dapat bunga jugak!!! hahahaha

is_isaac said...

macam artis bagi bunga kat fans, hahaha :P

Eazy Izzuddin said...

saya konvo tahun depan hehe
xD

~SaL IjOu~ said...

sy pun akan konvo kali ke-2..yeay!~ hehe

Mohd Izzar said...

wee.. mcm dia lak yg konvo kn...ohoohoh

[z@ck] said...

ehem..kawan je ke? hehehe

Juliet_iRa~" said...

nt dtg konvo ira plak la ea?heee

smbg la master..:)

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com