Tuesday, November 29, 2011

FUUUYOOO... BARU SEKARANG!

Ini cerita lama.. haha lambat nak up date sebab ku bukan duduk mengangkang kat opis ni, bukan dok mengumpat orang, bukan duk gentel %%$* lagi pun ku baru je baik demam Seminggu ku diserang virus yang sampai ku tergolek lemah je..huhuhu

Ok lupakan bab itu.. Kesempatan ku menghadiri Konvokesyen rakan se UiTM ku di Shah Alam baru-baru ini memang bestlah terasa ku konvo lg je.. haha

 Namanya Nurul Atekah.. Graduasi Perakaunan.. Ku kenal dia sejak da Matrikulasi Negeri Sembilan lagi.. Sampailah di UiTM ini.. Di pergi Konvo ku so ku pergilah konvo dia berbalas-balas pantun ler.. kehkeh



 Sambil tunggu dia keluar ku sempatlah pose dulu.. kehkeh.. Gemuk tak? gemuk kan?? huhu



Da jumpa dia ku bagilah bunga dengan teady bear kat dia sebagai tanda ucapa tahniah.. Yang beg hitam tu pulak hadiah sempena Ulang Tahun Kelahiran dia pada 26 Oct.. Kira packagelah.. FUUUYOOO bestkan sapa dapat kawan ngan ku kan? haha *poyo





Ini ahli keluarganya.. Mak bapak dia sporting seyh.. Ku datang-datang je da kena interview da.. Macam interview nak jadi calon menantu je gayanya.. hohohoho

Sempatlah dia pose setelah ku suruh.. kalau tak haram nak pose-pose ni.. haha




 Seiyes hari itu dia dapat banyak jambangan bunga kot.. semua ada teady bear! jeles! huhu

 Ini pemberian ku untuk dia.. perempuan biasalah pink-pink!huhu hadiah dalam beg hitam tu adalah rahsia.. agagaga

 Tahniah sudah Konvo Cik Nurul Atekah.. 






bisik buzz: nak konvo lagi sekali tapi tak mahu sambung master boleh?

SALAM FUUUYOOO~




Comments (17)

On November 29, 2011 at 9:25 AM , aqmalazmi said... [Reply to comment]

aku nak hadiah dari kau jugak wey! HAHAHAHAH

 
On November 29, 2011 at 9:30 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

mra nye mane abg wan?? T___T

 
On November 29, 2011 at 1:30 PM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

makin berisi bro wan ni..hehe

 
On November 29, 2011 at 1:40 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

tngok org konvo mmg rasa nk knvo lagi..huu

 
On November 29, 2011 at 1:46 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Wan, U x dtg pon masa my konvo....sedih2,,

 
On November 29, 2011 at 3:41 PM , C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply to comment]

waa..bestnyer...

haha..abeh arr kena interview ngan parent dia.. haha

tahniah utk kwn kamu tu yerk..

 
On November 29, 2011 at 4:55 PM , Rtp Farra Arisha said... [Reply to comment]

what a very lovely photos! congrats to her again :)

 
On November 29, 2011 at 6:13 PM , syazwani 'atiqah said... [Reply to comment]

nk hadiah jugak...

 
On November 29, 2011 at 9:13 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

bestnyeeewwwww dapat manyak jambangan bunga.. aida dapat satu je time konvo. >.<

 
On November 29, 2011 at 9:56 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

congrate kawn nye tu yee..

tu baru nme nye kawan...berbalas pantun..

 
On November 30, 2011 at 4:03 AM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

nanti, konvo..nak dapat bunga jugak!!! hahahaha

 
On November 30, 2011 at 4:20 PM , is_isaac said... [Reply to comment]

macam artis bagi bunga kat fans, hahaha :P

 
On November 30, 2011 at 9:09 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

saya konvo tahun depan hehe
xD

 
On December 1, 2011 at 8:20 AM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

sy pun akan konvo kali ke-2..yeay!~ hehe

 
On December 4, 2011 at 6:07 PM , Mohd Izzar said... [Reply to comment]

wee.. mcm dia lak yg konvo kn...ohoohoh

 
On December 5, 2011 at 2:08 PM , [z@ck] said... [Reply to comment]

ehem..kawan je ke? hehehe

 
On December 6, 2011 at 12:51 AM , Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

nt dtg konvo ira plak la ea?heee

smbg la master..:)