Friday, October 28, 2011

FUUUYOOO...TRESPASS TO IN TIME

Dalam minggu ini ku telah menonton 2 filem di GSC Pavillion, Kuala Lumpur kira lepas geram katanya haha 2 filem itu adalah:



:: Tidak memboringkan ::

:: Lakonan yang mantap terutama Justin ::

:: Jalan cerita yang unik ::

:: Best ::
:: Banyak pengajaran ::

:: 4 bintang ::




 :: Permulaan plot cerita agak boring ::

:: Biasa sahaja ceritanya ::

:: Hero dan heroin dah tua ::

:: Ada part tak logik contoh mana pengawal keselamatan? mana pembantu rumah? kata kaya kan? ::

:: 3 bintang ::







bisik buzz: sapa sudah tengok filem Hidden lakonan Erra? best tak?

SALAM FUUUYOOO~





   

Comments (17)

On October 28, 2011 at 9:12 AM , Hizami Rahim said... [Reply to comment]

dah macam blog ijat dah. haha.

 
On October 28, 2011 at 9:27 AM , Nour Eyza said... [Reply to comment]

dh tgk in time? kwn2 kata best. heheh. erra berlakon tu best ke? terkejut jugak nampak erra berlakon =)

 
On October 28, 2011 at 10:51 AM , Edy Fee said... [Reply to comment]

cte 1st tu mcm best je...gempak je poster

 
On October 28, 2011 at 11:31 AM , Khairul Rahman said... [Reply to comment]

ada aku trespass tu best jugak...

 
On October 28, 2011 at 11:46 AM , nurkaloi said... [Reply to comment]

citer trespass uh kaloi tertarik ngan justin jerk kowt kekekek

 
On October 28, 2011 at 11:52 AM , is_isaac said... [Reply to comment]

best ke citer ni?

 
On October 28, 2011 at 12:06 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

in time, mcm mnarik..

skrg tngh ketagih wayang je..haha

 
On October 28, 2011 at 3:12 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Hahaha..nie mesti rindu ijat kat sampai entry tribute kat ijat..haha

 
On October 28, 2011 at 4:26 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

tak tgk lagi cte hidden tu tp nk gk tgk nnti..teruja sebab erra..hoho

 
On October 28, 2011 at 5:10 PM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

Wohoho..da lama xsinggah cinema.... Nak g ah next week. Thanx wan cz post pasal movie..mengingatkan asya ttg hobi sendiri yg dah lama tak d layan... Bz jak2.

 
On October 29, 2011 at 1:01 AM , iKhRam said... [Reply to comment]

best ker citer In Time tue..??

idea citer tu memang best.. rasa cam unik sgt. tp citer tu terlampau slow... huhuhuhu

tp masih boleh dilayan.. hahaha

 
On October 29, 2011 at 10:17 PM , hawiz said... [Reply to comment]

cam best je..

 
On October 29, 2011 at 11:29 PM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

da berkurun x tgk wayang~huhu

 
On October 30, 2011 at 12:44 AM , si ngokngek said... [Reply to comment]

woo~~layan
aku layan movie kt youtube ja..sekali-sekala ajak lar aku join sama..derm!!!...hahaha

 
On October 31, 2011 at 2:56 AM , Nour Eyza said... [Reply to comment]

amboi, ulasan kemain lagi.. hehe

 
On November 1, 2011 at 11:38 AM , Mohd Izzar said... [Reply to comment]

uuu...tak dapat nk tgk movie sgt..exam nk dekat dah..

 
On November 1, 2011 at 1:38 PM , C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply to comment]

hmm best ke?? xpe.. nnt moon tgk citer tu..

ehh erra ada berlakon yg terbaru ke? xtau pon.. haha =.='