Friday, October 28, 2011

FUUUYOOO...TRESPASS TO IN TIME

Dalam minggu ini ku telah menonton 2 filem di GSC Pavillion, Kuala Lumpur kira lepas geram katanya haha 2 filem itu adalah:



:: Tidak memboringkan ::

:: Lakonan yang mantap terutama Justin ::

:: Jalan cerita yang unik ::

:: Best ::
:: Banyak pengajaran ::

:: 4 bintang ::




 :: Permulaan plot cerita agak boring ::

:: Biasa sahaja ceritanya ::

:: Hero dan heroin dah tua ::

:: Ada part tak logik contoh mana pengawal keselamatan? mana pembantu rumah? kata kaya kan? ::

:: 3 bintang ::







bisik buzz: sapa sudah tengok filem Hidden lakonan Erra? best tak?

SALAM FUUUYOOO~





   

17 comments:

Hizami Rahim said...

dah macam blog ijat dah. haha.

Nour Eyza said...

dh tgk in time? kwn2 kata best. heheh. erra berlakon tu best ke? terkejut jugak nampak erra berlakon =)

Edy Fee said...

cte 1st tu mcm best je...gempak je poster

Khairul Rahman said...

ada aku trespass tu best jugak...

nurkaloi said...

citer trespass uh kaloi tertarik ngan justin jerk kowt kekekek

is_isaac said...

best ke citer ni?

Cik Yatt said...

in time, mcm mnarik..

skrg tngh ketagih wayang je..haha

DanieL AdiE said...

Hahaha..nie mesti rindu ijat kat sampai entry tribute kat ijat..haha

Finaz Jaafar said...

tak tgk lagi cte hidden tu tp nk gk tgk nnti..teruja sebab erra..hoho

A Crack Mirror said...

Wohoho..da lama xsinggah cinema.... Nak g ah next week. Thanx wan cz post pasal movie..mengingatkan asya ttg hobi sendiri yg dah lama tak d layan... Bz jak2.

iKhRam said...

best ker citer In Time tue..??

idea citer tu memang best.. rasa cam unik sgt. tp citer tu terlampau slow... huhuhuhu

tp masih boleh dilayan.. hahaha

hawiz said...

cam best je..

~SaL IjOu~ said...

da berkurun x tgk wayang~huhu

si ngokngek said...

woo~~layan
aku layan movie kt youtube ja..sekali-sekala ajak lar aku join sama..derm!!!...hahaha

Nour Eyza said...

amboi, ulasan kemain lagi.. hehe

Mohd Izzar said...

uuu...tak dapat nk tgk movie sgt..exam nk dekat dah..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmm best ke?? xpe.. nnt moon tgk citer tu..

ehh erra ada berlakon yg terbaru ke? xtau pon.. haha =.='

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com