Friday, October 14, 2011

FUUUYOOO.. NAK BISKUT TU!

Mesti ada sudah tengok video klip JLO ni kan??? amacam best tak? bagi ku seiyes video klip antara yang boleh dikatakan gempak gak tak kisahlah sering dengan nama dia yang melatop tu kan? tapi ku tak kisah bab itu.. tapi yang ku kisah ku nak Biskut tu! di mana ada Biskut tu?? nak nak nak?Aduhyai alangkah best kalau betul-betul ada Biskut ini kan? tapi idaklah sampai merosakkan persekitaran setempatkan beriya keterujaannya kan.. tu memang tak boleh blah la.. adehh..

sapa belum tengok cuba tengok meh..












bisik buzz: seronok ke tak bila anda ada peminat yang suka anda? tengok keikhlasan dia dan kesanggupan dia untuk mengenali anda sanggup membaca atau mengetahui perjalanan hidup anda tanpa di suruh FUUUYOOO sure gumbira dan terharukan? kehkeh tapi ku tak pernah dapat macam tu kot (berangan lah ku nak dapat macam tu) >.<



SALAM FUUUYOOO~




   

20 comments:

Lelaki Ini said...

hahaha..
aku tak leh nak tgk la..
video kne blocked kat offce,,,
ahahha

missSenget said...

hai..

sy minat awk..

nk sign..!

mlm ni pakai baju kaler ape?
seluar? cadar katil? selimut? tuala mandi? selipar jamban..?

suka mkn ape? yg xsuka mkn? minum?

eh..bila nk blnja sy mkn?
hahahaha..

merepek..!

missSenget said...

hai..

sy minat awk..

nk sign..!

mlm ni pakai baju kaler ape?
seluar? cadar katil? selimut? tuala mandi? selipar jamban..?

suka mkn ape? yg xsuka mkn? minum?

eh..bila nk blnja sy mkn?
hahahaha..

merepek..!

anamizu said...

aiseh x bleh tgk plak dah :(





slm kenal,
cik ana

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

eheem..nanti ramai yang nk berkenan ni..ramai peminat ni

Cik Yatt said...

haha..bole lak cmtu

Mra Mastura said...

kanda fuyoooo
dinda minatt lahh!
nak makan biskut tu jugak
:P

nurkaloi said...

fuyooooo !
sila berhenti berangan yer wan ! heheh

::FAIZ FARISH:: said...

tak minat dia sbb dah cam tue skit

Liquid said...

incek liquid pon mau....!!

Eazy Izzuddin said...

dah tengok dah hehe
xD

Aida Azryn said...

saya minat penulis blog ini.. haha. terharu tak ni? :P

is_isaac said...

biskut yg membawa kacau bilau tuh! hahha :P

~SaL IjOu~ said...

video klip tu tersgt kool!~ ;)

oh..kite ade minat sorang blogger ni..akan make sure baca blog die..sgt nak tau perjalanan hidup die..^^
gaya penulisan yg ringkas & ikhlas~ ^^

A Crack Mirror said...

lelx...yg kami ramai2..follow anda..singgah jenguk n komen setiap entry wan ni kira peminat la ni..tak jemu ok baca coretan,bebelan n kegembiraan kamu tu... tp mana tau satu hari nnt kalau btl2 wan jd artis..perh bangga siot..cnfrm meletOps..keelaaas ko wan!

dyna syamsuri said...

xley tgkkk. isk3

izzad b* said...

best2!!!

WAHIDA ALIAS said...

nk biskut.haha

Edy Fee said...

heaven giler kalau dpt mcm tu...haha diri tak seberapa..tak mampu

Finaz Jaafar said...

aaaaa nak jugak la biskut tu ! promises makan sikit2 jeh..hahaha

btw suke kasut JLO tu !

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com