Friday, October 14, 2011

FUUUYOOO.. NAK BISKUT TU!

Mesti ada sudah tengok video klip JLO ni kan??? amacam best tak? bagi ku seiyes video klip antara yang boleh dikatakan gempak gak tak kisahlah sering dengan nama dia yang melatop tu kan? tapi ku tak kisah bab itu.. tapi yang ku kisah ku nak Biskut tu! di mana ada Biskut tu?? nak nak nak?Aduhyai alangkah best kalau betul-betul ada Biskut ini kan? tapi idaklah sampai merosakkan persekitaran setempatkan beriya keterujaannya kan.. tu memang tak boleh blah la.. adehh..

sapa belum tengok cuba tengok meh..












bisik buzz: seronok ke tak bila anda ada peminat yang suka anda? tengok keikhlasan dia dan kesanggupan dia untuk mengenali anda sanggup membaca atau mengetahui perjalanan hidup anda tanpa di suruh FUUUYOOO sure gumbira dan terharukan? kehkeh tapi ku tak pernah dapat macam tu kot (berangan lah ku nak dapat macam tu) >.<



SALAM FUUUYOOO~




   

Comments (20)

On October 14, 2011 at 10:04 AM , Lelaki Ini said... [Reply to comment]

hahaha..
aku tak leh nak tgk la..
video kne blocked kat offce,,,
ahahha

 
On October 14, 2011 at 11:02 AM , missSenget said... [Reply to comment]

hai..

sy minat awk..

nk sign..!

mlm ni pakai baju kaler ape?
seluar? cadar katil? selimut? tuala mandi? selipar jamban..?

suka mkn ape? yg xsuka mkn? minum?

eh..bila nk blnja sy mkn?
hahahaha..

merepek..!

 
On October 14, 2011 at 11:02 AM , missSenget said... [Reply to comment]

hai..

sy minat awk..

nk sign..!

mlm ni pakai baju kaler ape?
seluar? cadar katil? selimut? tuala mandi? selipar jamban..?

suka mkn ape? yg xsuka mkn? minum?

eh..bila nk blnja sy mkn?
hahahaha..

merepek..!

 
On October 14, 2011 at 11:47 AM , anamizu said... [Reply to comment]

aiseh x bleh tgk plak dah :(





slm kenal,
cik ana

 
On October 14, 2011 at 12:01 PM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

eheem..nanti ramai yang nk berkenan ni..ramai peminat ni

 
On October 14, 2011 at 12:44 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

haha..bole lak cmtu

 
On October 14, 2011 at 12:55 PM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

kanda fuyoooo
dinda minatt lahh!
nak makan biskut tu jugak
:P

 
On October 14, 2011 at 2:40 PM , nurkaloi said... [Reply to comment]

fuyooooo !
sila berhenti berangan yer wan ! heheh

 
On October 14, 2011 at 3:55 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

tak minat dia sbb dah cam tue skit

 
On October 14, 2011 at 9:50 PM , Liquid said... [Reply to comment]

incek liquid pon mau....!!

 
On October 15, 2011 at 7:02 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

dah tengok dah hehe
xD

 
On October 15, 2011 at 11:04 AM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

saya minat penulis blog ini.. haha. terharu tak ni? :P

 
On October 15, 2011 at 1:12 PM , is_isaac said... [Reply to comment]

biskut yg membawa kacau bilau tuh! hahha :P

 
On October 15, 2011 at 1:18 PM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

video klip tu tersgt kool!~ ;)

oh..kite ade minat sorang blogger ni..akan make sure baca blog die..sgt nak tau perjalanan hidup die..^^
gaya penulisan yg ringkas & ikhlas~ ^^

 
On October 15, 2011 at 6:43 PM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

lelx...yg kami ramai2..follow anda..singgah jenguk n komen setiap entry wan ni kira peminat la ni..tak jemu ok baca coretan,bebelan n kegembiraan kamu tu... tp mana tau satu hari nnt kalau btl2 wan jd artis..perh bangga siot..cnfrm meletOps..keelaaas ko wan!

 
On October 15, 2011 at 11:00 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

xley tgkkk. isk3

 
On October 16, 2011 at 12:24 AM , izzad b* said... [Reply to comment]

best2!!!

 
On October 16, 2011 at 7:22 PM , WAHIDA ALIAS said... [Reply to comment]

nk biskut.haha

 
On October 16, 2011 at 8:12 PM , Edy Fee said... [Reply to comment]

heaven giler kalau dpt mcm tu...haha diri tak seberapa..tak mampu

 
On October 18, 2011 at 5:15 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

aaaaa nak jugak la biskut tu ! promises makan sikit2 jeh..hahaha

btw suke kasut JLO tu !