FUUUYOOO da Jumaat da sekejap je masa kan? Alhamdulilah bengkel pun da habis dengan jayanya.. Tapi apa ku nak cerita kali ini bukan pasal bengkel tapi pasal badan ku.. ya pasal body ku..huhuhu

Seiyes ku nak cakap ku sudah lama sakit belakang.. Masa tu ku pergi jumpa doktor dia cakap urat belikat ku bengkak.. Seiyes takut kot.. Hari Rabu malam ku da merenggek-renggek dekat bonda ku da mengadu sakit.. dia pun sapulah ubat kat belakang ku ini.. Tapi semalam (Khamis) dari tempat kerja lagi ku da tak tahan rasa sakit cepat-cepat ku call bonda suruh cari tukang urut..

Bonda ku yang sayang akan anaknya ini dia pun call.. Hurey! malam tadi ku kena urut dengan seorang mak cik.. Nak pergi spa ku search dekat internet macam pelik je ada tulis extra urut la ada nak urut tenaga batin  la adehhh kang tak pasal-pasal "terkeluar" lak.. kuikui Jangan buat pasal.. haha





Semalam 1 badan ku berlumuran minyak. dari belakang sampai ke pinggang (lurah bontot kot) dia urut..  Agak ku terkesima sambil pejam mata.. Lepas itu ke betis terus ke kaki.. Kemudian dia urut dada ku FUUUYOOO mujur ku tak stim.. hahaha! Da la dada ku ada Bulu Dada (opss korang sukan kan?) hahaha dia urut-urut ku pejam mata je. Pejam mata bukan sebab sakit tapi malu dan mahu hahah.. Last sekali dia urut tengkok sampai ke tangan ku.. Pendek kata urut 1 badan kena lanyak.. Panjang kata tak terkata apa-apa..





Perh.. apa ku nak cakap sakit-sakit sedap.. Bila Sakit ku Jerit. Bila Sedap ku Mengerang erk? tak faham? ok korang kena cuba baru tahu situasi tu.. haha





Korang jangan salah anggap yang gambar ku tunjuk ini adalah rakan ku sewaktu di Uitm Shah Alam dulu ketika ku duduk di Kolej Meranti ada seorang rakan ku Ridwan berasal dari Kelantan ini pandai mengurut.. Seieyes! Kalau ku sakit kaki badan dia urut alhamdulilah hilang kot.. Tapi kini ku sudah lama tak jumpa dia, dia pun menetap di Kelantan.. Gambar semalam tak boleh tayangkan ok. Harap Maklum.






bisik buzz: Yang best dalam sesi urut mengurut semalam mak cik tu siap cakap kat bonda ku "Anak akak sorang ini Hensem" erk? ku terus memejamkan mata sambil tersenyum.. ^_^


SALAM FUUUYOOO~




   

Comments (28)

On October 21, 2011 at 10:07 AM , Pojiepooh Abdullah said... [Reply to comment]

ayat berbaur lucah, taley blah haha!

 
On October 21, 2011 at 10:10 AM , missSenget said... [Reply to comment]

laaa..igtkan gmbr makcik tu..

baru nk pertikaikan jantina dia sbb pakai inai 3jari je..


rupa2nya mmg lelaki..

 
On October 21, 2011 at 10:27 AM , d_tieah said... [Reply to comment]

Fuiyooooooooo.. Lu punya ayat pun boleh bikin stim pembaca.. Hahhaa.. Betul lah tu kata makcik tu.. Hensem!!! Hahaha..

 
On October 21, 2011 at 10:36 AM , MaiEsaRra aRe Lee said... [Reply to comment]

uik.. mmg besh kene urut ni.. adesss besh2...

 
On October 21, 2011 at 11:11 AM , Miraro said... [Reply to comment]

wahhhh wahhh siap dapat puji lagi tu. Semua kembang. ;p

 
On October 21, 2011 at 11:13 AM , QASEH ALYN said... [Reply to comment]

perhh!!! besshh nyer ada org urut cm tue....

 
On October 21, 2011 at 12:21 PM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

syok nye...
cam putera raja la wan ek..


jeles aku..

 
On October 21, 2011 at 12:41 PM , nurkaloi said... [Reply to comment]

erkkkk
main kotor hahah
tu laa katenye mkcik tp pakai kain pelekat
tp pakai inai plak hahah kawn jenis pe tu wann kekeke

org laki pntang kaann bab2 urut nie
menympah mak ! hahah

 
On October 21, 2011 at 2:32 PM , izzad b* said... [Reply to comment]

uuusshhh sesedap jer~ kekeke

 
On October 21, 2011 at 4:44 PM , is_isaac said... [Reply to comment]

muka layan je.haha

 
On October 21, 2011 at 5:24 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

oit! hamboi2 tajuk entri kemain. ahha.. xD

btw,anda mmg ensem pun.. ngee.. ^^

 
On October 21, 2011 at 5:42 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

kite takut nak urut ! geli!!!hoho

 
On October 21, 2011 at 6:09 PM , tyra uyura said... [Reply to comment]

hi, new here .

pernah kena dulu . ta biase kene urut rasa geli2 je. hehehe

 
On October 22, 2011 at 11:06 AM , Hanie_Dew said... [Reply to comment]

tak suke.tak pernah tak nak diurut. geli kot. eee..tak pasal pasal kang tukang urut tu aku tendang.

 
On October 22, 2011 at 11:09 AM , Umie Artoqiemie said... [Reply to comment]

aisehman gambar semalam x bole tayang hahahahaha..

 
On October 22, 2011 at 4:59 PM , Nur Farah Hani said... [Reply to comment]

kalo tertiba makcik urut tu ajak kahwin baru haru.. hahahaha.. :P

 
On October 23, 2011 at 11:05 AM , My Life's Journey said... [Reply to comment]

Salam pekenalan :)..uuu umi pun selalu sakit belakang gak ..tapi tak pernah berurut ..kadang2 tu rasa mengigit hrmm

harap mr.wan cepat sembuh :)

 
On October 24, 2011 at 1:54 AM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

Wuhuhuhu... Ayat last ko tu wan..xmenahan..menchik ku koh... Pasan banyak dah ni....ahaha
Mula2 ingat gmbr tu time ngan makcik urut tu...apeda...ptt bdn blm fit lagi..ahahaha

 
On October 24, 2011 at 6:52 AM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

kalo kite kene urut harus meraung terus..& tergelak sbb geli..hehe~

 
On October 24, 2011 at 10:24 AM , Edy Fee said... [Reply to comment]

hahaha s=censored==
aku mmg takleh org urut badan..geli geleman.hhehee

 
On October 24, 2011 at 12:03 PM , C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply to comment]

acececeh.. ayat last tu..amboi... terkembang2 laa hidung ko yerkk.. haha

 
On October 24, 2011 at 12:09 PM , Acik said... [Reply to comment]

encem ye yg sorang ni ... ekekeee! :)

 
On October 24, 2011 at 6:47 PM , Mohd Izzar said... [Reply to comment]

uuuu..seronok la kena urut..haha!

 
On October 24, 2011 at 8:56 PM , biella93 said... [Reply to comment]

pakai la msin urut yg kt shopping complex sllu tu , mesti best , hikhikhik

 
On October 25, 2011 at 3:29 AM , iKhRam said... [Reply to comment]

hahaha..
tak boleh blah tajuk entry..

apapun sedap kot kene urut.. sakit-sakit sedap..!!

p/s - kene letak kat sebelah entry spesifikasi pembacaan.

18 sx

 
On October 26, 2011 at 10:01 AM , hawiz said... [Reply to comment]

geli r mengurut..geli badan..xleh..hihi

 
On October 27, 2011 at 10:09 PM , Nalisa Syahira said... [Reply to comment]

tajuk nak gempak je ,

amboi tkg urut , siap berinai lg , ahha .

 
On May 12, 2012 at 6:58 PM , glamorous said... [Reply to comment]

Kenapa sakit belakang.Umur baru 24.Kalau 42 ,pahamla jugak.