Friday, October 21, 2011

FUUUYOOO.. BILA SAKIT JERIT, BILA SEDAP MENGERANG!

FUUUYOOO da Jumaat da sekejap je masa kan? Alhamdulilah bengkel pun da habis dengan jayanya.. Tapi apa ku nak cerita kali ini bukan pasal bengkel tapi pasal badan ku.. ya pasal body ku..huhuhu

Seiyes ku nak cakap ku sudah lama sakit belakang.. Masa tu ku pergi jumpa doktor dia cakap urat belikat ku bengkak.. Seiyes takut kot.. Hari Rabu malam ku da merenggek-renggek dekat bonda ku da mengadu sakit.. dia pun sapulah ubat kat belakang ku ini.. Tapi semalam (Khamis) dari tempat kerja lagi ku da tak tahan rasa sakit cepat-cepat ku call bonda suruh cari tukang urut..

Bonda ku yang sayang akan anaknya ini dia pun call.. Hurey! malam tadi ku kena urut dengan seorang mak cik.. Nak pergi spa ku search dekat internet macam pelik je ada tulis extra urut la ada nak urut tenaga batin  la adehhh kang tak pasal-pasal "terkeluar" lak.. kuikui Jangan buat pasal.. haha





Semalam 1 badan ku berlumuran minyak. dari belakang sampai ke pinggang (lurah bontot kot) dia urut..  Agak ku terkesima sambil pejam mata.. Lepas itu ke betis terus ke kaki.. Kemudian dia urut dada ku FUUUYOOO mujur ku tak stim.. hahaha! Da la dada ku ada Bulu Dada (opss korang sukan kan?) hahaha dia urut-urut ku pejam mata je. Pejam mata bukan sebab sakit tapi malu dan mahu hahah.. Last sekali dia urut tengkok sampai ke tangan ku.. Pendek kata urut 1 badan kena lanyak.. Panjang kata tak terkata apa-apa..





Perh.. apa ku nak cakap sakit-sakit sedap.. Bila Sakit ku Jerit. Bila Sedap ku Mengerang erk? tak faham? ok korang kena cuba baru tahu situasi tu.. haha





Korang jangan salah anggap yang gambar ku tunjuk ini adalah rakan ku sewaktu di Uitm Shah Alam dulu ketika ku duduk di Kolej Meranti ada seorang rakan ku Ridwan berasal dari Kelantan ini pandai mengurut.. Seieyes! Kalau ku sakit kaki badan dia urut alhamdulilah hilang kot.. Tapi kini ku sudah lama tak jumpa dia, dia pun menetap di Kelantan.. Gambar semalam tak boleh tayangkan ok. Harap Maklum.






bisik buzz: Yang best dalam sesi urut mengurut semalam mak cik tu siap cakap kat bonda ku "Anak akak sorang ini Hensem" erk? ku terus memejamkan mata sambil tersenyum.. ^_^


SALAM FUUUYOOO~




   

28 comments:

Pojiepooh Abdullah said...

ayat berbaur lucah, taley blah haha!

missSenget said...

laaa..igtkan gmbr makcik tu..

baru nk pertikaikan jantina dia sbb pakai inai 3jari je..


rupa2nya mmg lelaki..

d_tieah said...

Fuiyooooooooo.. Lu punya ayat pun boleh bikin stim pembaca.. Hahhaa.. Betul lah tu kata makcik tu.. Hensem!!! Hahaha..

MaiEsaRra aRe Lee said...

uik.. mmg besh kene urut ni.. adesss besh2...

Miraro said...

wahhhh wahhh siap dapat puji lagi tu. Semua kembang. ;p

QASEH ALYN said...

perhh!!! besshh nyer ada org urut cm tue....

khairul akmal bin azman said...

syok nye...
cam putera raja la wan ek..


jeles aku..

nurkaloi said...

erkkkk
main kotor hahah
tu laa katenye mkcik tp pakai kain pelekat
tp pakai inai plak hahah kawn jenis pe tu wann kekeke

org laki pntang kaann bab2 urut nie
menympah mak ! hahah

izzad b* said...

uuusshhh sesedap jer~ kekeke

is_isaac said...

muka layan je.haha

Aida Azryn said...

oit! hamboi2 tajuk entri kemain. ahha.. xD

btw,anda mmg ensem pun.. ngee.. ^^

Finaz Jaafar said...

kite takut nak urut ! geli!!!hoho

tyra uyura said...

hi, new here .

pernah kena dulu . ta biase kene urut rasa geli2 je. hehehe

Hanie_Dew said...

tak suke.tak pernah tak nak diurut. geli kot. eee..tak pasal pasal kang tukang urut tu aku tendang.

Umie Artoqiemie said...

aisehman gambar semalam x bole tayang hahahahaha..

Nur Farah Hani said...

kalo tertiba makcik urut tu ajak kahwin baru haru.. hahahaha.. :P

My Life's Journey said...

Salam pekenalan :)..uuu umi pun selalu sakit belakang gak ..tapi tak pernah berurut ..kadang2 tu rasa mengigit hrmm

harap mr.wan cepat sembuh :)

A Crack Mirror said...

Wuhuhuhu... Ayat last ko tu wan..xmenahan..menchik ku koh... Pasan banyak dah ni....ahaha
Mula2 ingat gmbr tu time ngan makcik urut tu...apeda...ptt bdn blm fit lagi..ahahaha

~SaL IjOu~ said...

kalo kite kene urut harus meraung terus..& tergelak sbb geli..hehe~

Edy Fee said...

hahaha s=censored==
aku mmg takleh org urut badan..geli geleman.hhehee

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

acececeh.. ayat last tu..amboi... terkembang2 laa hidung ko yerkk.. haha

Acik said...

encem ye yg sorang ni ... ekekeee! :)

Mohd Izzar said...

uuuu..seronok la kena urut..haha!

biella93 said...

pakai la msin urut yg kt shopping complex sllu tu , mesti best , hikhikhik

iKhRam said...

hahaha..
tak boleh blah tajuk entry..

apapun sedap kot kene urut.. sakit-sakit sedap..!!

p/s - kene letak kat sebelah entry spesifikasi pembacaan.

18 sx

hawiz said...

geli r mengurut..geli badan..xleh..hihi

Nalisa Syahira said...

tajuk nak gempak je ,

amboi tkg urut , siap berinai lg , ahha .

glamorous said...

Kenapa sakit belakang.Umur baru 24.Kalau 42 ,pahamla jugak.

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com