Sunday, October 09, 2011

FUUUYOOO.. APABILA MR.WAN MENYANYI?

Buat julung kalinya ku sanggup menanggung risiko meletakkan video menyanyi ku sendiri.. haha ahh peduli apa kan.. memang hobi ku menyanyi ketika waktu lapang sedap tak sedap perkara no 2 kan?? angguk cepat..haha

Sebenarnya video ini telah di rakamkan sekitar hari raya lagi simpan kasi peram kot-kot suara boleh jadi sedap macam Bruno Mars ke, Anuar Zain ke ke tapi hampeh... hahahaha  so pikir dok pikir baru hari ini di tonjolkan kepada kalian semua..

Ku tak mahu cakap banyak terimalah:

Lagu: Bayangan Gurauan

Artis Asal: Kumpulan Mega

Artis Tempelan: Syazwan Rahman

Lokasi: Red Box Ria, Sogo KL



Ini adalah antara lagu wajib ku ketika pergi karaoke kot..  

Kalau korang perasan tangan ku asyik-asyik buat gaya macam tu kan? bukan saja-saja tapi entah macam habit pulak.. ish tak boleh jadi ni..huhu

Ku rasa part last tu ada terkucil sikit.. Sikit je kot tak banyakkan?? haha

Korang dengar suara ku je tau jangan pulak mata tu dok tengok body Tough ku lak? lain lak jadinya kang.. haha

Yang penting di akhir nyanyian ada peminat sorak ko ada?? ku tak tahu dia sorak sebab apa?? haha lol

Tu komen ku komen korang apa pulak? nak kritik? ahaa sila-sila ku tak kisah la.. Asalkan kritik  itu membina tapi kalau kritik berbau cibai siap! haha







bisik buzz: tengok jangan tak tengok... ^_^

SALAM FUUUYOOO~





   

32 comments:

Aida Azryn said...

haha... terbaikkkkkkkkkkk! ^^

syazwani 'atiqah said...

daa bole buat single daaa

Oasis said...

Wah hebat. Bila nak buat album ni wan. Nak beli!

MataHati @ MH said...

nak tuju lagu boleh?

hahahaa... gempak gempak

i am S!L4H.. said...

perghhhh.


feeling dah A+++

lain2 no komen. muahahah

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gileeee suara tinggi seehhhh~~~~

Aflina Affandi said...

Wahh , feeling betul. cool dude ^^

nurkaloi said...

ha ha ha ha ha


speechless

pipoq said...

datang lagi untuk audition tahun depan pulak ye..hehehe

Mohd Izzar said...

woahhh.. hahah!
hebat2...

H.J said...

hoho..geng rock kapak ke>>

rozeeta rashid said...

fuiyo! nyanyi lagu akulah kekasihmu pulak lepas ni. hehe.

::FAIZ FARISH:: said...

ada gaya

hawiz said...

nak sign!!..hahaaa

Hanie_Dew said...

hahahha..siapakah gadis misteri itu. saesiapa sahaja yg tgk vlog ni. hahahahha.

ada terkucil ke.ada. all out kan suara takde la terkucil . hhaha.sekian dari pengkritik tak rasmi.

psstttt.. aku gurau je. jgn mara. =)

cik.mila said...

selamat la suara...not bad..hehaheha ^_^

Nur Farah Hani said...

hehe mnat emnyanyi rupenya.. T__T

Cik Yatt said...

bole tahan suare..:)

Hanie_Dew said...

gi mlm2 mmg la seram dowh. pakcik penjaga tu kata mlm2 bising kat tangga umah tu..eee..

Jue said...

Ala pesal xpat main vid ni..why why *ok itu aku tipu hahaha

Jd bila awok nak p ofis sy, kita sign contract hihi

Aku dah lama giler x karok. Redbox mmg tbaek la. Wangsa walk pun bole thn beb tp bkn redbox la

Aku suka p redbox pavi sbb situ lg tratur hoho

missSenget said...

pakej lengkap..!!

ekekeke...

penah gi audition?

Cik Dolly said...

KALO MR.WAN NYANYI.APa akan terjadik??
ley nyanyikan utk cik dolly satu lagu ke?eheheheh




CiK DoLlY dAh fOlLoW Ur blOg
PlEasE fOlLoW My bLoG aT: http://cikdolly90.blogspot.com/

iKhRam said...

terbaek wok..
pitch yg tinggi, semua lepasss...
tahniah..

Afikah Aziz said...

alaaa,xleh tgk kt opis kne block,rugi nye huhu

khairul akmal bin azman said...

red box tue..jeles aku



bile nak fight karok!


siap de vlog ni..


p/s: "dengki"

khairul akmal bin azman said...

wan!


nak penyanyi dah kew?

ADfeez said...

wan.. jom karok!!!!!!!!!!!1 :P

Liquid said...

fuisyooooo..... ehehehe

Finaz Jaafar said...

retisss tuuu! hahaha..okay pe suara wan..eh nape gi karok tak ajak haaa????tacink la cemnih..len kali roger laaaaaa..sogo je pun..grrr

Nurul Afiqah said...

Eh eh ! Best la die nyanyi. Bole lah debut dengan retiss nanti ;)

Jue said...

ha vid ni ley join entry yg kitaorg buat tu LOL!

Khairul Rahman said...

untunglah ade peminat bg sokongan....terbaik...bole join karok dgn aku lepas ni...haha

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com