Sunday, October 09, 2011

FUUUYOOO.. APABILA MR.WAN MENYANYI?

Buat julung kalinya ku sanggup menanggung risiko meletakkan video menyanyi ku sendiri.. haha ahh peduli apa kan.. memang hobi ku menyanyi ketika waktu lapang sedap tak sedap perkara no 2 kan?? angguk cepat..haha

Sebenarnya video ini telah di rakamkan sekitar hari raya lagi simpan kasi peram kot-kot suara boleh jadi sedap macam Bruno Mars ke, Anuar Zain ke ke tapi hampeh... hahahaha  so pikir dok pikir baru hari ini di tonjolkan kepada kalian semua..

Ku tak mahu cakap banyak terimalah:

Lagu: Bayangan Gurauan

Artis Asal: Kumpulan Mega

Artis Tempelan: Syazwan Rahman

Lokasi: Red Box Ria, Sogo KL



Ini adalah antara lagu wajib ku ketika pergi karaoke kot..  

Kalau korang perasan tangan ku asyik-asyik buat gaya macam tu kan? bukan saja-saja tapi entah macam habit pulak.. ish tak boleh jadi ni..huhu

Ku rasa part last tu ada terkucil sikit.. Sikit je kot tak banyakkan?? haha

Korang dengar suara ku je tau jangan pulak mata tu dok tengok body Tough ku lak? lain lak jadinya kang.. haha

Yang penting di akhir nyanyian ada peminat sorak ko ada?? ku tak tahu dia sorak sebab apa?? haha lol

Tu komen ku komen korang apa pulak? nak kritik? ahaa sila-sila ku tak kisah la.. Asalkan kritik  itu membina tapi kalau kritik berbau cibai siap! haha







bisik buzz: tengok jangan tak tengok... ^_^

SALAM FUUUYOOO~





   

Comments (32)

On October 9, 2011 at 10:49 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

haha... terbaikkkkkkkkkkk! ^^

 
On October 9, 2011 at 10:59 PM , syazwani 'atiqah said... [Reply to comment]

daa bole buat single daaa

 
On October 10, 2011 at 6:41 AM , Oasis said... [Reply to comment]

Wah hebat. Bila nak buat album ni wan. Nak beli!

 
On October 10, 2011 at 7:23 AM , MataHati @ MH said... [Reply to comment]

nak tuju lagu boleh?

hahahaa... gempak gempak

 
On October 10, 2011 at 9:32 AM , i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

perghhhh.


feeling dah A+++

lain2 no komen. muahahah

 
On October 10, 2011 at 9:43 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

gileeee suara tinggi seehhhh~~~~

 
On October 10, 2011 at 11:01 AM , Aflina Affandi said... [Reply to comment]

Wahh , feeling betul. cool dude ^^

 
On October 10, 2011 at 11:47 AM , nurkaloi said... [Reply to comment]

ha ha ha ha ha


speechless

 
On October 10, 2011 at 12:18 PM , pipoq said... [Reply to comment]

datang lagi untuk audition tahun depan pulak ye..hehehe

 
On October 10, 2011 at 1:27 PM , Mohd Izzar said... [Reply to comment]

woahhh.. hahah!
hebat2...

 
On October 10, 2011 at 3:07 PM , H.J said... [Reply to comment]

hoho..geng rock kapak ke>>

 
On October 10, 2011 at 3:35 PM , rozeeta rashid said... [Reply to comment]

fuiyo! nyanyi lagu akulah kekasihmu pulak lepas ni. hehe.

 
On October 10, 2011 at 4:01 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

ada gaya

 
On October 10, 2011 at 6:26 PM , hawiz said... [Reply to comment]

nak sign!!..hahaaa

 
On October 10, 2011 at 7:51 PM , Hanie_Dew said... [Reply to comment]

hahahha..siapakah gadis misteri itu. saesiapa sahaja yg tgk vlog ni. hahahahha.

ada terkucil ke.ada. all out kan suara takde la terkucil . hhaha.sekian dari pengkritik tak rasmi.

psstttt.. aku gurau je. jgn mara. =)

 
On October 10, 2011 at 9:26 PM , cik.mila said... [Reply to comment]

selamat la suara...not bad..hehaheha ^_^

 
On October 10, 2011 at 11:08 PM , Nur Farah Hani said... [Reply to comment]

hehe mnat emnyanyi rupenya.. T__T

 
On October 10, 2011 at 11:10 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

bole tahan suare..:)

 
On October 10, 2011 at 11:17 PM , Hanie_Dew said... [Reply to comment]

gi mlm2 mmg la seram dowh. pakcik penjaga tu kata mlm2 bising kat tangga umah tu..eee..

 
On October 11, 2011 at 1:09 AM , Jue said... [Reply to comment]

Ala pesal xpat main vid ni..why why *ok itu aku tipu hahaha

Jd bila awok nak p ofis sy, kita sign contract hihi

Aku dah lama giler x karok. Redbox mmg tbaek la. Wangsa walk pun bole thn beb tp bkn redbox la

Aku suka p redbox pavi sbb situ lg tratur hoho

 
On October 11, 2011 at 10:50 AM , missSenget said... [Reply to comment]

pakej lengkap..!!

ekekeke...

penah gi audition?

 
On October 11, 2011 at 10:54 AM , Cik Dolly said... [Reply to comment]

KALO MR.WAN NYANYI.APa akan terjadik??
ley nyanyikan utk cik dolly satu lagu ke?eheheheh




CiK DoLlY dAh fOlLoW Ur blOg
PlEasE fOlLoW My bLoG aT: http://cikdolly90.blogspot.com/

 
On October 11, 2011 at 1:02 PM , iKhRam said... [Reply to comment]

terbaek wok..
pitch yg tinggi, semua lepasss...
tahniah..

 
On October 11, 2011 at 1:09 PM , Afikah Aziz said... [Reply to comment]

alaaa,xleh tgk kt opis kne block,rugi nye huhu

 
On October 11, 2011 at 2:06 PM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

red box tue..jeles aku



bile nak fight karok!


siap de vlog ni..


p/s: "dengki"

 
On October 11, 2011 at 10:14 PM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

wan!


nak penyanyi dah kew?

 
On October 11, 2011 at 10:53 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

wan.. jom karok!!!!!!!!!!!1 :P

 
On October 12, 2011 at 9:42 AM , Liquid said... [Reply to comment]

fuisyooooo..... ehehehe

 
On October 12, 2011 at 5:41 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

retisss tuuu! hahaha..okay pe suara wan..eh nape gi karok tak ajak haaa????tacink la cemnih..len kali roger laaaaaa..sogo je pun..grrr

 
On October 13, 2011 at 9:17 AM , Nurul Afiqah said... [Reply to comment]

Eh eh ! Best la die nyanyi. Bole lah debut dengan retiss nanti ;)

 
On October 19, 2011 at 11:36 AM , Jue said... [Reply to comment]

ha vid ni ley join entry yg kitaorg buat tu LOL!

 
On October 30, 2011 at 1:45 PM , Khairul Rahman said... [Reply to comment]

untunglah ade peminat bg sokongan....terbaik...bole join karok dgn aku lepas ni...haha