Thursday, September 08, 2011

FUUUYOOO... KAW-KAW PUNYA RAYA!




Ramai sedia maklum yang ku setiap tahun akan beraya di KL sahaja sebab nenek ku sudah menetap di sini sudah lama da dari ku lahir sampailah sekarang..


Jika dulu-dulu ku beraya di KL sangat haven boleh baring atas jalan raya, boleh menari-nari lagi tapi sekarang tidak lagi mungkin ramai sudah berhijrah ke kota kot.. Di pagi raya walaupun tak sesak tapi boleh nampak banyak kereta di jalan raya kalau baring konpem mampush..huhu



Selepas solat sunat Hari Raya kami sekeluarga bermaaf-maafan


Kasihnya ibu membawa ke syurga kasihnya ayah membawa bahagia

Kala ini ku hanya tinggal nenek (sebelah mak) seorang sahaja... lain semua enggak ada dah.. Sebab itu tiap-tiap tahun ku beraya di KL sebab nenek ku sudah bertapak lama di KL walaupun asal sebenarnya di Tapah, Perak.. Nenek Zaleha u're Rock!!

sebelum kaki mengorak langkah pergi beraya pose di luar rumah dulu ya.. haha

Bonda ku terpaksa pose ikut karenah anak-anaknya yang comel itu..


Tahun ini juga 2 orang abang ku beraya di kampung sebelah isteri meka jadi tinggalah ku dengan kakak ku beraya bersama bonda dan ayahanda tercinta.. Walaubagaimanapun tetap meriah..

Satu-satunya kakak kandung ku buat masa ini.. (wah mak boleh pregnant lagi ke?? huhu)


Darwisy Silmi dan Daris Silmi menceriakan suasana raya tahun ini.. Anak buah ku yang lain balik kampung ibu mereka..huhu




Sebahagian sepupu (sebelah mak)

Sebahagian cucu-cucu Pn Zaleha memang Terbaik!


"Kaw-Kaw Punya Raya"






bisik buzz: Lagi Raya Lain Entri


SALAM FUUUYOOO RAYA~







Comments (32)

On September 8, 2011 at 10:29 AM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

wah3..bestnye raya die..hee

ermm..kot2 tahun depan incik fuuuyooo plak yg blik kg blah mertua?? cmne?? heehehehe

 
On September 8, 2011 at 10:36 AM , missSenget said... [Reply to comment]

kalo mak bole pregnant lg, stil x bole tambah kakak la..

haha

 
On September 8, 2011 at 10:41 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

bile nak dtg raya jb?hehe

 
On September 8, 2011 at 10:51 AM , Irma A.Wahid said... [Reply to comment]

beraya sakan nmpk yer~~~hehehe

 
On September 8, 2011 at 11:20 AM , izz idraqie huznie said... [Reply to comment]

fuyooooooooooo!! segak!

 
On September 8, 2011 at 11:53 AM , khairul akmal azman said... [Reply to comment]

cam model sambil bro wan ni..
terbaik la..
like blue!

 
On September 8, 2011 at 11:54 AM , QASEH ALYN said... [Reply to comment]

wah...raya sakan dia...hehe

 
On September 8, 2011 at 12:08 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

manis je wan berbaju biru!

 
On September 8, 2011 at 12:18 PM , Nabil Aizat Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Puan Zaleha ngan cucu chomeyl..

 
On September 8, 2011 at 12:26 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Ehhhhh!! Ape pasal makin hemcem ni.. Sentapssss tau!! =p

Nak beraya nak beraya!!! Bak alamat.. :)

 
On September 8, 2011 at 12:28 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

nice.... picture

 
On September 8, 2011 at 3:45 PM , imz said... [Reply to comment]

smartnya dia berbaju biru....hehe

 
On September 8, 2011 at 4:37 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

mentang2 la baju gojez kan..hahhaha
nice la tema biru =)

oh ye sepupu wan yg rmbut curl tu cntik la =)

 
On September 8, 2011 at 6:55 PM , FariehanIbrahim [LBC] said... [Reply to comment]

fuuyohhh..same lar kita wane biru jgak raya thun nie..heee ;D

nk duet raya plish! >.<

 
On September 8, 2011 at 7:25 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

kim salam kat darwisy dan daris ye. :B

 
On September 8, 2011 at 7:36 PM , iKhRam said... [Reply to comment]

amboi.. birunyer..
agaknyer macam mana la beraya kat bandar raya kan?? hahaha..

ni memang kaw2 ar punyer raya.. hahaha

 
On September 8, 2011 at 10:10 PM , i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

gmba 2 org yg dengan sepupu tu senyum sebijik lah. heee

 
On September 8, 2011 at 10:13 PM , khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

wan bile nak kawen?

 
On September 8, 2011 at 10:32 PM , ijat_asni said... [Reply to comment]

kelassss !

 
On September 8, 2011 at 11:23 PM , Wanita2u said... [Reply to comment]

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

 
On September 9, 2011 at 8:11 AM , Zuewairy said... [Reply to comment]

wowowowowowow.. bestnya!!

 
On September 9, 2011 at 10:29 AM , MiszCoMoT said... [Reply to comment]

uuuuu...biruuu...err tu sapa yg pakai baju melayu biru tu??banyak betol gambo die haaa...keh3 raya 2011 besttt! ^_^

 
On September 9, 2011 at 11:14 AM , d_tieah said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya wan.. Hehehe..

Entry Terbaru : Topup Dan Pek Sim Baru Naik Harga

 
On September 9, 2011 at 11:58 AM , pipoq said... [Reply to comment]

tahun depan agaknya ke mana pulak encik wan nak beraya ? hehehehe

 
On September 9, 2011 at 12:18 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

alololo suwitnyahhhhhhhhhhhhhhhh

 
On September 9, 2011 at 4:40 PM , Edy Fee said... [Reply to comment]

cantik gak kaler bju raye ko bro
SALAM ZIARAH daripada edyfee.blogspot.com

 
On September 9, 2011 at 9:57 PM , ♥ Cik Cha said... [Reply to comment]

cantikkkkk kale baju.. seswai dgn kulit... sweetttttt... ehehehehe...

taun dpn agak2 ade pakai sedondon tak.. hehehehe

 
On September 10, 2011 at 8:46 AM , b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [Reply to comment]

salam raya
maaf z/b
ahh biru

 
On September 11, 2011 at 9:12 AM , ~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

wah..mmg sakan btul rayanya~ ^^

 
On September 11, 2011 at 5:35 PM , H.J said... [Reply to comment]

baju raya biru tu..haha

pst..sepupu tu single ke?haha

 
On September 12, 2011 at 7:03 AM , ADfeez said... [Reply to comment]

wah blue kaler.. hehehe cantik...

hahaha.. xleh blah H.J tu..
tp btul gak nk tnya.. single lg ke sepupu tu.. cantik ;P

 
On September 12, 2011 at 9:50 AM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

mesti terkejot bewuk kalau ur mum kata dia pregnant kan>> adek wan akan sebaya dengan anak buah..ahahhaa~