Ini adalah sambungan majlis Iftar Santai Selambar Blogger


Ku mahu cerita kisah aktiviti yang sempat kami jalankan sehingga ku jadi semput dek kerana gelak huhu...


Kami daripada kumpulan 1 yang sentiasa macho


Meka kumpulan 2 sentiasa kacak


Antara permainanya adalah


Nama permainan ini adalah main bisu-bisu.. Ku buat gaya meka kena teka.. Betapa powernya ku, ku tak habis gaya lagi dan gaya ku entah apa-apa entah ku pun tak faham tapi meka boleh teka dengan tepat sekali!! Hebatkan! hahaha


Nama permainan ini adalah "buaya biawak".. ku antara pemenang terawal keluar..huhu mana taknya masa ku salah je baru cakap ini tak testing da part orang lain salah mula kata baru percubaan.. ok fine! nak menang hambik!


Konklusinya mereka menang permainan kami menang gelak so dua-dua menang yeah! huhuhu



Ini ku mahu tunjukkan menu-menu hebat yang di bawa oleh para blogger pada hari itu...


Tengok tu beratur menu kuih muih disitu ya.. yang paling menyerlah ialah Roti Jala.. huhu



Tengok tu baru separuh hari puasa kami sudah boleh rasa kuih raya ok... bertuah betul kami *nada bagi jeles


Ini adalah menu berat pada hari itu Nasi Hujan Panas hasil air tangan Kak Heze.. sedap-sedap..


Maffins dan cookies (tak sempat ambil gambar) hasil tangan en Jimmy Shanley eh salah en Nabil kita sorang ni.. seiyes sedap dan mempersonakan sayang nak makan rasa nak kasi framekan je... tak percaya??


Tengok tu temanya ku sayang nak makan hanya peganga je muffin Nabil tu ok! huhu

Dan lagi fokus di tangan ku masi pegang muffin Nabil tanpa di sentuh sebab sayang nak makan ok.. huhu


Bihun sup Ijat..



aksi-aksi semasa melantak.. agak sopan ok al maklumlah semua tengah pakai baju melayu kenalah sopan kan? haha

Anak sulung kami! wah tibebe.. Inilah rakan blogger pertama kami Eazy yang telah melangsung perkahwinan dan blogger pertama dari team kami yang telah mendapat anak namanya Medina.. comel kan! tak sempat ayahanda Wan nak gomoh Medina.. huhu.. Next year mungkin akan bertambah lagi sorang anak Pojie dan Erra pulak kan???



3 Pria terhebat bergabung!! ahaks! Bila kami sudah berjumpa dan duduk satu tempat sah-sah kami mulakan segmen gelak kami sampai pengsan.. haha




Jejaka kacak ahaks! kacak kan??? haha





Pilih-pilih yang mana satu nak cepat! Nak yang muka macam Korea, muka macam Jimmy, nak abang cikgu, nak yang abang kereta baru (Vios or Myvi), abang photographer atau abang pandai masak?? semua da pilih-pilih ^_^


Lelaki Maskulin abad ini.. hahaha

Akhir kata



Best! InsyAllah jumpa lagi majlis akan datang.. Korang nak join? boleh-boleh add fb orang-orang di atas tu dan PM mereka senang kan.. hehe..





bisik buzz: aktiviti hujung minggu ku akan menjadi padat, ketat dan mampat!



SALAM FUUUYOOO RAMADHAN~







Comments (25)

On August 19, 2011 at 8:30 AM , Hizami Rahim said... [Reply to comment]

haha. ijat jugak yang menang buaya biawak.

 
On August 19, 2011 at 9:08 AM , sara zainol said... [Reply to comment]

perghh.. meriah je tgk.. :) semuanye dr golongan blogger yg terbaek ! thumb ups la.. :)

 
On August 19, 2011 at 9:12 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

nice

 
On August 19, 2011 at 9:53 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

serius meriah, wan!

 
On August 19, 2011 at 10:44 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

mmg ramai :))))

 
On August 19, 2011 at 11:26 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

wooowww best2..ade kesinambungan lg entry ek...best2!!!!

 
On August 19, 2011 at 11:30 AM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

wah bestnye..jeles2

 
On August 19, 2011 at 12:28 PM , Asyraf Arif said... [Reply to comment]

omg omg omg ! nak kuih tart tuh ! hahaha

 
On August 19, 2011 at 12:30 PM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

huuuu...

 
On August 19, 2011 at 12:32 PM , iksharizan said... [Reply to comment]

nak join jumpe blogger hebat2.. T_T

 
On August 19, 2011 at 12:32 PM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

alamk...wann..akak teringin nasi ujan panas tu..nk cari la petang ni...huaaaa huaaa mengidam...

 
On August 19, 2011 at 12:37 PM , Lea IsNaw! said... [Reply to comment]

wah...masing2 bawak kueh raya

hehe

 
On August 19, 2011 at 1:09 PM , NURUL AINI NORAZMAN said... [Reply to comment]

fuyooo,.sedap2 tol makanan tuh,.hahaha

 
On August 19, 2011 at 1:13 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

wah semua blogger hebat2 oh! bestnye.. :)

 
On August 19, 2011 at 1:30 PM , AYIE said... [Reply to comment]

waaa meriah
sume menu sdap2
cis juling tgk blogger ensem2
curang dgn kanda jap

 
On August 19, 2011 at 1:47 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

mmg jeles ! haha..
game buaya biawak tu kelakar..nnt jadi buawak la..biawa la..

 
On August 19, 2011 at 4:33 PM , bighagenjo said... [Reply to comment]

huiyoooo seronok gileeeeeeeeee

 
On August 19, 2011 at 4:34 PM , Lizzie Yasmin said... [Reply to comment]

sapa suruh ko letak pic tat, skang kene blanja aku tat telur tue.. Kan mengidap bulan2 posa nie..

 
On August 20, 2011 at 1:51 AM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

meriah2... semua pun mantop.. apa2 pun abg kereta vios baru jugak jd pilihan hatiku..ahahhaa~

 
On August 20, 2011 at 6:13 AM , BM said... [Reply to comment]

kemain lagi banyak makanan..
dah macam rumah terbuka pulak..haha...

 
On August 21, 2011 at 2:40 PM , WAHIDA ALIAS said... [Reply to comment]

meriahnya...makanan pon lagi la meriah...

 
On August 21, 2011 at 3:42 PM , yad'z said... [Reply to comment]

wahhh meriah nyaa.. dah kali ke-3 kan? wahh... baguslah.. erat silaturahimm.. ^^

 
On August 21, 2011 at 10:22 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Sesungguhnya, kumpulan 2 memang HEBAT!!

Sebab ada DANIEL ADIE..hahaha..

takde la..sebab memang group 2 hebat la..tu je citenye..

 
On August 23, 2011 at 10:27 AM , nurkaloi said... [Reply to comment]

meriah giler

 
On August 23, 2011 at 10:47 AM , Ibrahim Ismail said... [Reply to comment]

Nabil da blk Malaysia ek?