Monday, July 04, 2011

FUUUYOOO.. PUASS!

Alahamdulilah kesanggapan dan kenafsufan ku pada hujung minggu lalu telah terhapus.. Yeah...

orang 2 orang ja tapi bilik boleh muatkan dalam 10 orang kot..huhu


Pagi Sabtu lagi ku dan kawan ku pergi sesi mengalunkan irama pelbagai rentak lagu di Red Box, Sogo.. Terbaiklah pergi 2 orang tapi dapat bilik besar yang boleh memuatkan 10 orang.. Dia cakap bilik sudah penuh tinggal ini sahaja ke dia saja nak perli kami yang badan sedang membesar ini? >.<


Sedetik Lebih, Cinta Kristal & Kemelut Di Muara Kasih antara lagu yang ku dendangkan pada hari itu.. ceewaah


Seieyes puasssss.. siap pihak Red Box bagi kita orang extra 30 minit daripada waktu asal.. best2..


Lepas itu, kami terus bergegas ke Ampang untuk tengok Transformers.. Tawakal je pergi.. Alhamdulilah kami bernasib baik ada lagi tiket fuhh! Terus rembatlah..


Transformers memang FUUUYOOO.. mula-mula cerita je da terpengun dengan gf Sam lemak bontot berketu-ketul yang comel tau! I like.. hahaha... Cuma di pertengahan cerita agak boring sedikit sebab banyak cakap.. Tapi hakikatnya dialog itu sebenarnya penting kot untuk kita fahami.. Lebih kurang 30 minit terkahir sesak nafas menonton aksi-aksi hebat robot-robot itu.. Sehinggakan ku nak menagis akibat bumble bee nak di bunuh.. huhu..

Overall ku boleh bagi 5/5 bintang!!


Dalam pada itu, ku gagal untuk pergi ke gym untuk minggu ini disebabkan oleh hal-hal tertentu..huhuhu.. tapi ku dapatlah memanjakan diri ku dengan urutan.. Walaupun tak terasa mungkin badan ku agak kental so bebola yang mengurut tu ku tak rasa apa pun.. huhuhu >.<



Apa-apa pun terima kasih my best friend Syed Hafizuddin.. Dirancang keluar 3 orang tapi soranga da hal pulak minit-minit terakhir pulak...









bisik buzz: syok sungguh cuti minggu lepas.. Ahh ku puass sangat!







SALAM FUUUYOOO~





Comments (27)

On July 4, 2011 at 9:28 PM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

wow~

 
On July 4, 2011 at 9:31 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

alhamdulillah...pasti sgt gembira...:)

 
On July 4, 2011 at 9:33 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

wan! best btol ke transformers ni? aduhhhh,,,cam nak pergi jekkkk, tapi allowance lom masukkk. tsk tsk. nangis japppp

 
On July 4, 2011 at 9:34 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Bestnye!

Zami..lame x g karok kan??

 
On July 4, 2011 at 9:39 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Hahahaha. Setiap ayat hampir tak boleh belah!!

Isk isk isk! :p

 
On July 4, 2011 at 10:07 PM , khairul akmal azman said... [Reply to comment]

lagu sedetik lebih 2..hehe..
minat gler lagu 2.

 
On July 4, 2011 at 10:08 PM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

pewittttttt!!
melepas gian nmpknya...
kepuasan tu yg pntinggg :)

 
On July 5, 2011 at 12:15 AM , Ad Rifza said... [Reply to comment]

Wahh kemelut dimuara kasih...minat gile masa dolu2..hehehe...

 
On July 5, 2011 at 1:09 AM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

Filem transformer yang terbaru ni mmg best!! ^.^

 
On July 5, 2011 at 1:35 AM , angloko said... [Reply to comment]

jalan2 kat sini.. best je karok.. siap dpt extra tu.. best..best..;p

 
On July 5, 2011 at 2:01 AM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

wah dah lame tak karaoke..

dan sngt jeles dpt tngok transfomers..huwaaaaaaa

 
On July 5, 2011 at 2:38 AM , missSenget said... [Reply to comment]

tengok transformers...


tido lepas 30minit pertama..

pastu tersedar 30minit terakhir..

huhuhu...

 
On July 5, 2011 at 7:46 AM , Naz Ke'ai said... [Reply to comment]

hehhe sedetik lebih...hahaha..msti sedaP..suara mcm ziana zain..
eh cilap..anuar zain..kn>>kn???
transformer,,byk ckp2 kn,,,tp ok la..

 
On July 5, 2011 at 10:45 AM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

syed!!!! kem salam dier..lama da tak nmpak..tak jumpa dia..well, korang masih serasi bersama..ahahaha~ tulah...dapat bilik besar tak roger...apa lah...grrr~ ahahaha.

 
On July 5, 2011 at 12:43 PM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

amboi bersuka ria sakan ye adik akak sorang ni

 
On July 5, 2011 at 12:48 PM , Raji and Yeen said... [Reply to comment]

best nyer korng..aku pown kuar gak g sogo mnggu lpas...shopping..hehe..tp x trsermpak lar lak ngan ko =.=

 
On July 5, 2011 at 1:42 PM , pipoq said... [Reply to comment]

lamanya dah tak berkaraoke..

 
On July 5, 2011 at 3:38 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

fine jeles ! da lama tak karok taw..tak ajak kite pownnn

 
On July 5, 2011 at 11:46 PM , Faraa Eiman's said... [Reply to comment]

haha , btol2 puas
aku rase dah lame tak hang mcm nieyh =='

 
On July 6, 2011 at 11:06 PM , WAHIDA ALIAS said... [Reply to comment]

ewahhh...seronoknye die...berbaloi2

 
On July 7, 2011 at 2:53 PM , Iris said... [Reply to comment]

eksklusif gile bilik karaoke tuh

wah best2

 
On July 7, 2011 at 11:00 PM , Tauke Budu said... [Reply to comment]

aku bejaya jugk tengok transformer hari pertama...
memang padat gilos..
duk seat 2nd depan..tgk yg 3d puas puas nafsu lah

 
On July 8, 2011 at 1:07 AM , ADfeez said... [Reply to comment]

wan pergi karok x ajak...... huhuhu~

 
On July 8, 2011 at 2:52 PM , Oasis said... [Reply to comment]

fuyyooo...terluang jugak cuti tu kan. bagus. pilihan lagu yang tepat, tone suara awak pun sedap. Calon ke final nanti.

 
On July 8, 2011 at 5:40 PM , si ngokngek said... [Reply to comment]

patut lah hujan ja sini..suara tue hemm* heee....amboi urut kemain...release tension erk

 
On July 9, 2011 at 12:46 AM , izzad b* said... [Reply to comment]

ma oi!bilik untuk 10 tapi 2 org aja?heaven 2!!!!!! :)

 
On July 11, 2011 at 1:40 AM , iKhRam said... [Reply to comment]

Cam best jer...
join skali ar kalau mcm ni..
hahaha