Monday, July 04, 2011

FUUUYOOO.. PUASS!

Alahamdulilah kesanggapan dan kenafsufan ku pada hujung minggu lalu telah terhapus.. Yeah...

orang 2 orang ja tapi bilik boleh muatkan dalam 10 orang kot..huhu


Pagi Sabtu lagi ku dan kawan ku pergi sesi mengalunkan irama pelbagai rentak lagu di Red Box, Sogo.. Terbaiklah pergi 2 orang tapi dapat bilik besar yang boleh memuatkan 10 orang.. Dia cakap bilik sudah penuh tinggal ini sahaja ke dia saja nak perli kami yang badan sedang membesar ini? >.<


Sedetik Lebih, Cinta Kristal & Kemelut Di Muara Kasih antara lagu yang ku dendangkan pada hari itu.. ceewaah


Seieyes puasssss.. siap pihak Red Box bagi kita orang extra 30 minit daripada waktu asal.. best2..


Lepas itu, kami terus bergegas ke Ampang untuk tengok Transformers.. Tawakal je pergi.. Alhamdulilah kami bernasib baik ada lagi tiket fuhh! Terus rembatlah..


Transformers memang FUUUYOOO.. mula-mula cerita je da terpengun dengan gf Sam lemak bontot berketu-ketul yang comel tau! I like.. hahaha... Cuma di pertengahan cerita agak boring sedikit sebab banyak cakap.. Tapi hakikatnya dialog itu sebenarnya penting kot untuk kita fahami.. Lebih kurang 30 minit terkahir sesak nafas menonton aksi-aksi hebat robot-robot itu.. Sehinggakan ku nak menagis akibat bumble bee nak di bunuh.. huhu..

Overall ku boleh bagi 5/5 bintang!!


Dalam pada itu, ku gagal untuk pergi ke gym untuk minggu ini disebabkan oleh hal-hal tertentu..huhuhu.. tapi ku dapatlah memanjakan diri ku dengan urutan.. Walaupun tak terasa mungkin badan ku agak kental so bebola yang mengurut tu ku tak rasa apa pun.. huhuhu >.<



Apa-apa pun terima kasih my best friend Syed Hafizuddin.. Dirancang keluar 3 orang tapi soranga da hal pulak minit-minit terakhir pulak...









bisik buzz: syok sungguh cuti minggu lepas.. Ahh ku puass sangat!







SALAM FUUUYOOO~





27 comments:

..hizamirahim.. said...

wow~

Amir Rayyan said...

alhamdulillah...pasti sgt gembira...:)

dyna syamsuri said...

wan! best btol ke transformers ni? aduhhhh,,,cam nak pergi jekkkk, tapi allowance lom masukkk. tsk tsk. nangis japppp

DanieL AdiE said...

Bestnye!

Zami..lame x g karok kan??

FarhanaDr said...

Hahahaha. Setiap ayat hampir tak boleh belah!!

Isk isk isk! :p

khairul akmal azman said...

lagu sedetik lebih 2..hehe..
minat gler lagu 2.

Azmer Lias said...

pewittttttt!!
melepas gian nmpknya...
kepuasan tu yg pntinggg :)

Ad Rifza said...

Wahh kemelut dimuara kasih...minat gile masa dolu2..hehehe...

Aida Azryn said...

Filem transformer yang terbaru ni mmg best!! ^.^

angloko said...

jalan2 kat sini.. best je karok.. siap dpt extra tu.. best..best..;p

Cik Yatt said...

wah dah lame tak karaoke..

dan sngt jeles dpt tngok transfomers..huwaaaaaaa

missSenget said...

tengok transformers...


tido lepas 30minit pertama..

pastu tersedar 30minit terakhir..

huhuhu...

Naz Ke'ai said...

hehhe sedetik lebih...hahaha..msti sedaP..suara mcm ziana zain..
eh cilap..anuar zain..kn>>kn???
transformer,,byk ckp2 kn,,,tp ok la..

A Crack Mirror said...

syed!!!! kem salam dier..lama da tak nmpak..tak jumpa dia..well, korang masih serasi bersama..ahahaha~ tulah...dapat bilik besar tak roger...apa lah...grrr~ ahahaha.

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

amboi bersuka ria sakan ye adik akak sorang ni

Raji and Yeen said...

best nyer korng..aku pown kuar gak g sogo mnggu lpas...shopping..hehe..tp x trsermpak lar lak ngan ko =.=

pipoq said...

lamanya dah tak berkaraoke..

Finaz Jaafar said...

fine jeles ! da lama tak karok taw..tak ajak kite pownnn

Faraa Eiman's said...

haha , btol2 puas
aku rase dah lame tak hang mcm nieyh =='

WAHIDA ALIAS said...

ewahhh...seronoknye die...berbaloi2

Iris said...

eksklusif gile bilik karaoke tuh

wah best2

Tauke Budu said...

aku bejaya jugk tengok transformer hari pertama...
memang padat gilos..
duk seat 2nd depan..tgk yg 3d puas puas nafsu lah

ADfeez said...

wan pergi karok x ajak...... huhuhu~

Oasis said...

fuyyooo...terluang jugak cuti tu kan. bagus. pilihan lagu yang tepat, tone suara awak pun sedap. Calon ke final nanti.

si ngokngek said...

patut lah hujan ja sini..suara tue hemm* heee....amboi urut kemain...release tension erk

izzad b* said...

ma oi!bilik untuk 10 tapi 2 org aja?heaven 2!!!!!! :)

iKhRam said...

Cam best jer...
join skali ar kalau mcm ni..
hahaha

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com