Monday, July 11, 2011

FUUUYOOO.. JOM M'CD!

copy and print je image ni


Yeah yeah lama da tak makan M'cd dan lama jugak tak makan Double Cheeseburger.. Asyik-asyik Pizza KFC je..


Kebetulan ada promosi M'cd ini jom jom mamam M'cd berbaloi kan.. Kalau dulu Mc Chicken tapi kalau ini Double Cheeseburger... Jangan lepaskan peluang ini ye.. 3 hari je kita makan M'cd.. kehkeh






bisik buzz: Secret Resepi tak halal betul erk??


SALAM FUUUYOOO~





16 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

TQ share..nk print laaa...

Nur Farah Hani said...

huwaaaa.. kat kampung tader mcd.. sentap.. :P

::FAIZ FARISH:: said...

tak suka mcd....

IeRa said...

hihi
nk mam mekdi lorh lek kje t..
;p

Aisyah Aina said...

mcd tak sedap...burger tepi jalan lagi sedap :D

Naz Ke'ai said...

nk print la...hahah thanx cik wan

FarhanaDr said...

Baru jek pas makan Subway. Yummie. Hahahaha. :p

Okay. Wan beli, free tu anta sini k. :)

missSenget said...

jom kite share2..

Scya Lollita said...

ngidam mekdi T.T

Cik Yatt said...

sedapnye mCd..huhuuh

H.J said...

ye ker Secret tu tak halal? aku tngok member aku kuat benor makan kat sana...

izzad b* said...

diet2!ahahaha

FaizalSulaiman said...

lamanyaaaa tak makan mek d, wan!!!

dyna syamsuri said...

ahhh sempooot lagiiii!!!
nak kena makan 2 burger pulakkk. mesti sempot,,
HAHAHAH

Finaz Jaafar said...

ala wan, tak sempat la=(

iKhRam said...

sedang menikmatinya utk kali ketiga.. 6 biji la semuanya saya kerjakan..!!

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com