Beruntung duduk dengan family ini.. tengok tu bonda ku siap masakan untuk sarapan pagi malah siap bungkuskan lagi untuk anakanda tersayangnya.. Dia tahu anak dia kerja jauh, penat, lapar.. Kalau anakanda dia tak sarapan pagi dia takut anakanda dia tak kacak pulak nanti..huhuhu


Kalau semalam (Selasa) nasi goreng dengan sosej.. Hari ini (Rabu) bihun goreng sudah memadai.. Yang paling best setiap kali Bonda ku tapaukan untuk ku sure penuh satu bekas punya.. ceh ini yang buatkan diet ku tergegas.. huhu


Jauh bezakan kalau kita duduk menyewa atau duduk sama family sendiri.. perbezaan yang ketara sebab ku sudah melaluinya... Sebab itu ku tak mahu berpisah dengan keluarga.. Duduk dengan family memang stim! haha Walaupun jauh pergi kerja namun ku gagahkan jugak janji setiap hari dapat melihat wajah mereka.. ceeewah.. Tapi itu tak bermaksud ku anak manja erk.. Gigit telinga sapa cakap macam tu..


Apa-apan pun Terima Kasih Bonda.. ceewah..






bisik buzz: pagi makan, tengah hari makan, malam pun makan perh cantikkkk.. >.<




SALAM FUUUYOOO~





Comments (26)

On July 13, 2011 at 12:13 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Okayh!! Jadinya nak kena kahwin dengan orang mana ni? Hehe.. ;)

 
On July 13, 2011 at 12:21 PM , H.J said... [Reply to comment]

hari2 blh naik stim tu...kena makan nga budu baru best..haha

::lawa header..hehe

 
On July 13, 2011 at 12:34 PM , Naz Ke'ai said... [Reply to comment]

huhuhu ...kacak x terjejas la..xpayah dieT,,,k..mkn byk2...hahahaa bru stim

 
On July 13, 2011 at 1:05 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

perghhh stim sungguh!ahahahaha

 
On July 13, 2011 at 1:11 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

wah untung la..............~~

 
On July 13, 2011 at 1:12 PM , schaze zainn said... [Reply to comment]

ibu schaze pon setiap pg akan masak n schaze akan tapau bawak pi keje..hikhik

love mom's =D

 
On July 13, 2011 at 1:48 PM , pipoq said... [Reply to comment]

ni sebab suka dapat makan pree je ye ?

 
On July 13, 2011 at 1:53 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

betoi2...mkn basuh baju sume ade org jga...heheha...

 
On July 13, 2011 at 2:40 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

uishhh sgt sike bihun okayy!

 
On July 13, 2011 at 3:09 PM , iKhRam said... [Reply to comment]

amboi.. manjanyer anak sorang nie.. hahaha

bonda, jgn biasakan dia dgn sarapan pagi.. birakan dia berdiet..

takut nnt, belum kawen dan disangka bapak budak.. heheh

gurau je k?
mestilah best dok ngan family..

 
On July 13, 2011 at 3:15 PM , Muhd Aizie said... [Reply to comment]

Minggu depan semester baru bermula. ADUHAI, lepas ni bangun pagi tak ada lagi sarapan terhidang. Tengah hari tiada lagi lunch time. malam tak ada lagi dinner! urmm , kembali menjadi student yang berjauhan dari family memang bikin hati aku sedihh . urghhhh!

 
On July 13, 2011 at 3:17 PM , Afikah Aziz said... [Reply to comment]

erkk jeles wuwuwu...ika duk jauh ooo jd xleh ngengada nk suh ummi tapau sob3x..

 
On July 13, 2011 at 3:31 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

nak skit

 
On July 13, 2011 at 5:52 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

ngeee lapaunya tgk bihun tuh ^^

 
On July 13, 2011 at 6:04 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tip cuci enjin kereta

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr...

uihhhhhh nak oder satu lahhh... hari2 aku makan roti canai mamakk dah tak lalu beb....

 
On July 13, 2011 at 8:50 PM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

selamat kurus!
:B

 
On July 13, 2011 at 9:11 PM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

mihun..pevret akak tau

 
On July 13, 2011 at 9:31 PM , missSenget said... [Reply to comment]

manja rupanya2 wan ni..

erkk..

lari sbelum kene gigit tinge.. T__T

 
On July 13, 2011 at 9:38 PM , Aman Ibrahim said... [Reply to comment]

Bestnyer duduk ngan family, x pernah kebulur tau kalau duduk ngan family..

 
On July 13, 2011 at 9:59 PM , nuruhuda_329 said... [Reply to comment]

singgah n follow kamoo ^-^

 
On July 13, 2011 at 11:59 PM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

stuju2..
kalo duk ngan fmily, sure kita jd smkin sihat..
mana xnya, mkn minum dijaga...
jauh beza kalo duk jauh dri fmily..
kn kn kn?!

 
On July 14, 2011 at 1:03 AM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

nak sikit bihun tu. boleh?

 
On July 14, 2011 at 9:13 AM , Pencacai Alim said... [Reply to comment]

best tu ada tapau..save bajet

 
On July 14, 2011 at 11:21 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

diet tergegas ye. baik bg mra lah. kenyang sket. opps. mra x diet. :P

 
On July 17, 2011 at 9:31 PM , Najihah said... [Reply to comment]

xpe..selagi ade mak.. sob2...

 
On July 19, 2011 at 11:38 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Anda bole kurus!

teruskan usaha..