Wednesday, July 13, 2011

FUUUYOOO... DUDUK DENGAN FAMILY MEMANG STIM!


Beruntung duduk dengan family ini.. tengok tu bonda ku siap masakan untuk sarapan pagi malah siap bungkuskan lagi untuk anakanda tersayangnya.. Dia tahu anak dia kerja jauh, penat, lapar.. Kalau anakanda dia tak sarapan pagi dia takut anakanda dia tak kacak pulak nanti..huhuhu


Kalau semalam (Selasa) nasi goreng dengan sosej.. Hari ini (Rabu) bihun goreng sudah memadai.. Yang paling best setiap kali Bonda ku tapaukan untuk ku sure penuh satu bekas punya.. ceh ini yang buatkan diet ku tergegas.. huhu


Jauh bezakan kalau kita duduk menyewa atau duduk sama family sendiri.. perbezaan yang ketara sebab ku sudah melaluinya... Sebab itu ku tak mahu berpisah dengan keluarga.. Duduk dengan family memang stim! haha Walaupun jauh pergi kerja namun ku gagahkan jugak janji setiap hari dapat melihat wajah mereka.. ceeewah.. Tapi itu tak bermaksud ku anak manja erk.. Gigit telinga sapa cakap macam tu..


Apa-apan pun Terima Kasih Bonda.. ceewah..






bisik buzz: pagi makan, tengah hari makan, malam pun makan perh cantikkkk.. >.<




SALAM FUUUYOOO~





26 comments:

FarhanaDr said...

Okayh!! Jadinya nak kena kahwin dengan orang mana ni? Hehe.. ;)

H.J said...

hari2 blh naik stim tu...kena makan nga budu baru best..haha

::lawa header..hehe

Naz Ke'ai said...

huhuhu ...kacak x terjejas la..xpayah dieT,,,k..mkn byk2...hahahaa bru stim

FaizalSulaiman said...

perghhh stim sungguh!ahahahaha

Cik Yatt said...

wah untung la..............~~

schaze zainn said...

ibu schaze pon setiap pg akan masak n schaze akan tapau bawak pi keje..hikhik

love mom's =D

pipoq said...

ni sebab suka dapat makan pree je ye ?

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

betoi2...mkn basuh baju sume ade org jga...heheha...

Finaz Jaafar said...

uishhh sgt sike bihun okayy!

iKhRam said...

amboi.. manjanyer anak sorang nie.. hahaha

bonda, jgn biasakan dia dgn sarapan pagi.. birakan dia berdiet..

takut nnt, belum kawen dan disangka bapak budak.. heheh

gurau je k?
mestilah best dok ngan family..

Muhd Aizie said...

Minggu depan semester baru bermula. ADUHAI, lepas ni bangun pagi tak ada lagi sarapan terhidang. Tengah hari tiada lagi lunch time. malam tak ada lagi dinner! urmm , kembali menjadi student yang berjauhan dari family memang bikin hati aku sedihh . urghhhh!

Afikah Aziz said...

erkk jeles wuwuwu...ika duk jauh ooo jd xleh ngengada nk suh ummi tapau sob3x..

::FAIZ FARISH:: said...

nak skit

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngeee lapaunya tgk bihun tuh ^^

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tip cuci enjin kereta

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr...

uihhhhhh nak oder satu lahhh... hari2 aku makan roti canai mamakk dah tak lalu beb....

..hizamirahim.. said...

selamat kurus!
:B

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

mihun..pevret akak tau

missSenget said...

manja rupanya2 wan ni..

erkk..

lari sbelum kene gigit tinge.. T__T

Aman Ibrahim said...

Bestnyer duduk ngan family, x pernah kebulur tau kalau duduk ngan family..

nuruhuda_329 said...

singgah n follow kamoo ^-^

Azmer Lias said...

stuju2..
kalo duk ngan fmily, sure kita jd smkin sihat..
mana xnya, mkn minum dijaga...
jauh beza kalo duk jauh dri fmily..
kn kn kn?!

Aida Azryn said...

nak sikit bihun tu. boleh?

Pencacai Alim said...

best tu ada tapau..save bajet

Mra Mastura said...

diet tergegas ye. baik bg mra lah. kenyang sket. opps. mra x diet. :P

Najihah said...

xpe..selagi ade mak.. sob2...

DanieL AdiE said...

Anda bole kurus!

teruskan usaha..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com